"I´m a good girl with bad habits"

 
Nitar, svart, läder, platå och klackar
 
Ohlala, är jag kär eller är jag kär?
Hämtade ut ett paket idag med mina nya skor i. Och jag älskar dom! Dom är hur snygga som helst, speciellt på, och dessutom så är dom grymt sköna! Är dock lite ovan vid den här höjden på klackar så det lär nog krävas en hel del övning... Får väl gå runt här hemma och känna mig snygg, så att jag kan gå in dom, innan jag vågar mig på en utekväll!
Ser ut som att jag skulle kunna döda någon med de här, hoppas man får komma in på krogen med dom haha.
 
 

Kommer att sälja en massa saker här!

Jag kommer att lägga upp lite saker här på bloggen som jag bestämt mig för att sälja. Mycket av sakerna är oanvända och endast provade inomhus. Inget är slitet vilket som!
Ni kan ju kika in här sen om ni är sugna på något :)
 
Dels kommer jag att sälja dessa skor
 
Men återkommer i veckan när jag fotat allt!
 
Puss

I´m breakin dishes

 
Färgade och klippte lite.
Vad tycks?
Blev kanske fem cm på längden och klippte upp lite, det var så jävla platt och behövde få upp volymen lite kände jag hehe...
Färgen är väldigt mörkt just nu, men den kommer att bli lite mer röd i tonen sen!
Uttråkad tjej med alldeles för mkt kärlek till impulser.
 
 

You´re on my heart, just like a tattoo

 
Här har ni min tatuering!
Som sagt, min första och jag valde att sätta den på revbenen... Kanske inte det minst smärtsamma stället, men det var det värt!
Mottot är helt klart något jag står för och lever för väldigt starkt. Lögnare har ingen plats i mitt liv, vad det än gäller. Var ärlig, det lönar sig alltid i längden. Säg alltid sanningen även om det skadar dig själv.
Jag blir hellre sårad av sanningen, än lycklig av en lögn!
 
Är i alla fall hur nöjd som helst och det ska bli skönt när den har läkt sen, så jag slipper känna hur BHn skaver emot.
Nålrädd som jag är så trodde nog ingen i min familj att jag skulle våga, men tji fick dom!
What´s done is done, och nu sitter den där.
 
Snygg tjej. Nöjd tjej. YES
 
 

Imorgon smäller det

 
Jag är så sjukt j*vla nervös!
Imorgon smäller det, då är det dags för min efterlängtade tatuering!
Fick ju pengar för det när jag fyllde 18, så har gått och funderat i två år nu för att vara riktigt säker på vad jag vill ha och att jag inte komme att ångra mig... Herregud, kommer nog spy på grabben som ska tatuera mig, prcis som jag gjorde när jag piercade naveln. Håller ock tummarna på att slippa en s.k "favorit i repris"!
Jag har fortfarande lite beslutsångest då jag inte bestämt typsnittet, utan står och velar mellan tre olika.. Men när den väl sitter där så tror jag att jag kommer att vara otroligt nöjd, vad jag än väljer.
Sen har jag kanske inte valt det allra smartaste stället att sätta sin första tatuering på, det kommer att göra svinont!
Menmen, vill man vara fin får man lida pin...
Lägger upp en bild här i veckan när den läkt lite så får ni se hur den blev!
 
Vad tror ni att jag ska tatuera?

(Går)dagens outfitLagom sliten tjej. Gårdagens smink och knuffad ur sängen vid åtta... en söndagsmorgon! Inte okej.

Rubrik? nääee...
some days are just not worth waking up for..

Idag har det hänt en otroligt tråkig sak i mitt liv. Så man kan säga att det tog luften ur mig. Tog all ork och energi. Jag ber om ursäkt om någon såg mig gråta på jobbet, det var inte meningen. Men samtalet kom som en chock och då var tårarna svåra att kontrollera tyvärr...
Jag ska till sjukhuset imorgon för en akuttid jag fick bokad, så kanske skriver någon lite update efter det!

Nu ska jag i alla fall sova och försöka vila upp mig, så gott det går, så att jag klarar av att jobba ordentligt imorgon!

Godnatt och önska mig lycka till imorgon!

Snel hestBara för att jag behöver skratta lite! Den bilden är internhumor på kik haha... sök på emilyaandrea på insta! skönaste tjejen <3

Back on track b*tches!

Tagga för tatuering och en ny mörkare ombre!
Snart så, allt är fixat och bestämt för tatueringe,så nu ska jag bara samla mod.
Och saknar min ombre så galet mycket så ska fixa till den igen, fast denna gången lite mörkare.
Woopwoop!
 
 

5 oktober 2012

I brist på annat att skriva om så lägger jag upp en bild på våran lilla bebis så länge!
Kom gärna med tips om vad ni vill se mer av i bloggen. Bilder, texter, mer om mig själv eller kanske en frågestund?
 
 
Lilla Gabbe
 
 
 
 

If you aint hated on, you aint doin' shit!

 (Detta ärr bara riktat till de som sitter och skriver kränkande kommentarer anonymt!)
Tänkte bara säga det till er som sitter och skriver saker anonymt. Om ni försöker vara nedtryckande och få mig att må dåligt så fungerar det inte särskilt bra! Jag kommer inte att godkänna och publicera de kommentarerna, hur många gånger ni än skriver dom. För så länge ni skriver dessa saker anonymt, så kan nu inte tycka att det är åsikter som är värda att stå för, och då är det alltså inget som är värt för mig att ta till mig av! :)
 
Till alla er andra som alltid ger positiv feedback och kommentarer som får mig att vilja fortsätta skriva, tack. Blir jätte glad när jag loggar in på facebook och möts av vänliga meddelanden, eller får sms från er med snälla ord. Ni är underbara!
 
 
 
 

Yummie, yummie, yummie i´ve got love in my tummie!

 
Kanelbullens dag!

Hittade rosa kanelbullar uppe på lanthandeln, får hoppas på att som smakar lika sött som dom ser ut hihi.
 
 
 

"Women who seek to be equal with men, lack ambition."

 
Feminism.
Jag är medveten om att det kommer att finnas invändningar och förväntar mig kommentarer då detta kan vara ett relativt känsligt ämne bland vissa!
 
Det är en sak jag inte riktigt förstår. Står inte begreppet "feminism" för jämlikhet mellan kvinnor och män?
Att kvinnor ska ha samma rättigheter som män?
För många av de kvinnor som nu kallar sig feminister verkar anse att kvinnor och män ska vara likadana. Att vi är likadana i grund och botten. Är man feminist så ska man väl stötta och lyfta fram det kvinnliga könet? Varför säger ni då att kvinnor och män är likadana. Att vi är kapabla till att göra precis samma saker och att ordet "han" och "hon" inte borde få uttalas? Kvinnor och män är olika, vi är fysiskt olika. Vi kommer aldrig att bli likadana, då skulle det aldrig funnits två kön! Männen klarar en del saker vi aldrig skulle kunna göra, och detsamma gäller kvinnorna. Vi är byggda på olika sätt. Männen kommer alltid att vara fysiskt starkare än oss kvinnor. Hur mycket vi än tränar! Men vi kvinnor kan skapa liv, föda ett barn. Något som är fysiskt omöjligt för det andra könet.
En del saker går inte att ändra, och jag förstår inte varför vissa kvinnor försöker det heller! Är du feminist så ska du väl vara stolt för att vara det könet du är och de egenskaper det för med sig!
Sen så håller jag definivt med om att alla ska ha samma rättigheter. Att alla ska vara jämnställda i samhället. Det ska inte skilja tusenlappar i lön och vara "okej" att se kvinnor som det svagare könet i vissa sammanhang. Vi är alla människor. På det sättet är vi alla likadana. Utan det andra könet så skulle våran existens inte ha någon mening.
 
Jag kallar mig själv feminist, men till det sättet att jag tror på oss, kvinnorna. Att vi är lika starka som männen. Vi ser olika ut och är byggda olika av en anledning och det hyllar jag. Att se vissa kvinnor gå runt och vara bittra över att det är sådan "könsdiskrimering" ute i samhället. Ni gör det inte bättre! Att ni vill börja vara mer som män, visar inte att ni är starka som kvinnor. Stå upp för det könet du är och sluta ta det som en förelämpning när du blir kallad "hon". Börja inte predika om att det heter "hen" och alla är likadana. Det är vi inte. Visa att du är kvinna och var stolt förfan!
 
Jag har inga problem med de som väljer att leva sitt liv på det sättet, men låt det inte gå överstyr. Kvinnor är kvinnor, män är män. Men vi är alla människor, samma skrot och korn, vilket bara det ska innebära jämställdhet!
Jag kan utan problem ha på mig en klänning och visa lite ben, detta gör mig inte till en slampa eller en h*ora. Sättet man klär sig på ska inte göra människan. Men sättet man beter sig på och utger sig att vara är en annan sak! Att gå runt och visa sina "goodies" på stan är inte rätt sätt att få uppmärksamhet. När tjejer springer runt i endast bh och extremt minimala hotpants på stan, är som att killar skulle springa runt i endast kallingar. Det finns en anledning att vi täcker de områdena på kroppen, de är erogena zooner. Det kopplas till sex. Så att springa runt så visar endast att vi söker uppmärksamhet och bekräftelse av det andra könet. Vi vill bli sedda. Vi är skapade, i vår natur, att fortproducera oss själva, och det ligger kvar i våra gener. Så det är signalerna vi sänder. Att vi vill ligga. Var stark i stället. Sänd signaler om att du är en äkta kvinna som har mer att ge, än lite f*itta mellan benen!
 
Inse att vi är olika, det går inte att ändra. Inget kön är sämre än det andra, vi är alla människor, kvinnor som män. Lika mycket värda hur vi än ser ut!