Valborg

Idag har min lilla vovve besökt veterinären. Han har varit hemma hos min mormor och var tydligen inte så kry. Han vägrade äta och dricka och hade lite feber. Men han fick lite dropp och medicin som ska göra honom pigg igen då veterinären inte kunde hitta något fel på varken honom eller proverna dom tog. Skönt! Min lilla bebis ska inte vara sjuk, blir ju orolig då. Jag får hem honom imorgon igen så ska mysa sönder honom då! 

Nu ska jag sätta mig i soffan och se om det är något bra på tv. Jag har inga planer alls för ikväll när det är valborg. Så blir nog att lägga mig och sova tidigt då jag ska upp relativt tidigt imorgonbitti och åka till Farsta. Vad jag ska göra då får ni veta imorgon efter att jag är klar! 


Kan det vara så?

Hur det ser ut på gymmet. Syster tränar och tar i och jag kollar på. 


Jobbig hund

Idag har jag inte gjort mycket alls. Var och badade en stund mitt på dagen, lika skönt som alltid! Sen efter det fick jag tillbaka lilla vovven igen som har varit hos mormor och morfar över helgen. Så skönt att ha honom hemma så jag kan pussa på och gosa sönder honom! Världens mysigaste hund är han. Ska alltid följa med vad man än gör och gärna sitta på armen eller i knäet så fort han får chansen. Snart blir han ett år också, tiden går fort! Han gör mig dock galen ibland då han skäller på allt och alla, speciellt när vi är ute. Så om någon har några tips att dela med sig av så är det väldigt välkommet!

Nu är det sovdags för oss här hemma, godnatt!


Frågestund???

Skulle ni vilja att jag har en frågestund här? Ni får vara anonyma om ni vill såklart . Ni får fråga allt mellan jord och himmel så ska jag försöka svara så gott jag kan! Låter det som en bra idé?
Kommentera bara ja eller nej. 

Fick stanna hemma

Idag skulle jag följt med A till en examen i Uppsala, där hans brorsas tjej skulle få sitt examens diplom då hon blev färdigutbildad jurist. Eller något i den stilen i alla fall! Har faktiskt ingen super koll på den delen så ber om ursäkt om det är fel..  
Men i alla fall så fick jag reda på, så sent som igår kväll, att det var tema cocktail på det hela vilket innebar att jag skulle behöva ha på mig en fin liten cocktail klänning, och ja, en sån äger ju inte jag!  Jag äger ingen klänning alls för såna finare tillfällen. Hade jag fått veta det lite tidigare så hade jag i alla fall haft en chans att åka iväg och köpa en klänning lite snabbt. Men nu var ju inte fallet så, och jag fick tacka nej och stanna hemma istället medans A och hans familj åkte till uppsala utan mig. Hoppas dom har jätte trevligt iaf. Och nu är A skyldig mig något för att gottgöra att jag var tvungen att missa det hela!

Istället så spenderade jag eftermiddagen med min lillasyster och vi åt skaldjur till middag i form av räkmacka, krabba och rökt makrill. Mums!  Så det fick dagen att kännas lite bättre i alla fall! 

Nu är det dock sovdags för min del. En tidig lördagskväll. Ingen av mina vänner som kan ses och har ingen direkt ork till att åka iväg och göra nåt heller. Så då är det perfekt att lägga sig tidigt och få vila ut ordentligt innan vovven kommer hem imorgon igen.

Home sweet home

Är nu hemma efter jobbet. Har sån grym träningsvärk i ben och rumpa. Höll nästan på att börja gråta när jag skulle gå ner för trappan imorse... Inte kul, men å andra sidan så innebär det ju samtidigt att träningen ger resultat, och det gillas enormt! Får stå ut med att gå som en anka idag helt enkelt.


Dagens

Hade tänkt lägga upp en outift idag, men har bara legat och myst i morgonrocken hela dagen så det sket sig ju. Får försöka en annan dag helt enkelt! Ni kanske inte ens bryr er, men det gör jag och det är min blogg så det är jag som bestämmer. Vill ni se fler outfits of the Day? 

Nu är det sovdags för oss här hemma så jag och Aarne säger godnatt! Puss på er!

Latmask!

Idag var jag med Sofi hela dagen då jag sov hos henne igår. Vi satt i soffan halva morgonen och kollade film och sen vid lunch/middag så bestämde vi oss för att göra hamburgare och sätta oss ute i solen ett tag. Det har ju varit helt otroligt väder idag. Man blir som en helt ny människa när man får lite Sol! Underbart, humöret är på topp! Fram på kvällskvisten tog vi oss ut på en kort Promenad i det fina vädret. Den blev väldigt kort då jag kom på att jag glömt mina saker hemma hos Sofi så vi fick åka hem och hämta dom innan jag kunde åka hem till mig igen. 
Nu ligger jag i sängen och ska sova så gott, godnatt!


Pannkakor!

Idag lyxade vi till det med pannkakor till middag. Åh så gott det var. Måste göra det Oftare känner jag. 
Har spenderat hela dagen med Sofi idag och ligger nu i hennes soffa och ska sova. 
Godnatt!


Min dag

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska strax sova. Har haft en helt okej dag idag. Började med att lille vovven väckte mig genom att spy i sängen och sen direkt bajsa på golvet. Jätte kul. Men inte kan man bli sur på honom för det! Gick i alla fall ut i soffan sen och mös en bra stund innan min kompis kom förbi. Vi åkte på lite ärenden och drog sedan till kista och käkade lunch/middag. Perfekt. Sen åkte vi hem till henne där vi plöjde igenom två filmer, varav den ena var "Magic Mike". Hur kan Jag inte ha sett det förut?! Ögongodis till max! 
Nu ska jag sova för ögonen börjar gå i kors. Ska drömma lite om mister Magic Mike himself, nämligen Channing Tatum hehe.




Träning

Det går segt. Väldigt segt. Träningen ger ännu inga direkta resultat så ska försöka ta tag i kosten ännu mer. Skärpa till mig ordentligt och försöka bli nyttigare, för som det är nu funkar det ju uppenbarligen inte! 

Dagsformen


Dagens lunch


Blir galen!

Så typiskt. När jag sätter mig tillrätta och ska skriva här så går lampan sönder. Det är den tredje lampan idag! Varför? Åh, blir galen på sånt. Har ju såklart inga extra lampor hemma så får gå runt i mörkret här hemma tills jag köpt nya lampor imorgon efter jobbet. Jaja, vad ska man göra liksom. Bara att gilla läget helt enkelt. 

Solarieöarna


Glad tjej!

Åh Yes! Mina stulna skor är tillbaka, är så glad!
Mina Nike air max blev stulna från gymmet förra veckan men har nu hittat sin väg tillbaka till mig igen. Tjejen som tog dom (såg på övervakningskameran) vägrade erkänna att hon tagit dom men jag antar att hon tog sig i skinnet och gick tillbaka med dom till gymmet efter ett par dagar. Nu är jag glad och nöjd igen! 

Latmask

Har verkligen inte gjort något vettigt den här helgen. Bara latat mig och ätit en himla massa onyttigt. Fy på mig, jag vet! Nästa vecka blir det ett försök till att äta nyttigt. Får se hur det går! Måste ta tag i träningen igen också. Behöver få se lite resultat, tröttnar ju av att ingenting händer.. Jaja, ska snart fixa lite middag och lata mig ännu mer framför tvn. 



Dagen

Jag sitter just nu i soffan och kollar tv. Har inte gjort mycket mer idag än att tagit det lugnt då jag vaknade med feber igen. Sov fram till tolv och sen åkte jag till en vän och satte oss i solen och njöt av värmen och fikade lite. Man mår alltid lite bättre när man fått suga åt sig lite d-vitamin! Nu väntar jag bara på att klockan ska gå så att jag kan få lägga mig! Ska ut på en långpromenad med vovven och en vän innan, sen är det direkt i säng!  


At the moment


Sol!

Helgen har varit full av roliga saker. Kan berätta mer om det imorgon för nu ligger jag i sängen redo att sova. Håller ni inte med om att vädret är helt fantastiskt?  Man blir ju som en ny människa när solen kikar fram och värmer en. Underbart!  


Fredagen

I förrgår var jag på bio med en vän. Vi såg den nya Fast and furios filmen. Den var riktigt bra alltså, lätt den bästa av dom filmerna! Vi åkte in till Täby vid två, filmen började vid sex, så vi hann med att kalla runt och fönstershoppa ett par timmar. Vi fick även i oss lite mat på vapiano innan filmen började. En bättre dag helt enkelt! 

Min favorit, pasta scampi e spinaci.

Empanadas

Jag glömde skriva det men förra veckan så gjorde jag empanadas hemma hos min mamma. Chilenska piroger alltså, med ägg, köttfärs, oliver och russin. Super gott! Tyvärr blev degen runt inte riktigt som jag hade tänkt mig, så smaken blev lite av en besvikelse... Men mamma verkade gilla dom för dom slank ner rätt fort.
Funderar nämligen på att ge det ett nytt försök här i helgen men med ett nytt recept på degen runt omkring. Jag är ju så van vid äkta, riktiga empanadas gjorda av chilenare, så det är klart att mina blir lite av en besvikelse jämfört med dom...



Dagens mys


Sjukling

Vaknade idag med världens migrän, snuva och feber. Inte vad jag hade hoppats på direkt, men jag kände redan igår på gymmet att jag inte var riktigt kry. Så jag misstänkte väl att något var påväg, ni vet när man känner sig helt mörbultad i kroppen? Ja usch, har legat nerbäddad och sovit med massa feberdrömmar fram tills nu. Så ska försöka få i mig nåt ätbart och sen mysa ner mig i soffan istället.