Åh, yes. Finally!

Nästa vecka börjar jag jobba igen. Äntligen! Det blir i och för sig bara två halvdagar i veckan, men bättre än att bara sitta hemma och rulla tummarna. Ska bli så skönt! Jag hoppas på att allt flyter på som det ska och att det verkligen blir så också. Vill kunna få en liten paus från mina egna tankar som spökar något enormt just nu...

Jag har fortfarande huvudvärk och värk i munnen efter att ha dragit ut tanden, men jag ska ta några alvedon och powernapa ett tag så hoppas jag att det går över, för har planerat att få besök ikväll, håll tummarna! 



Current mood


Signar ut för ikväll. Humöret är i botten och det ska ej gå ut över varken bloggen eller er. Så godnatt och bättre lycka imorgon!

Saknar sommaren


Happy happy

Gissa vem som är glad? Nästa vecka börjar vi med träningen igen efter en lång tid som sjuk och sängliggandes. Inte jag alltså, men min syster, som jag tränar med. Det ska bli så skönt, kräks nästan av att se hur min kropp ser ut just nu. Usch, den är långt ifrån godkänd... Men snart så, då får jag äntligen ta tag i det här och få lite ändring på det! 



What to do, what to do

Att sakna någon så att det gör ont, det kan inte vara nyttigt... Jaja, vad ska man göra liksom? Suck it up bara. Man får fokusera på allt ser positiva man har här i livet, allt som glädjer en.
Det är inte alltid det lättaste, speciellt inte när man har vissa svårigheter i vardagen som tynger ner sinnet lite. Men men, på med leendet och lite positiva tankar så löser det sig!


I survived!

Nu är jag hemma igen, men med en tand mindre. Jag överlevde!  Usch, mådde inte bra efter att dom drog ut den, men nu är jag på benen igen. Nu slipper jag den bråkiga tanden i alla fall, ett problem mindre. Nu ska jag ta och sova någon timme till, blev helt slut...

Är såååååå nervös

Kan vi inte bara hoppa över morgondagen helt och gå direkt på torsdag istället? Vill verkligen inte och jag är så fruktansvärt nervös och rädd redan nu! Ni får skicka massa styrkekramar till mig imorgon på dan. Nu blir det sängen, godnatt!

Sucks

Den här veckan alltså, är inte taggad... Läkarbesök varje dag plus att jag börjar känna paniken inför onsdag... Nej Usch. Dags att sova så att jag slipper jaga upp mig i onödan. 
Godnatt!

Aarne

Åh, nu har jag äntligen fått hem min lilla vovve igen. Han har varit så saknad dom här senaste dagarna. Skulle vilja pussa och krama sönder honom, men han gick direkt iväg och la sig och sov... Typiskt.


Give me!

Jag behöver sola! Är blek som ett spöke...
Får ta tag i det i veckan om jag hinner.



Söndag


Om jag har tråkigt?  Haha, du anar inte...
Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Något lär det ju bli, får tjata på någon kompis om att komma och roa mig lite! Nu ska jag slå mig ner i soffan igen och proppa i mig en semla. Mums!

Peace


R.I.P


Nöjd tjej!

Blev en tripp till kista. Behövde fylla på min garderob lite då jag vuxit ur alla mina byxor, vilket ni kunde se på bild i tidigare inlägg... Fick med mig två par jeans och en T-shirt. Väldigt nöjd med inköpen! 


Ute på äventyr

Ska iväg på en liten utflykt med en vän. Tur att jag slapp sitta ensam hemma hela kvällen för jag höll på att bli galen!


Mellanmål


Fredag

Godmorgon! Eller ja, snarare god dag... Har varit vaken sen elva och suttit i soffan och kollat på tv. Börjar bli så fruktansvärt uttråkad. Hade planer på att åka till kista, men får se hur det blir med det.


Well, that sucks...

Tydligen har rumpan lagt på sig mer av vikten än vad jag trodde... Bye bye favvo jeansen! 


Tatuering


Sitter just nu i soffan och funderar över om man kanske ska ta och fixa sig en till liten tatuering. Har kollat runt ett tag på internet efter inspiration och för tillfället känns det som att jag hittat ungefär vad jag är sugen på. Sen kanske jag hinner ändra mig sjutton gånger innan och om jag väl bestämmer mig för att göra tatueringen eller inte...

At the moment


Kvalité

Sängdags


Fettisdagen

Istället för semla blev det ett gäng macarones 


Presenter

Mina alla hjärtans dag presenter. Rosor från A och godis från min kära mamma.


Andas lite


Jag mår för tillfället inte sådär super bra. Men det blir bättre om ett tag. En massa tankar som kommer tillbaka och hemsöker en... Dom försvinner tids nog, gäller bara att hålla ut tills dess. Känns så onödigt att vara ledsen och deprimerad över såna energibovar.
Det här tar jag mig igenom, det här klarar jag!



New in



Hittade dessa godingar för 350 spänn.



Happy valentines day!


Lilla killen


Frukost


Bored

Har nog aldrig haft så tråkigt i mitt liv. Växlar fram och tillbaka mellan soffan och sängen. Var hos läkaren på förmiddagen och tog lite nya prover, yeay... Nej Usch, värsta jag vet! Skulle ha tränat nu på dagen som jag brukar, men lillasyster är sjuk så det blir inte av då jag inte går och tränar ensam... Så aa, uttråkad till max.


Gråter lite, usch


Lugn kväll


Sitter just nu hemma hos min mamma och kollar tv. Ska sova här inatt då jag tröttnade på att sitta ensam hemma. Jag var precis ute på promenad med vovven och nu ska jag mysa ner mig och ta en kopp te.

Tisdag


Svar på kommentar

Kommentar:
Hej! 

Jag är lite nyfiken på din träning, hur du gick upp i vikt om det var ett medvetet val? Du ser väldigt hälsosam och glad ut nu :) Vad är ditt mål med träningen?

Svar:
Jag har hela livet haft extremt svårt att gå upp i vikt, har gått igenom så många utredningar på sjukhus att jag ej ens kan räkna dom. Jag vägde som mest 42 kg, men låg som stadigast på drygt 39-40 kg. Och det är ju inte det mest hälsosamma som 22årig... Jag kunde växla 4-5 kilo upp och ner på en dag. Helt sjukt. Hade huvudvärk från att jag vaknade till att jag somnade på kvällen. Migrän flera gånger i veckan. Immunförsvaret existerade inte och jag blev fruktansvärt sjuk av bara en förkylning. Kan berätta den historien i ett annat inlägg om just min kamp med vikten, hälsan och Capio. Nej, jag har aldrig haft en ätstörning så det var inte därför jag var inskriven på Capio anorexisjukhus. 

I alla fall. Jag var mycket sjuk i somras och låg därför bara hemma på soffan och latade mig och åt, massor. Sen i september så opererades jag och att vara sängliggandes i dom två veckorna var det som behövdes. Jag gick upp 13 kg på drygt en månad. Det gick alltså väldigt fort och jag hann inte riktigt med själv. Jag fick en chock varje dag av att se mig själv i spegeln. Inga kläder passade ju längre och jag kände mig fruktansvärt obekväm i mig själv. Nu var jag ändå normalviktig på 54 kg, men jag såg mig själv som lite små tjock. Var ju van vid att se mig själv som ett vandrande skelett. Jag var inte van vid att ha lite mage och att låren nästan gick ihop. Så nu efter ett par månader så kände jag att jag inte stod ut och att nu var det en bra anledning att börja träna, utan att förlora dom få kilona jag hade. Så nu har jag tränat i snart fyra veckor, fem dagar i veckan för att försöka tighta till kroppen, bli mer hälsosam och ta hand om min kropp. Att bli bekväm i mig själv. Kunna se mig själv i spegeln och bara stolt över mig själv och min resa till en normalvikt. Jag kommer fortsätta kämpa varje dag för att behålla mina kilon och försöka vänja mig vid kroppen jag har nu. 
Jag kan berätta mer om min resa hit i ett annat inlägg.. Blir allt för långt annars! 

Men tack, jag både mår bättre och känner mig friskare och gladare! 

Sara Mettou, big up!

 
 
Lyssna på den här grymma tjejen från Norrköping, Sara Mettou!
Hon släppte sin första låt på Spotify för några veckor sen och nu denna. 
Jag tror stort på den här tjejen och vi kommer att få se mycket mer av henne i framtiden.
Jag har själv träffat henne och hört henne rappa, grym säger jag bara!
Så lyssna och sprid vidare.
 
"Sara Mettou & Producent-teamet No Faces har skapat samarbetslåten ”No Faces”, med hjälp från New York- artisten Frank Tha Corp. Låten beskriver området de vuxit upp i och omständigheterna de var tvungna att överkomma för att komma dit de är idag.
Förutom sången, spelades en video in, inkluderade scener från Tha Bronx (New York) och Norrköping (Sverige), att visa samma kamp från två olika perspektiv. Videon är producerad av No Faces, med New York scener inspelade av #LSproductions.
Vårt mål är att bryta igenom språkbarriären (Svenska & Engelska) och nå nya lyssnare. Följ oss på vår resa, för att sårida vidare våra erfarenheter genom musik!"
"

Promenad i snön


New in

Jag var i Täby idag under dagen och kollade på bio. Big hero six blev det. Den var helt okej, lite smått rolig och gullig på sina ställen. Efter den var slut så passade jag på att använda lite av mina presentkort och fick med mig två toppar hem. Ett vanligt grått linne och sen denna lite sportigare varianten. Nöjd tjej!


Lördag


Keepin it up


Lagt på is...

Eftersom projektet jag medverkade i har lagts på is, så gör jag inte mer på dagarna än att sova, äta, rasta hunden och gymma för att sen sova igen... Rätt ointressant va? Men ska försöka kika in här några gånger under dagarna vilket som, med lite Update, tips, osv. Så försvinn inte härifrån bara för att uppdateringen är lite tråkig. Kom med tips istället om vad ni vill veta mer om och läsa här så fixar jag det! 

Puss, tack och godnatt!


Finally

Det här är den första bilden jag faktiskt vågat lägga upp efter min drastiska viktuppgång för ett par månader sen. Har verkligen inte känt mig bekväm i hur jag sett ut. Så efter ett par veckors träning börjar jag äntligen se resultat och börjar känna igen min egen kropp igen! 


Godmorgon!


Buhu


Lite söndagslyx!