Liten update

Uppdateringen är usel, Jag vet! Ska försöka bättra mig men det är inte så lätt när jag inte gör så mycket roligt på dagarna. 

I helgen har jag varit hos mor min. Det var jätte trevligt men min stackars mamma har fått influensan så hon var inte sådär jätte pigg. Har sovit på en uppfällbar säng där så har lite smått ont i kroppen då det kanske inte är det skönaste sättet att sova på. Men det funkar ju i alla fall! Njöt lite extra när jag kom hem och fick sova i min egen säng med bolltäcke och allt. Underbart! Har sovit som en stock i natt och vaknade rätt sent.

Nu har jag storstädat lägenheten, Flipsydes bur och rensat skafferiet ordentligt. Nästa gång blir det städskåpet jag ger mig på för att få plats med dammsugaren och sen även linneskåpet då alla sängkläder rasar ut så fort man öppnar dörren. Inte bra. Man vill ju inte att dom rena kläderna ska hamna på golvet.

Nu sitter jag med tandblekning i munnen och väntar på att få skölja ur.  Fick hem den på posten idag så det är första gången jag använder den. Får se om ett par dagar om det gett resultat. Håller tummarna för det i alla fall!


Inga roliga nyheter

Idag har jag varit både hos läkaren och tandläkaren. Inget av mötena fick mig direkt att jubla. 
Vägde mig som vanligt hos läkaren och har inte gått ner något i vikt utan står fortfarande stilla. Men det är bättre det än att ha gått upp i alla fall. Sen måste jag kontakta min husläkare för att min puls fortfarande är skyhög. Den ligger på 120 men får ligga på max 90 för att få medicinera med de mediciner jag tar. Så får väl se om dom höjer dosen på den medicinen jag tar för att sänka pulsen eller om jag måste sluta med en del av mina andra mediciner. Hoppas på det första.
Sen var jag hos tandläkaren. Dom goda nyheterna var att jag har inga hål, och det är ju skönt! Men det dåliga är att efter dom drog ut min ena tand förra året så har hela mitt bett förflyttat sig och jag kan nu inte bita ihop tänderna vilket innebär att jag inte kan bita av saker och tugga ordentligt. Tänderna nuddar inte varandra och bettet har blivit helt snett. Sämst. Så först ville dom dra ut två tänder och slipa ner en del andra. Men dom bestämde att skicka vidare mig till en specialist och utgå därifrån. Så får väl se vad domen blir när jag kommer dit.

Nu ska jag sätta mig och deppa lite i soffan. Hörs sen!

Godnatt!

Hur jag önskade att mitt hår såg ut jämt. Så jäkla snyggt det blev på den här bilden. Så som det såg ut den dagen vill jag att det ser ut varje dag! 


Bara en månad kvar

Godmorgon! Eller goddag kanske man ska säga hehe. Har sovit till och från fram tills nyss då jag inte orkade snoozea klockan längre. Var ju uppe vid sex och tvättade ett par maskiner. Så har ju ändå varit vaken ett tag idag redan. Sitter nu med en powerking i handen. Behöver ju vakna till lite!

Det blev ingen läkartid den här veckan då jag skulle ha varit borta den dagen. Men det blev ju inställt och Jag var hemma. Skulle så gärna ha velat väga mig för det känns som att jag gått upp i vikt, hoppas inte! Det skulle göra mig så ledsen om jag har gått upp i vikt igen efter allt mitt kämpande. Vi får hoppas att det bara är hjärnan som spökar. Jag ska ju som sagt ner två kilon till tills jul. Det är mitt mål. Börjar tveka på om jag kan klara det. Det är bara en månad kvar liksom och två kilo är rätt mycket. Ännu mer ifall jag gått upp i vikt. Nej usch, hemska tanke. Nu ska vi vara positiva här. Klart jag ska klara det! 


Nighty night

Nu är det sovdags!  Ska upp vid sex imorgonbitti och tvätta så gäller att ta sig ur sängen då.
Tänkte inte skriva så mycket mer än så kväll. 
Hörs imorgon istället. Godnatt!


Ögonfransar

Nu är jag hemma igen. Har varit och fixat fransarna nu på förmiddagen. Blev nöjd, som vanligt. Körde på samma längd och så som jag brukar men tänkte vid jul och nyår testa på lite längre och tätare. Så att man slipper använda lösögonfransar liksom.
 
Har inte gjort något alls under veckan, bara varit hemma och tagit det lugnt. Skulle ha tvättat idag men min tvättid hade försvunnit så blev inget med det. Ska tvätta imorgonbitti istället. Jätte taggad på att gå upp vid halv sju för det...
I helgen ska jag åka till mormor och morfar och hälsa på. Passa på att sola lite medans jag ändå är där. Det kostar ju som sagt bara halva priset där dom bor jämfört med här.
 
Nu ska jag vila lite för har sån äcklig huvudvärk. Hörs sen!
 
 

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från Norrköping. Har haft det super mysigt med min syster. Vi gjorde inte allt för mycket men vi fick dagarna att gå. Vi var nere och fönstershoppade lite, träffade lite av hennes vänner och var på fest, kollade film och åt jätte god mat. 
Jag har haft såna sjuka cravings efter musslor så vi bestämde oss för att äta fisksoppa med musslor en dag. Det skumma är att jag aldrig ätit musslor förut så att ha cravings på det var ju lite konstigt. Men nu har jag iallafall testat det och det var inte allt för hemskt. Gillade inte konsistensen men smaken var helt okej. Smakade rätt mycket hav. Men det är ju inte så konstigt!

I fredags när vi fönstershoppade så fick jag med mig en hårfärg hem. En jätte mörk nästan svart. Det var sååå nära att jag färgade det men har svårt att bestämma mig för om jag vill bli mörk eller ha min ombre kvar. Hjälp mig haha! Beslutsångest. Jag slår vad om att jag skulle ångra mig om jag färgade det för det är så svårt att färga tillbaka en ombre. Men å andra sidan så har jag börjat tröttna på det jag har och tycker att det är fult. Åh, jag vet inte!
Vad tycker ni?


Here we go!

Sitter just nu på tåget mot Norrköping. Ska bli skönt med lite syskontid. Vi har väl inte planerat att göra så mycket mer än att träna, gå promenad och umgås. Får väl se vad vi hittar på mer. Jag skulle vilja sola då jag är blekare än ett spöke just nu. Sen ska jag väl kolla om det blir något med min hemliga destination sen eller om det blir inställt. Har inte lyckats få kontakt på ett par dagar och det behövs ju om man ska hitta dit liksom.
Jaja, nu ska jag ta och lyssna på lite musik och vila. Hörs sen!


Nighty night

Tänkte bara kika in och säga godnatt. Ska upp tidigt imorgon och tvätta. Håller tummarna för att det går bättre den här gången!
Godnatt!


Wednesday

Hejhej! Vaknade rätt tidigt imorse då jag skulle tvätta. Men någon hade snott min tid så det blev inte av utan får göra ett nytt försök imorgon istället. Sen vid lunch åkte mamma och jag för att äta och shoppa lite. Behövde nya lite varmare skor och det lyckades jag hitta. Nu ska jag bara hitta några super varma vinterskor också som man kan ha när det är snöstorm. Längtar verkligen inte tills dess.
Köpte även lite annat smått och gott så som ett nagellack, lösögonfransar och lite annat.

Sitter nu och väntar på att gå iväg på middag, precis som varje Onsdag. Alltid lika trevligt!

Vi hörs sen!

Hey! Woke up pretty early this morning cause i was gonna do my laundry. But someone had taken my time so i couldnt, ill try again tomorrow. Then at lunch my mom and I went to eat and do some shopping. I needed a pair of warmer shoes and i managed to fint it. Now im just gonna find a pair of really warm shoes for when the snowstorms comes. Im really not looking forward to it.
I also bought some other small stuff, like nailpolish, fake eyelashes and a few other things.

Now im sitting here waiting to go away for dinner, like every wednesday. Thats Always Nice!

See you later!


Vikten

Nu har jag varit hos läkaren. Det gick bra, vägde mig som vanligt. Har gått ner ytterligare ett kilo, yeay! Det går åt rätt håll och det är så skönt. Jag har nu gått ner sju kilo sammanlagt, och mer ska det bli. Första målet är två kilo till och om jag tar mig an nästa målet så är det ytterligare fem kilo utöver dom två. Vi får se hur jag känner och mår när jag nått mitt första mål.

Har hunnit vara nere och handlat och solat. Brun kan jag väl inte säga att jag blev men fräknig i allafall. Som vanligt då hehe.

Nu ska jag ta nåt att äta, kolla tv och sen ta en långdusch. Hörs sen!

Todays plans

Godmorgon! Är fortfarande jätte förkyld, men öronen känns lite bättre. Ska inte göra så mycket annat idag än att försöka bli frisk. Det suger verkligen att gå runt såhär. 
Ska försöka få ett par Freddy wr.up byxor sålda också som jag vuxit ur. Får väl se hur det går. 
Ska ta och boka biljetter ner till norrköping så att jag har det gjort. Åker ner på fredag och stannar över helgen. Sen kanske jag åker till ett hemligt ställe och stannar ett par dagar. Det blir i såna fall direkt efter att jag varit hos min syster på söndag.
Jag har, som ni märkt, lite idétorka när det kommer till vad jag ska skriva om här på bloggen. Så snälla, kom med förslag. Det hjälper verkligen!

Goodmorning! Im still having the worst cold ever, but the ears are feeling a little bit better. Im not gonna do so much more today then try to get better. It really sucks walking around like this.
Im also gonna try to sell a pair of Freddy wr.up pants that ive outgrown. We'll see how that goes.
Im gonna book a ticket down to norrköping. Im going down there on friday and staying over the weekend. Then i might be going to a secret location and stay for a couple of days. In that case it will be right after ive visited my Sister on sunday.
I am, like youve noticed, a bit stort of ideas of what to Wright here on my blog. So please, give me some suggestions. It really helps!



Aarne

Idag har min lilla vovve bott hos mig i ett helt år! Min stora lilla kille. Fick också veta att han blivit storebror åt fyra små valpar. Hur söta som helst!
Så nu är Aarne en stor kille på riktigt, snart ett och ett halvt år! Min lilla bebis.

Today my puppy has been living with me for a whole year! My big little guy. I also found out that he's became a bigbrother to four tiny little puppys. And theyre adorable!
So now Aarne is a big boy for real, almost one and a half years old. My little baby.


Oh No..!

Vaknade upp idag med värsta locket för örat och sprängande värk. Antar att det bara är att välkomna en öroninflammation. Hoppas så klart på att det inte är det och att det går över. Men med en förkylning känns det nästan oundvikligt.

Hade tänkt kolla klart på mitt program här på tv och sen gå ner och sola faktiskt. Det var ett bra tag sen och känner att jag börjar bli lite blek.
Passar på att sola när jag är hos min mormor för här kostar det bara en tredjedel av vad det kostar att sola hemma. Grymt! 

Nu ska jag äta lite och kolla tv. Hörs sen!


Woke up with not hearing anything and such pain in my one ear. I guess its time to welcome an otitis. Of course i hope its not one and that it will pass. But with a cold it feel almost unavoidable. 

Im gonna finish watching my program here on tv and then go down tanning actually. It was quite a while ago a dig it last and im starting to feel a bit pale. I take the Chance to go tanning when i am at my grandmas place cause it only costs a third of what it costs back at my place. Awesome!

Now im gonna eat and watch some TV. See ya!


Hos mormor

Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och vi har precis ätit. Har börjat få så grymt ont i örat och är rädd att jag ska få öroninflammation. Det skulle verkligen suga! Är ju fortfarande rätt så förskyld och väldigt täppt i näsan och bihålorna så att få ont i öronen är väl pricken över iet.

Har i alla fall bestämt nu att jag ska ner till min kära syster nästa helg. Ska bli så mysigt att träffa henne och ha lite syskontid. Det behövs ibland! Ska se till att boka biljetter nu i veckan.
Funderar även på att dra iväg på äventyr denna helg men får väl se hur jag mår, ifall jag blir sjuk eller inte. Vart jag ska i såna fall är hemligt.

Fick hem min nya läppenna idag. Det är i en färg som är extremt poppis så är glad att jag fick tag på en innan dom tog slut igen. Här nedan är bild på den.


Tvätt tvätt tvätt

Hej hej! Är vaken och håller på och tvättar. Jätte tråkigt men det måste göras. Så tråkigt att inte ha egen tvättmaskin för man lyckas ju samla på sig såna berg med tvätt när det väl är dags att tvätta. Så det tar ju sin lilla tid.
Har fått i mig lite frukost och sitter nu och kollar på tv. Matprogram som vanligt, masterchef.
Är på lite bättre humör idag men det han sa igår sitter som ett litet sår och skaver. Får hoppas på att det går över. Orkar ju inte gå runt och må dåligt för att någon lägger en elak kommentar. Men jag mår ju inte bra över hur min kropp sett ut när jag vägt som jag gjort och det kommer nog ta ett tag innan jag blir trygg nog i mig själv att kunna borsta av såna kommentarer och inte bry mig.


Inte så jätte glad...

Ikväll är ingen bra kväll. När en vän säger att det som är mindre bra med mig är att jag är fluffig. Då blir man kanske inte så jätte glad. Jag kämpar som fan med min vikt och vad jag väger ska inte påverka synen av mig negativt. Det ska inte göra mig till en sämre människa. Att det är en negativ sak med mig gör mig ledsen.
Så nu ska jag sova och hoppas på att jag är gladare imorgon. Ska upp i tid och tvätta också.
Godnatt!

Vikt

Nu är jag hemma från läkaren. Eller aa, har varit ett tag. Har till och med hunnit handla hem lite mat. Vägde mig, som vanligt och har inte gått ner så mycket. Ungefär ett kilo. Det är inte mycket men det går åt rätt håll igen. Förra veckan hade jag ju gått upp ett halvt kilo. Så ligger lite på plus minus noll nu igen. Hoppas på att det fortsätter att gå åt rätt håll nu för jag börjar närma mig mitt första mål. Några kilo till bara så är jag där. Målet är att jag ska nå målvikten innan jul och det hoppas jag att jag klarar. Får fortsätta att kämpa bara. För på julafton ska jag minsann inte gå på någon diet, då ska jag frossa! Längtar, mums!

Nu ska jag kolla på tv och sen ska jag färga utväxten. Hörs!


Uttråkad

Vad har jag gjort idag? Inte mycket. Storstädat och haft möte. Inte direkt spännande... Är så sugen på att åka bort ett par dagar. Göteborg verkar ju inte bli av tyvärr så vill försöka ta mig till norrköping och hälsa på min syster. Jag och min mamma ska ju åka dit någon helg men som det ser ut nu så lär det dröja ett tag. Det suger ju! Jag kanske kan åka ner dit själv och störa henne lite. Det får hon ta helt enkelt. Har ändå lite kläder, en väska och lite annat som hon ska ha. Jag behöver lite syskontid.

Imorgon ska jag till läkaren vid lunch och sen kommer Sofi och ska färga mitt hår samt att jag ska prova ett par byxor som jag kanske ska köpa av henne.. Ska bli så skönt att få bort utväxten. Man börjar ju se skallig ut. Inte snyggt alls! 

Nu ska jag forsätta kolla på mitt program här.


Städning

Godmorgon! Har precis storstädat hela lägenheten så nu har jag rent och fint igen. Det enda som är kvar att göra är att städa buren till Flipsyde sen är jag klar. Får snart besök då vi ska ha ett möte här. Så borde faktiskt ta och klä på mig strax och inte ligga i soffan och lata mig. Vi hörs senare!


Ett litet hej

Kikar in här och säger hej från Aarne och mig. Skriver mer ikväll efter vi varit på guidningen!


Ingen halloween för mig

Godmorgon alla glada! Hoppas att ni är pigga efter allt firande igår. Såg rätt många av mina vänner som firade, men faktisk ännu fler som inte gjorde det. Känns som att det var färre detta år än förra året som var ute och roade sig på halloween. Jag tillexempel satt bara hemma i år. Lite tråkigt kanske då det är rätt kul att klä ut sig. Men nu blev det inte så. Mina närmsta vänner var bara hemma och då blev det så att jag också var det. Men nästa år kanske. Då ska jag försöka klä ut mig och ha kul!

Nu ligger vi här i soffan och kollar tv. Ska försöka få i mig något att äta och sen hoppa in i duschen en sväng. 
Vi ska iväg senare ikväll på en guidening som min moster håller i. Ska bli kul och intressant att se vad hon har att säga och visa.

Nu ska jag äta, hörs sen!