Ny header

Som ni ser så har jag fått en header. Äntligen! I och för sig var den rätt snabbt gjord, men fortfarande såååååå mycket bättre än innan. Jag är nöjd! Vad tycker ni? Borde jag ha gjort den annorlunda? Tack i alla fall till Anton som gjort den! 

Header

 

Försvinn!

Det går tydligen inte att ladda upp bilder här just nu av någon anledning. Så det får bli några tråkiga texter utan bild framöver... 
Är det bara jag som blev extremt sur över den nya snön som kom? Usch! Var så taggad på att våren skulle vara här, men tydligen inte. Nu kan solen få kika fram så man kan får sig lite energi. Det här suger ju verkligen! Försvinn dumma kyla!

Ska om ett tag ta mig iväg till Täby en sväng för lite ärenden. Får hoppas att jag hittar det jag behöver så kanske jag blir på lite bättre humör! 

Inställt

Skulle åkt iväg över helgen egentligen, men projektet jag skulle medverka i blev inställt. Igen. Så det suger ju. Får väl försöka hitta på något annat att göra dom här dagarna helt enkelt! Men med det här tråkiga vädret som är så antar jag att det bara blir soffliggande och lite filmer på det. Men vi får väl se! Har i alla fall vovven hemma nu så ska mysa lite med honom.


Torsdag


Imorgon är det en ny dag

Haft en skitdag Så uppdaterar bättre imorgon. 
Godnatt puss!


Typiskt

Att vakna med migrän... Usch säger jag bara! Att ha så ont att man är nära att kräkas hela tiden. Inte kul kan jag ju säga! Har legat och vilat och försökt sova fram tills nu och det känns lite bättre. Ska bara kolla på ett program på tv och sen ska jag gå och lägga mig och vila igen. Missade ju jobbet idag och jag mår så dåligt över det! Gillar ju att jobba och det suger att missa en av de två dagarna jag jobbar liksom... Typiskt. Men imorgon ska jag må bra och jobba ordentligt!


Godnatt people!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och tänkte bara kika in här lite snabbt innan jag ska sova. Ska upp tidigt imorgon och jobba. Har ju börjat jobba lite smått igen efter sjukskrivningen, så två dagar i veckan till att börja med. Det känns rätt lagom faktiskt! Haft en riktigt seg dag idag. Men har ändå hunnit med en tripp till läkaren och gymmat lite så jag har ju ändå fått lite gjort! Hoppas eran dag varit bra också!
Nu är det sovdags, godnatt!


Ett pass

Drog ett pass på gymmet. Blev ben idag och känner för en gångs skull av det. Var lite skakigt att gå upp för trappan hehe, men det känns skönt!


Måndag

Idag har jag varit trött. Så galet trött. Vet ej varför men har varit det i flera veckor nu... Jaja, tog mig i alla fall till gymmet en sväng, blev inte så intensivt men bättre än inget alls! Nu sitter jag hemma hos min mormor och ser på tv. Ska sova alldeles strax så säger godnatt nu!



Nytränad


Vad tycker ni?

Vad gör jag just nu? Ligger i sängen redo att sova. Det ska bli så skönt, är så trött! Såg ni melodifestivalen då? Vad tycker ni? Vann rätt låt? Det tycker i alla fall jag, helt klart! Jag har redan lyssnat sönder låten på Spotify så den har helt klart fastnat för min del.
Jag är ledsen för dålig uppdatering men har varit lite upptagen. 
Nu är det sovdags, godnatt!



Vårkänslor

Snart är sommaren här också! Tog bilden för att få lite vårfeelings.


Oops, jag råkade...

Blev ett paket hehe.


Kära vår

Åh, det här vädret alltså, vår feelings på hög nivå. Hoppas våren kommer för att stanna nu, men tror dock vi kommer få ett till slag av vintern innan det är dags på riktigt med lite värme och sol. Önskar att sommaren var här nu, så otålig!



Åh, kom igen..!

Skrev här om dagen att jag hade en dålig dag, men den här dagen klår nog allt! 
Det började med att jag försov mig, men kom tack och lov i tid till jobbet vilket som. Tappade min foundation i golvet så den är så gott som slut nu. Glömde jobb skorna hemma så fick gå i mina vanliga skor hela dagen. Åkte hemåt, stannade till på mataffären och upptäckte då att mitt ex börjat jobba där. Vilket suger, för nu måste jag hitta en ny mataffär att handla i eller stå ut med alla awkward moments när man stöter på varandra. Kom hem och skulle äta, tappar tallriken med mat, på mattan såklart! Skippar det och slänger i mig yoghurt istället. Drar sen iväg till gymmet för att få ta ut mina aggressioner lite men upptäcker att jag glömt ena skon hemma, så får träna i bara strumporna... Kommer ut och ska köra igång och det första jag gör är att slå sönder en nagel. Ingen big deal, men efter den här pissiga dagen så var det liksom pricken över iet. Suck! Dagen är inte slut än så får väl se vad mer för roligt som väntar mig! Wish me luck!


Tittut


En bättre dag!

Den här dagen har varit så mycket bättre än gårdagen! Har städat hemma, varit och tränat och sen solat. Solar på Sun video här i åkersberga och blev idag bjuden på solariet av ägaren. Kan det bli bättre? Inte för att det är speciellt dyrt i vanliga fall, men passade ju perfekt nu när plånboken ekar lite. 


Header

Väntar på att få en ny header till bloggen, kanske till och med en helt ny design. 
Hoppas på att det blir snart för är så nyfiken!


Så typiskt mig!

Det här måste vara min otursdag! 
Klumpig som jag är så ramlade jag ner för trappan imorse, med hunden i famnen. Usch och aj! Eftersom jag höll Aarne i famnen så skyddade jag ju honom istället för att släppa honom och ta emot mig själv när jag föll. Så ramlade ner för halva trappen och slog i rygg, rumpa och armbåge. Men vovven klarade sig helt och satt fint kvar i famnen medan jag låg i trappen och gnydde. Aj, känner att det kommer att bli fina blåmärken!  



Dagens göra

Började dagen med en tripp till gymmet. Råkade på något sätt att skada nacken så det blev inte så mycket träning för min del utan blev mest syrrans hejarklack. Bättre än inget alls, fick ju träna kondition i alla fall. 
Efter det var jag och badade med A. Men kände att jag var helt slut i kroppen så vi var bara där en timme. 
Nu sitter jag hemma och har proppat i mig en räkmacka, mums! Ska ta en dusch och sen slå mig ner i soffan ett tag innan jag får en middags gäst.




Kvällen

Kvällen blev bra trots att den började rätt segt. Blev en tripp till Kista, men inget shoppande för mig denna gång, och sen en sväng hem till Sofi. Måste hålla i pengarna lite, för mycket kvar av månaden... Nu blir det sängdags. Vovven har redan lagt sig så då känner jag att det är dags för mig också. Godnatt!


Inga planer

Trist nog blev det ingen träning för mig idag. Jag som var så taggad... Istället tog vi en tripp till solariet, det fick duga! Jag blev inte mycket brunare, men fräknarna kom fram lite mer. Det är ju alltid nåt. 
Nu ligger jag i soffan och kollar tv, lär nog vara så jag kommer spendera resten av kvällen då ingen verkar direkt sugen på att ses. Ska gosa lite med vovven också som står här och tigger om att bli kliad.

Happy

Igår var en riktigt bra dag. Fick träffa folk jag inte sett på länge och bara ha det trevligt liksom.  Sånt behövs ibland! 
Nu ska jag snart ta och byta om och bege mig mot gymmet för ett kort pass. Syster ska iväg så hinner inte träna mer än en timme idag. Men det är ju bättre än inget alls! 


Nya halsduken


Oh sunny day!

Gissa vad jag har gjort? Jobbat och tränat. Så skönt! En bra dag helt enkelt, och med solen som skiner kan det nästan inte bli bättre! Har dessutom testat på att göra chia pudding. Smakade ingenting... Hade i lite vaniljsocker men det gjorde ingen jätte skillnad. Det kan väl funka som mellanmål ibland, men var ingen direkt hit hos mig.


Double up


Check

Första dagen på jobbet avklarad! Kändes riktigt skönt och ville faktiskt inte gå hem, men var tvungen såklart... 
Det blev ingen träning idag tyvärr då syster ej hade med sig sina träningskläder (hon sov hos mig inatt). Så vi tog en tripp till Täby centrum istället. Blev inget direkt shoppande för mig, fick med mig en halsduk och läppsyl, båda för presentkort. Nu ska jag slappna av lite och bara njuta i soffan.


Godnatt


Sovdags, för imorgon är det första dagen på jobbet efter en lång tid som sjukskriven.
Åh, ska bli så kul att komma igång igen, är faktiskt till och med lite nervös...


Träning


Bild på syster in action. Har alltså fått träna idag igen, glad tjej! 
Utöver att ha tränat så har jag inte gjort ett piss idag, legat i sängen fram till klockan två. Bortsett från små utgångar med vovven... Men imorgon får jag lite mer att göra i alla fall och på onsdag börjar jag jobba igen!

Nu är man nöjd!

Idag fick jag äntligen träna igen! Dock blev passet rätt lätt och inte särskilt ansträngande då varken jag eller min syster mådde på topp. Men träning som träning, bättre än att sitta i soffan och lata sig. Ska även den här veckan försöka hålla en relativt nyttig kost till skillnad från vad jag brukar proppa i mig. Hoppas jag kan hålla det bara! Försöka duger ju alltid...