En cozy ensamkväll

Eftersom jag varit sjuk senaste två dagarna och idag dessutom bara haft en allmänt pissig dag överlag, så har jag inte så mycket att skriva om. Hade bara blivit en enda stor röra av ilska och förvirring, så skippar nog det! Lägger in en bild och säger godnatt istället och håller tummarna på att vara frisk imorgon.



I want candy

Ni vet det där suget man kan få efter något att äta. Något man inte kan sluta tänka på förrän man fått det. Den känslan hade jag nyss. Låg i sängen i fyrtio minuter och kunde inte sluta tänka på lakritsnappar! Jag försökte övertala mig själv att jag kan vänta, att jag har borstat tänderna och bäddat ner mig i sängen. Att det är dumt att gå upp nu. Men jag visste också i bakhuvudet att jag sett en påse med just lakritsnappar någonstans i mitt skafferi... Så ja, suget vann och jag ställde mig, fem i tolv en kväll, och började rensa ur skåpet efter några jävla små godisar. Men lyckan är stor nu när jag hittade påsen med fem små nappar kvar! Nu kan jag somna lycklig och nöjd hehe.
Godnatt!

Drawing




(Råkade publicera förra inlägget utan bilden så här är den)

Aug. 26, 2014

Min lillasyster sa i helgen att hon tyckte att jag skulle börja rita igen, eller ja, rita något åt henne. Jag ritade väldigt mycket när jag var yngre, och blev väl okej på att rita av saker osv. Men med åren så försvann fantasin, dels pga mina diagnoser men sen också pga att jag helt enkelt tappade intresset för att rita!
Det fick i alla fall bli något litet idag när jag ändå inte hade något att göra här på kvällen.

Believe in me




3D bio idag

Idag blev det bio i Kista med A. Vi såg den nya Teenage mutant ninja turtles, och shit, den var grym faktiskt! Eller aa, om man bortser från Megan Fox. Hon är inte den bästa skådespelerskan om man säger så.. Men filmen var riktigt bra gjord och jag fick såna sjuka nostalgi känslor från barndomen så det gick inte att inte gilla den. Den ska jag helt klart se igen!



Bild från förra helgen

Sleepless

Nu har jag varit vaken i snart en och en halv timme. Värt att nämna, somnade inte förrän strax efter halv tre... Ja, vad ska man göra liksom. Jag får inte hämta ur nya sömntabletter förrän om en vecka så det är väl såhär mina nätter kommer att se ut de närmsta dagarna.



Gröna Lund





Är på Gröna Lund idag. Tiden spenderas dock endast på delen för barn då vi är här med A's dotter. Mysigt vilket som!

Love in the morning




Såhär, plus en kopp te, blev jag väckt imorse. 💜

Lördagens äventyr

Lite bilder som summerar gårdagens äventyr. Dagen bjöd på middag på Jensen, gokart i Kista och en natt på ett otroligt fint hotell i Upplands väsby med finaste A.















Minigolf!

Lite sen update, men jag sover ju i stort sett aldrig ändå, så varför inte!
Eftermiddagen idag spenderades ute i Brevik där jag spelade minigolf med A och hans syskon. Ingen aning om vilken plats jag hamnade på, men lyckades fixa 4 hole-in-ones så jag är rätt nöjd ändå! Hade riktigt trevligt och det var en rätt välbehövlig stund efter flera nätter av migrän. Alla behöver få roa sig och tänka på annat en stund.
Imorgon ska jag få lärsa mig poker, är rätt kass på ansiktsuttryck och att visa känslor så det lär bli lätt som en plätt att fixa pokerfacet i alla fall haha!



Rastlöshet

Idag är det den internationella flickvänsdagen. Jag vet inte om det är därför jag känner sån ångest i kroppen, eller om det bara är en sån dag. Det är lixom som en oro i magen, rastlöshet i benen och en himla massa tankar som far runt. Känner mig bara allmänt ensam, drömmer lite smått om att få bli överraskad. Att få blommor utan någon speciell anledning, att kunna krypa ner i soffan till en bra film med den man tycker om. Helt enkelt att bli sedd och ompysslad bara. Men tills vidare så är jag min egen flickvän och får sköta allt det där själv. Blir en sväng ner till affären och köpa en massa gott att skämma bort mig själv med. Det blir nog bra det med!