Godnatt!

Vad jag gjort idag? Inget alls. Vaknade vid tolv typ, gick ut med vovven och sen parkerade jag mig i soffan. Har målat naglarna, plockat ihop smink och kläder jag ska ha med mig imorgon. 
Men alltså mest latat mig. Pratat en stund i telefon med Jolina också, det får mig alltid på bra humör!

Nu ska jag sova för ska upp tidigt för att gå och träna på morgonen.
Godnatt!


Kapade

Så ledsen. Fick kapa mina långa fina naglar. En av dom gick av och då var det bara att klippa av resten också. Så nu är dom jätte korta. Jag som tänkte försöka hålla dom fina till nyår men det gick ju inte... Dom var långa fram till jul iallafall.
Har målat dom i ett nagellack som heter "Sugar crush" från Isadora. Det är ett typ "asfalts lack" så det är alldeles skrovligt. Men det glittrar fint och jag gillar färgen på det så det får bli mitt nagellack på nyår! 


Mycket effektiv dag!

Så nu ligger jag i sängen. Har hunnit med mycket idag! Tvättat ett par vändor, gått långpromenad med vovven, varit på apoteket, solat, mött upp fina Erika och färgat mitt hår, varit i Arninge, Täby och åkersberga centrum och shoppat (har även hunnit med ett par vändor med hunden). Dock var det bara min syster som skulle byta ett par byxor men jag gjorde faktiskt ett fynd! Något som jag gått och känt och klämt på i säkert ett år nu. Men eftersom priset var så högt så har jag låtit bli att köpa den. Men nu slog jag till och äntligen är den min! Anastasia contour kit. Hann testa den lite snabbt ikväll och kan säga att hittills är jag mycket nöjd! Får se hur den blir i en ordentlig sminkning sen. 



Godmorgon!

Godmorgon alla Glada! Har varit ute med vovven på promenad och hunnit tvätta såhär på morgonkvisten. Är hur trött som helst men kan inte gå och lägga mig igen. Har tagit min medicin så väntar på att den ska kicka in så att jag blir någorlunda fungerande igen. 

Klockan två ska jag ner till centrum och möta en snäll vän som ska hjälpa mig att färga min utväxt. Eftersom jag har typ ombre nu så är jag så rädd för att sätta en hand full med mörk hårfärg rätt på det ljusare och paja alltihopa. 

Senare ikväll ska jag träffa en annan vän och kolla film och snacka lite, ska bli trevligt! 

Ska försöka övertala någon kompis att sola med mig här innan nyår också så att man blir lite brun och fin. Det kan behövas hehe.

Min nya shaker.


Ingen bra start...

Dagen började inte så bra. Försov mig och vaknade fem minuter innan jag skulle vara på gymmet. Blev väckt av att läkaren ringde och erbjöd en återbudstid till mig men dum som jag var tackade jag nej till den så åkte längst ner på listan igen... Bra start på dagen! 
Tog mig i alla fall till gymmet och kom bara några minuter för sent. Körde mest kondition och ben idag. Tror inte jag kommer få träningsvärk denna gång så får köra ännu hårdare nästa gång! Försökte träna lite mage också men det gick inte, har sån sjuk träningsvärk där. Får köra lite hemma imorgon med hjulet jag fick. 

Har varit på rusta en sväng också. Köpte en ny matta till vardagsrummet då den gamla var så trasig och ful. Blev riktigt nöjd faktiskt! Kanske kan lägga upp en bild någon dag.

Har också hunnit med att äta tacos och spela lite spel med lillasyster och sen träffade jag A en stund.

Dagen blev ju bättre än hur den startade.
Nu ska jag strax ta ut Aarne och sen ska jag lägga mig. Har tvättstugan klockan sju imorgon bitti.



Juldagen

Har ni haft en bra jul? Det har jag. Jag firade ju två gånger. Ena dagen hos pappa och andra dagen hos mamma. Fick hur mycket bra presenter som helst. Det jag fick hos pappa vet ni redan om men inte det jag fick hos mamma. 
Fick bland annat presentkort, smink, skärbräda, hudkrämer, badsaker, en värmefilt och träningssaker (en yogamatta och ett sånt där hjul man rullar och tränar magen med).
Är supernöjd! Har redan använt tränibgsgrejerna och har sån träningsvärk i magen!

Nu sitter jag på landet och kollar tv. Somnade inte förrän fem imorse. Min nya sömnmedicin suger verkligen! 
Jaja nu ska jag gosa lite med vovven. Hörs sen!


God jul!

God jul allihopa! Hoppas ni haft en riktigt bra dag! Det har jag haft i allafall. Firade hemma hos min pappa idag och imorgon ska vi fira hemma hos min mamma. Fick en massa fina grejer idag! Ett par nya vita Nike Air skor, har saknat mina så sen dom gamla gick sönder och nu fick jag äntligen ett par nya. Nu är jag hel igen, haha!
Fick även lite presentkort, pengar, ett doftljus, parfym (perfekt då jag tappade min i golvet här för några veckor sen), någon grej som ska göra läpparna lena och ett nytt träningslinne som var ett kompressionlinne och med nya träningskläder så får man lite ny energi att ta sig till gymmet. Är jätte nöjd verkligen! 
Har dessutom ätit så mycket julmat att jag fortfarande är i koma. Lär nog sova gott inatt..  

Jaja, nu ska jag packa upp grejerna och sen sova. Godnatt!


Röda läppar?

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska köra på röda läppar i morgon eller nude som vanligt... Vad tycker ni?

Har inte gjort så mycket idag. Städat och packat ihop lite grejer jag ska ha med mig över jul. Träffade A en stund också, trevligt som alltid!
Nu sitter jag och lyssnar på musik, blev kallad för fula saker av en människa på Facebook så har blockat lite folk här på kvällen. Det behövs tydligen ibland. Synd. 

Nu ska jag plocka fram kläderna jag ska ha på mig imorgon. Hörs sen!


Ögonfransar

Kom hem för ett tag sen då jag varit och fixat ögonfransarna så här på morgonen. Gjorde dom lite längre denna gång så man slipper ha lösögonfransar på jul och nyår. Och jag blev jätte nöjd, som vanligt! Dock tappade jag väldigt många på ena ögat förra gången så får hoppas på att dem håller bättre den här gången. 
Lyckades inte få till någon bra bild så denna får duga!


Tränat!

Idag har jag varit och tränat. Sista gången innan jul. Sen hoppas jag på att komma igång igen innan nyår. Jag känner att kroppen blir starkare men ser fortfarande inga resultat än.

Har sen varit hos mormor och morfar och bakat pepparkakor och lussebullar . Så nu kan jag tjocka mig ordentligt över jul! Haha nejdå, ska försöka hålla dieten ganska bra iallafall. 

Nu ska jag snart åka hem och duscha. Har passat på och solat medans jag var här. 


Mall of scandinavia

Halloj! Idag gick jag upp i tid, lite snoozeande sådär men hann ändå gå upp, ut med hunden och fixa mig. Vi åkte ju till Mall of scandinavia idag. Första gången jag var där och shit, det är ju hur stort som helst! Jag hade min stegräknare på och vi gick sammanlagt fem kilometer och brände 266 kalorier. Så nu har jag fått min dagliga motion hehe... 
Lyckades hitta en massa smink från butiken Kiko. Helt underbart! Bra smink men ändå super billigt. Blev lite nyårs smink. En krämögonskugga, en vanlig ögonskugga, en glittrig eyeliner och en skimrande kajalpenna. Är supernöjd verkligen!
Kanske kan visa en sminkning med dom någon dag.

Nu sitter jag hos min mormor och morfar och har precis ätit. Så nu ska jag vara lite social här.
Hörs sen!


Wreck it!

Här är en låt jag lyssnar mycket på just nu. Den är av Kiihjano och producerad av mitt ex storebror och Fabian . Dom har släppt flera låtar  men denna tycker jag slår allt! 
 
 

Ge mig träningsvärk!

Nu är jag hemma från gymmet. Det gick väl helt okej. Måste börja pusha mig själv lite mer dock, får ingen direkt träningsvärk som det är just nu. Och det är ju lite tråkigt. Tränade mest armar idag så nästa gång ska jag köra mer ben. Mage kör Jag alltid samt lite kondition som uppvärmning. Önskar att jag hade någon att träna med som kan hjälpa mig lite med upplägg och pusha mig.

Tänkte lägga ut en bild på kroppen och magen efter dagens träning, men jag såg typ gravid ut så jag skippar det hehe. Får bli en close up och en fullt påklädd! 


Effektiv dag...?

Vad har jag gjort idag? Ingenting! Har suttit framför tvn hela dagen. Eller aa, startade dagen med att tvätta. Så gick upp klockan sex och tog mig ner till tvättstugan. Jag funderade ett tag där på att skippa tvättiden och fortsätta sova, men tog mig i kragen och fick det gjort. 
Sen har jag suttit i videosamtal med fina Jolina i nästan två timmar. Det fick mig på lite bättre humör.
Har slängt i en toning i håret också för att få bort utväxten. Men lär säkert behöva färga igen innan jul och definitivt innan nyår om jag vill vara snygg i håret.

Nu ska jag försöka hitta på nåt sätt att laga Nina trasiga naglar. Tror jag kör med att klippa sönder lite kirurgtejp och lägga ett lager gelé över. Blir kanske inte så snyggt men dom håller ihop i alla fall!

Slänger in en bild för några somrar sen med bästa Jolina!


Träning

Såja! Nu är jag hemma igen. Har varit duktig och tränat lite. Drygt en timme blev det på gymmet. Nästa gång, på torsdag, så ska jag testa att höja vikterna lite och gå lite längre på bandet. Måste ju pusha sig själv lite! Har inte sett någon som helst skillnad på kroppen men jag känner mig bättre. Har fått bättre kondition och orkar lite mer. Det är ju bra. Men vill ju se skillnad också. Magen har inte plattat till sig än vilket är det jag satsar mest på. Men det kommer väl tids nog. Lagom till sommaren kan man ju hoppas på!


Ny medicin

Godkväll alla glada! Jag har fått nya sömntabletter, eller aa denna gång i flytande form med pipett. Smakar röv och hela munnen domnar bort. Och om den funkar? Inte alls! Tar högsta dosen redan och den gör ingen som helst verkan. I går natt sov jag bara två timmar sammanlagt och jag somnade inte förrän framåt tre på morgonen. Hopplöst! Ska ta upp det med läkaren nästa gång jag ska dit om det går att höja ytterligare trots att jag har högsta dosen eller om vi kan testa ännu en ny sömnmedicin. Jag vill ju gärna kunna sova på nätterna. Annars kommer jag gå tillbaka till mitt gamla jag när jag knappt sov varannan natt. Zombie på hög nivå!

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och försöka somna. Puss!


Velvet lip cream

Köpt ett nytt läppstift idag som lite plåster på såren. Det är i flytande form och blir helt matt på läpparna. Jag ville ha ett nude men dom är slutsålda överallt så det fick bli ett mörkt rött/plommonlila. 
Det ser mycket ljusare och rödare ut på bild men det är bara för att ljuset var så dåligt.


Sämst nyheter..

Hejhej! Sitter och kollar på tv och funderar lite. Har en hel del i skallen just nu. 

Var hos läkaren idag och det gick inte sådär jätte bra. Det var värre än Jag trodde. Jag mår tydligen jätte dåligt. Puls och blodtryck är åt helvete och svimningarna blir bara värre. Jag är nu förbjuden att gå ut ensam eller ens bara ta promenader med hunden. Läkarna ville helst inte ens att jag är ensam hemma utan har någon med mig hela tiden för att hålla koll på mig. Så får se om jag åker hem till mormor och stannar där ett par dagar. Vi tog EKG och ska ta blodprover nu i veckan för att kolla om det visar någonting. 
Ska till läkaren igen på fredag och prata om att byta mediciner för att sänka min puls och på så sätt kunna höja mitt blodtryck på samma gång. Men det innebär ju att jag måste börja om hela min resa med medicinerna. Jag kommer att må dåligt ett tag igen för det kommer påverka mig så brutalt. Det är jobbigt och jag är ledsen över att behöva börja om igen för resan hit har varit så fruktansvärt jobbig och tagit så på mina krafter. 
Vi får se hur det går. Jag hoppas att jag orkar det här igen... 

Vill inte pussas

När man vill ha en puss och får en tass i ansiktet istället.


Storm

Usch vilket väder det är ute! Var nyss ute med vovven och stackarn, vad blöt han blev. Helt dyngsur. Inte lätt att vara en liten pälsboll. 
Jag är nog inte den enda, men shit, vad trött man blir av det här vädret. Man har inte lust att göra någonting alls. Sitter bara inne framför tvn, äter och sover. Känns det som i alla fall... 

Har varit duktig denna vecka och tränat mina två gånger så sitter här med träningsvärk i magen. Det känns riktigt bra! Ser fram emot nästa pass. Då ska jag köra ännu hårdare och pusha mig själv ännu mer. Vill se resultat om ett par veckor. Minska måttet runt magen litegrann. 

Nu ska jag fixa något att äta, typ en shake. Hörs sen!

Blöt hund


Tränat!

Nu har jag varit duktig och tränat. Kör två gånger i veckan då jag tycker att det är en bra start för mig då jag verkligen avskyr att gå till gymmet. Idag blev det bara en timme men det är bättre än inget alls! Ska föröka fokusera på konditionen och att gå på bandet och så då jag vill få bort fettet från magen. Saknar mina magrutor! Sen vill jag ju såklart få snygga ben och rumpa, men det vill väl alla tjejer. Det är mitt prio två. Magen kommer först. Ska vara i form till beach -16 hade Jag tänkt. Inte sådär vältränad för det kommer ta mycket mer tid och engagemang än vad jag har. Men komma i form lixom. Platta till magen och tighta till kroppen lite. Får hoppas att det går. Har ju som sagt några kilon till att tappa. 


Osminkad

Inget smink, ruffsigt hår och onepiece. Det är så jag kört denna dag. Ska snart byta om och fixa till mig lite för jag ska iväg på middag, precis som varje Onsdag.


Nytt mål

Ligger i soffan och kollar på tv. Inget bra direkt, bara en massa repriser. Har hunnit tvätta nu på morgonen också så nu hänger kläderna på tork i badrummet.

Har precis tryckt i mig en shake, inte alls gott och är fortfarande hungrig. Men måste verkligen sköta dieten nu om jag ska lyckas bli av med dom sista kilona. Mitt mål var ju att klara det till jul men det känns rätt omöjligt. Har stått stilla så pass länge nu att jag tror att det blir svårt att gå ner mer i vikt på så kort tid. Men jag ska inte ge upp i alla fall. Jag får sätta ett nytt mål helt enkelt. Ska fundera lite på det under dagen och känna efter vad som är möjligt osv.


Busy dag

Idag har jag haft fullt upp. Har varit i Arninge, träffat A, varit hos läkaren, tränat, handlat och solat. Ska snart börja göra lite mat för är så hungrig! Fick med mig hem ett nagellack och en primer som ska vara grym. Sen är det köpstopp fram tills jul. Tappade min parfym i golvet igår så måste använda någon av mina andra nu fram tills jul och hoppas att jag får en ny i julklapp, eller i alla fall presentkort så att jag kan köpa en ny själv. Vi får väl se helt enkelt. Ska gå igenom min lilla samling av parfymer och se om jag hittar någon jag kan använda under tiden. 

Vägde mig hos läkaren, som vanligt, men hade inte gått ner något alls denna gång. Står stilla på samma vikt och har gjort senaste två veckorna. Lite trist... Får kämpa ännu hårdare med dieten och hoppas på att träningen gör sitt.