Oh, stop it you...

Hej, hoppas ni haft en underbar jul!
 
Kände att jag behövde kika in här och skriva något, så kan ju berätta att jag fick skriva min första autograf igår!
 
Haha, lite random och lagom överraskad. Skrattade nästan de små flickorna i ansiktet först för jag trodde att dom drev... Men dom läste tydligen min blogg, vilket jag inte riktigt kan förstå då min uppdatering ligger på botten... Om inte ännu lägre! Får helt enkelt skärpa mig, för er skull. Och bli bättre på att översätta inläggen till mina utländska läsare.
 
Tack, till er tjejer igår. Ni gjorde min dag!
 
(Kände mig ungefär såhär)
 
 
 
Use google translate for this one, i have to go now but i´ll translate it for you when i get back!
 
 

If you fall i´ll be there

 
Får se hur det blir med uppdateringen.
Jag sitter just nu och oroar mig över en vän som var med i en bilolycka imorse. Har inte hört något mer än att han är på sjukhus just nu.
Så jag känner att jag ska sätta mig med en kopp te i ena handen och mobilen i andra och hoppas på att han hör av sig snart!
 
Vi hörs

Update från jobbet 12.12.20

Vi har precis ätit julbord här på jobbet med julklappsutdelning!
Jag fick ett jätte fint armband som jag tänkte lägga upp en bild på senare när jag kommit hem.
Riktigt mysigt var det, med ett riktigt julbord och allt man kan tänka sig.
Detta innebär ju också att det bara är en arbetsdag kvar innan jul och semestern!
 
Woopwoop
 
 

If you don´t party hard, you don´t party right


 
Snart nyår och 2013. Hur många är taggade?
Chansar på att det är rätt många av er som redan har erat nyår planerat in i minsta detalj.
Jag vet många av min tjejkompisar som planerat sin outfit i måndader för att se till att se så perfekta ut som möjligt och verkligen synas i mängden! Jag har såklart inte köpt vare sig klänning eller något glittrigt alls än så länge. Många har köpt sina klänningar för länge sen, lagt ner lite extra pengar för att se till att det ska sitta som en smäck och vara den enda med just den outfiten. Tro mig, ingen tjej gillar att komma till en fest och se att fem andra har likadana kläder som en själv, speciellt inte på en dag som denna! Då vill man känna sig unik.
Jag började också kolla runt lite smått efter någon snygg klänning för ett par veckor sen och ville verkligen satsa på det här i år.
Men med min beslutsångest och tvekan om det ens blir något nyårsfirande för mig, så har det känts lite onödigt att punga ut så mycket pengar för något som kanske inte ens kommer att användas! Så nyår är snart här, och jag sitter här utan ens en tanke på vad man ska vare sig göra eller ha på sig. Typiskt mig...
 
Men det är största festen på året och klart man ska slå på stort då. Uppklädda från topp till tå, glitter överallt, som vandrande discokulor. Allt ska vara perfekt.
Den dagen då verkligen alla ser ut som moviestars, dricker, festar och dansar röven av sig! Omgiven av glada människor, musik på högsta volym, fyverkerier som lyser upp himlen och för en del, den där efterlängtade nyårskyssen att inleda det nya året med!
Jag har dock aldrig riktigt firat nyår.
Förra året var första gången jag faktiskt klädde upp mig ordentligt inför nyår, men det slutade med att jag blev dissad samma dag och fick fira med min mamma och hennes vänner. Klart att det var trevligt, men kanske inte riktigt som jag hade planerat.
I år verkar i stort sett alla mina vänner vara upptagna. Antingen så ska dom iväg och fira eller spendera kvällen med sina respektive...
 
Jag önskar verkligen att få uppleva detta jag med, men som det ser ut nu så verkar det inte bli något nyårsfirande för mig i år heller tyvärr... Men det hindrar mig inte från att drömma om hur det skulle vara att vara en av de där lyckliga, vandrande discokulorna och hur det skulle kännas att få den där magiska nyårskyssen!
 
Förresten så sägs det ju att om man inleder året med en kyss på tolvslaget så kommer man inte att avsluta det kommande året som singel. Så man kan ju alltid hoppas haha... ;)
 
Nej, men vem vet. Det kanske dyker upp något spännande i sista sekunden och jag får ett grymt nyårsfirande! Så jag kommer att hålla ögon och öron öppna, just ifall att.
Jag håller tummarna nu, vill så gärna få uppfylla den här drömmen som jag haft så många år nu.
 
Vilket som så är nyår alltid en fest och man kan inte ha annat än kul!
 
Nu ska jag nanna kudden och drömma lite om min nyårskyss.
Ni får gärna berätta om era nyårsplaner eller drömmar om ni vill!
 
Love
 

12.12.18 - Made me smile!


I am stronger than yesterday

 
Puh... Snart jul och lite ledighet.
Min chans att få andas ut och vila upp kroppen!
 
Jag har haft så mycket att göra senaste tiden, mycket på jobbet och hemma.
Sen en del personliga saker som tagit väldigt mycket energi tyvärr...
Jag mår dåligt, har feber, huvudvärk och smärta i kroppen. Energin existerar inte just nu och jag däckar i stort sett direkt när jag kommer hem. Orkar knappt få i mig mat utan att ögonlocken slår igen... Så jag ber om ursäkt till mina fina vänner som försökt prata med mig och hålla mig glad. Det har bara varit så mycket just nu, inget illa menat mot er!
Tror att jag fått järnbrist igen och troligtvis en gammal grej som kommit tillbaka, men det är privat.
 
Imorgon kommer det bli en tuff dag, pyskiskt, både för mig och speciellt min familj. Men av respekt för de personer som involveras i detta så kommer jag inte att skriva mer om det.
 
Så jag hoppas att ni har en viss förståelse för min extremt dåliga uppdatering här på bloggen.
Men som det sett ut senaste tiden så har jag inte haft något att skriva om. Har inte känt någon inspiration till att ta vare sig outfit bilder eller några som helst bilder på mig själv, då jag endast går omkring i mina arbetskläder hela dagarna och hoppar in min onepiece direkt när jag kommer hem. Känner mig sliten och är inte alls sugen på att skrämma er här haha ;)! Har dessutom ingen ordentlig kamera, börjar kännas urtrist att fota med en dålig mobilkamera jämt när vissa av er gnäller på den dåliga kvalitéen. Take it or leave it, det är dom bilderna eller inga alls!
 
(Tackar dock inte nej om någon har lust att ge mig en kamera i julklapp, jag har ju varit så snäll hihi).
 
Jag lovar er bättre uppdatering och lite mer bilder snart när allt lugnat ner sig lite!
 
Hoppas ni får en lika bra kväll som mig, så hörs vi!
Love
 
 
 
 Phuuuh... It´s soon christmas and some time off.
My chance to breath and give my body a break!
 
I´ve had so much to do this last few weeks, both here at home and at work.
And a few personal things that´s been takin a lot of my energy...
I´m feeling ill, having headaches and my whole body is aching. My energy does´nt excist right now and i´m pretty much crashing as soon as i get home. I barely have the strength to eat without my eyelids closing...
So to all my friends that´s been trying to talk to me and keep me happy, i apologize. I´ve just had so much going on lately, I don´t mean anything bad to you!
I think i´ve gotten iron deficiency again and probably another, more private thing that i´ve had before.
 
Tomorrow is gonna be a really tough day, mentally, for both me and my family. But by respect of all the people involved, i´m not gonna write more about it.
 
So i hope you´ll have some sort of understanding for my extremely bad update here at the blog.
But as it´s been lately, i have´nt had anything to write about here. I have´nt felt any kind of inspiration to post either pictures of my outfits or, well, pretty much any pictures of me at all. I´m walking around in my work clothes all day and as soon as i get home i just jump in to my onepiece.
I´m feeling kinda worn and i don´t feel like scaring you guys haha ;)! Btw, i don´t even have a proper camera, just my cellphone, and it´s starting to get really boring taking pictures with a sucky cellphone camera when some of you just whine on the bad quality. Take it or leave, it´s those pictures or none at all!
 
 (Though i would´nt say no if someone would like to give me a camera for christmas,  i´ve been such a good girl hihi).
 
I promise you a better update and som pictures soon when everything starts to cool down a bit!
 
I hope your evening will be as good as mine, and i´ll talk to you later!
Love
 
 
 

!Your lips are like red wine, and i wanna get drunk"


12-12-12 Onsdag och sliten tjej

 
Förlåt för dålig uppdatering!
Har haft så galet mycket i tankarna senaste tiden och mycket stress både på jobbet och privat...
Känner dock att vissa saker börjat lösa sig (tack och lov!) medans andra bara verkar bli värre.
Tänkte dock checka in här imorgon och skriva en del saker som hänt senaste tiden, delvis ett par otroligt grymma besked jag fått nu senaste veckan!
 
Jag har dessutom fått lite önskemål om att skriva mina inlägg på engelska också, då jag har några utländska läsare. Så under varje skrivet inlägg på svenska så kommer jag också att skriva precis samma saker fast på engelska.
 
Så nu säger jag godnatt, för att är det dags att möta äventyren i drömmarnas värld!
Vi hörs i morgon.
 
Kiss 'n hugs
 
 
I'm sorry for this lousy update!
I've had so much thoughts spinning in my head and a lot of pressure and stress in both my work and personal life...
And i do feel that some of the things are starting to clear up (thank God!) while others just seems go be getting even worse...
However, i'm gonna check in here tomorrow and tell you some of the things thats been happening in my life during this couple of weeks, and some of it is some really good news that i´ve gotten last week!
 
Well, so i'm gonna say goodnight now, because it´s time for me to meet som new adventures in my dreams!
See you tomorrow.
 
Kiss 'n hugs