Fall down once, stand up twice

Åh, som jag har längtat. Imorgon ska jag äntligen få gymma igen, lycka! Har skjutit upp på det ett par månader så det varit totalt kaos i mitt liv och ja, jag har helt enkelt inte haft energi över för träning. 

Men nu jävlar så ska jag komma i form igen! Så taggad. Detta ska gå vägen. Inte ge upp. Hälften vågat, hälften vunnit.
Nu är det tvärtom, nu behöver jag träningen för att orka vardagen. Det är det enda just nu som skänker mig lugn utom min fina R. 

Kämpa kämpa! Typiskt mig...

Godkväll alla glada! 


Ligger för tillfället i sängen och har lite ont i foten. Eller ja, väldigt ont... Stukade ju den, trampade väldigt snett, vid valborg och den svullnade upp rejält. Har ju opererat den foten och har märlor i den, alltså typ skruvar. Så har mina funderingar på om jag lyckades vicka på dom och att dom nu är påväg ut. 
Får se helt enkelt, går det ej över så får man väl åka in och röntga. Men det skulle suga så håller tummarna för att slippa! 

Vad tror ni? Ett break från vardagen

Jag befinner mig just nu, i skrivande stund, uppe på vårat landställe. Det är riktigt skönt att få komma bort och rensa skallen lite. Haft alldeles för mycket tankar som snurrat så det är nog nyttigt för mig att få koppla bort allt som har med vardagen att göra för ett par dagar. 

Har även planerat att inom en snar framtid ta mig iväg på en liten utflykt till en annan stad här i Sverige, med en nyfunnen vän. En övernattning står på schemat och även en himla massa skratt och tokigheter. Det kommer att sitta perfekt!