Dags för nytt kanske

Nu är det sovdags! Har haft min mormor på besök här idag så det var jätte trevligt. Behövde ha hundvakt åt Aarne en stund nu på kvällen och då var mormor så snäll att hon kom hit och passade honom.
Har suttit och letat nya träningsbyxor typ hela kvällen. Har funderat i flera månader på om jag ska unna mig ett par nya, dom jag har fick jag i sjuan liksom. Men jag tränar ju inte direkt ofta så kanske är att slänga pengarna i sjön. Men å andra sidan kanske det blir roligare att träna när man har lite snygga, fräscha kläder att ha på sig! Vet inte... Ska fundera på det ett tag till. Har annars hittat ett par som ser snygga ut. Men sen vet man ju aldrig hur dom sitter på...
Jaja, nu ska jag sova. Godnatt!


Saknar mitt mörka hår

Så, nu har jag tvättat klart! Blev ett par maskiner ändå. 
Sitter just nu i soffan och kollar tv och dreglar över en massa fina saker på internet. Synd att man inte var miljonär alltså... Finns så mycket snygga kläder och skor som jag inte skulle tacka nej till! Men Jag ska inte klaga. Sparade ju faktiskt ihop till en ny höstjacka. Dock var det något jag behövde, inte ville ha, då jag vuxit ur alla mina gamla jackor. Vinterjackan kommer jag dock fortfarande i. Tack och lov! Dom
Jackorna är ju så himla dyra.
Är även så grymt sugen på att färga tillbaka mitt hår till mörkbrunt, nästan svart. Åh tycker ju att det är så snyggt! Det är dock snyggast när.man är lite solbränd och det är ju inte lika lätt nu mot vintern. Då får man sola solarium och det kostar ju en del... Men är så sugen i alla fall! Får se hur lång tid det tar innan jag överger min ombre och färgar tillbaka till jätte mörkt!

Här har jag ombre nu


Här har jag så mörkt hår



Långsam dag

Nu ligger vi i sängen redo att sova. Dagen har väl gått ganska långsamt ändå trots att jag varit både hos läkaren och besökt ett nytt gym. Har ju även hunnit få hem Aarne så har myst med honom. Dieten har gått helt okej idag, men imorgon ska den gå ännu bättre! Ska ju äta middag borta, precis som varje Onsdag så får se till att dra in på de övriga kalorierna under dagen.
Har tvättid imorgon bitti så tänkte faktiskt sova nu.  Godnatt!


Tidsfördriv

Har nu varit på gymmet och kollat runt lite. Ska tillbaka dit nästa vecka på en liten introduktion och en gratis prova på vecka. Testa kan man ju alltid göra! Sen får vi se om det passar mig eller inte. Man vet ju aldrig. 
Har sen hunnit träffa en kompis en stund och nu sitter jag i soffan och äter vindruvor och målar naglarna. Jätte kul... Kanske inte. Fick precis hem Aarne igen så ska mysa lite med honom. Han gick och la sig i buren igen den tråkmånsen så han får väl ligga där ett tag innan jag tvingar honom att komma och gosa med mig!



Inga framsteg

Nu är jag hemma en snabbis. Har varit hos läkaren nu på förmiddagen och det gick väl som vanligt, helt okej. Vägde mig också och det var väl inget att hurra för direkt. Har gått ner 0.3 kg. Det är och för sig bra med tanke på hur jag ätit den här helgen. Har inte hållt mig till dieten direkt om man säger så. Så det är väl rätt bra med 0.3 kg. Jag har ju inte gått upp i vikt i alla fall! Ska försöka hålla på dieten stenhårt den här veckan nu. Behöver tappa några kilon till. Bara att fortsätta kämpa, även om det verkligen suger just nu. Men vid varje framsteg känns det lite lättare att fortsätta kämpa. Det visar ju att det jag gör fungerar! 
Ska ner nu och kolla på ett nytt gym och se vad jag tycker. Kanske börjar träna där ett par gånger i veckan. Vi får Se!


Trötter

Idag har varit en riktigt trött dag. Ligger just nu i soffan och gäspar och väntar på att få sova. Funderar på att lägga mig extra tidigt idag. Vet inte varför jag är så himla trött. 
Imorgon ska jag till läkaren på förmiddagen och sen ska jag försöka ta mig till gymmet en snabbis om jag inte har för ont i höften. Måste verkligen ta tag i träningen. 


Ögonfransförlängning

Har för ett tag sen kommit hem från min ögonfransförlängning. Jag blev nöjd, men inte alls lika nöjd som tidigare gånger. Tyvärr. Men skönt att ha det gjort iallafall. 
Svängde in på affären på vägen hem och köpte en massa frukt då jag fuskat lite med min diet senaste dagarna. Ska bara Dricka shakes och äta frukt nu de närmsta dagarna. Får inte börja gå upp i vikt igen. Jag ska ner några kilon till.
Nu ska jag powernapa för jag har så ont i huvudet. Hörs sen!



Harry Potter

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Ska upp i tid imorgon och fixa mina fransar, äntligen! Dom ser för jävliga ut. Så ska bli skönt att bli fin igen.
Ska Försöka träna imorgon om jag får svar från honom jag tänkte träna med. Annars kanske, men bara kanske jag tar mig dit själv. Vem vet! Men troligtvis inte...
Lägger upp lite bilder från Harry Potter gudstjänsten vi var på igår.

Skinnjacka

Nu sitter vi hemma hos Felicia och har precis ätit lunch. Blev något vegetariskt. Gott var det iallafall! Hon håller på med en massa storkok och gör matlådor och jag sitter vid bordet och leker DJ med musiken.
Vi var ju och fönstershoppade och jag lyckades faktiskt hitta en skinnjacka! Får se om jag behåller den eller inte. Ska testa den lite och känns efter hur den känns. Den var ju ändå inte exakt som jag hade önskat att den såg ut och det är ju lite pengar ändå...


Förmiddagen

Vi sitter just nu på biblioteket. Felicia letar efter någon bok till sitt skolarbete, jag sitter bredvid och pillar med mobilen. Försöker få kontakt med en person som vägrar svara. Skit irriterande sånt där. Läser man så svarar man! 
Sen ska vi gå ner till centrum och fönstershoppa lite,leta efter en speciell tröja jag vill ha. Jag skulle vilja ha en skinnjacka också men har inte hittat någon bra än.


Norrköping

Nu står vi och lagar middag. Vi har hunnit med lite sightseeing i stan, en promenad runt Strömmen, gudstjänst och en himla massa prat! Väldigt mysigt. Nu ska jag ta bort sminket och sen ska vi hugga in på varsin entrecote och lite blomkålspure. Blir säkert en film till det också.
Imorgon vet Jag inte vad vi ska göra innan jag åker hem efter lunch. Kanske ta en promenad till runt Strömmen eller lite mer sightseeing i stan. Kanske lite shopping på det!  
Aja, vi får se. Nu ska vi äta och snacka massa skit!


På bussen

Sitter just nu på bussen mot T-centralen. Mamma hämtar mig Halvvägs och Skjutsar mig till Danderyd då det Var nåt fel på tågen.
Ska Sätta mig och Lyssna på lite musik nu. Vi hörs Senare!


Sleeping time

Nu är det sovdags. Ska upp i tid imorgon så att jag inte missar bussen till centralen! 
Godnatt!


Boring

Skulle ha träffat en kompis ikväll men det verkar inte bli av. Får inget svar. Och kan man inte ens ge ett ynka litet svar så tänker jag inte lägga ner min energi på den människan! 
Vad annars då? Har packat och ätit. Det är typ det. Morfar har varit här och hämtar Aarne så nu är det alldeles tyst och tråkigt här. Har ju Flippis men han låter ju inte direkt mycket. Vill ha min lilla valp att mysa med. Men får träffa honom nästa vecka igen! 
Nu ska jag plocka i ordning här och tvätta bort sminket, ta mina mediciner och sen lägga mig.

Nya jeansen, älskar dom!


Busy doing nothing at all

Håller på och packar och städar. Har precis diskat och nu ska jag dammsuga. Som tur är behöver jag ju inte packa så mycket eftersom jag bara är borta över en natt. Det är väl mest hygienartiklarna som är viktiga. 
Ska försöka hitta på något att äta också, har verkligen ingenting hemma då jag varit för lat för att handla. Får göra det när jag kommer hem från Norrköping.


Good morning!

Godmorgon alla glada! Vi vaknade i tid idag och har varit ute och gått promenad och ätit frukost. Allt innan halv elva idag. Lite sovmorgon fick vi allt. Nu ligger vi i soffan och myser och kollar på tv. Ska börja packa lite grann. Åker ju imorgon bitti. Så taggad! Ska bli så kul att träffa min syster igen. Vi ska ju åka ner dit igen snart, min mamma och jag, och hälsa på Felicia. Får se när det blir.
Det tråkiga när jag åker iväg är ju att jag ibte får mysa med min lilla vovve. Så kommer inte få träffa honom förrän på tisdag igen eftersom jag har en massa ärenden att göra dagarna efter att jag kommit hem igen. Lille plutt. Men jag vet att han har det bra hos mormor och morfar när han är där. Han blir så bortskämd så.
Nu ska jag kolla klart programmet och sen börja packa. Hörs sen!


Saknaden

Dagen har gått rätt fort idag. Var ju på ett möte på eftermiddagen som gick rätt bra. Var stundvis lite som att prata med en vägg så får väl nöja mig med det lilla jag lyckades få ut av mötet. Bättre än inget alls! 
Nu ligger jag i sägnen i alla fall redo för att sova. Älskade lilla Aarne är också hemma så får sällskap inatt. Ska passa på att gosa ordentligt med honom för imorgon åker han iväg igen eftersom jag ska åka till norrköping på lördag förmiddag.
Ligger och känner värsta saknaden i bröstet just nu. Saknar att ha någon att ligga och prata med innan man ska sova. Att ligga på hans bröst och bara känna honom andas och hjärtat slå. Att vakna bredvid honom på morgonen och få ett leende och en puss på pannan. Det hade inte suttit fel. Var ett bra tag sen nu som man fick vara med om sånt. Finns väl sina fördelar med att vara singel också. Men just det saknar jag varje kväll.


Lashes

Har lite tomt på vad jag ska skriva om just nu. Ska ju Som Sagt på möte nu om ett tag så får se hur det går. Sen efter det kommer Aarne hem så ska mysa med honom. Är inte taggad på att gå ut på promenad med honom o det här vädret dock. Får hoppas på att det blir bättre till kvällen sen! 
Går och längtar dels till lördag då jag får träffa Flisan, men även till måndag då jag äntligen ska få fixa mina ögonfransar. Har tappat nästan alla nu så det ser lite naket ut. Ska bli skönt att känna sig fräsch och snygg igen. Det är så skönt att slippa kleta på en massa mascara. Nu är man fin redan när man vaknar och det är inte ofta man känner så haha. En bra uppfinning helt enkelt. Lite dyrt dock, men ska man vara fin får man lida pin!


En tråkig dag

Nu ligger jag nerbäddad i sängen. Har inte gjort någonting alls idag därav den dåliga uppdateringen. Gick ner till centrum en snabbis och köpte underkläder och ett nagellack som var slut. Tack och lov för presentkort! Det är ju såna där tråkiga saker som man inte vill lägga ner pengar på i vanliga fall. 
Imorgon ska jag inte göra något heller. Kanske ha lite hemma spa. Lite egentid och bara ta hand om sig själv lite. Sen kommer Aarne hem någon gång under kvällen också så då blir det full rulle med massa bus och gos.

Ligger och väntar på att en kompis ska höra av sig. Det är jag som hört av mig vareviga gång de senaste månaderna och jag har börjat tröttna på det. Hör han inte av sig så kan han glömma att vi ska ses i veckan. Tänker inte toffla runt någon hur nära dom än står mig. Jaja, så vi får väl se!

Nu är det sovdags i alla fall, godnatt! 


Bomberjacka


Ännu en dag

Godmorgon!  Är fortarande jätte trött så funderar på att gå och ta en powernap. Ska försöka ta mig ner till centrum sen för jag har lite jag måste köpa, typ frukost och middag osv. Inte jätte kul men det måste ju göras. Får se om jag piggnar på mig annars får jag gå ner till centrum imorgon istället. Men det skulle ju vara bra att få det gjort!
Ska i allafall iväg sen vid fem och äta middag så måste fräscha till mig något tills dess. Hade velat gå dit med håret i en bulle på huvudet och i en onepiece. Men det kanske inte blir allt för uppskattat. Så lite respektabel lär jag nog få se ut. 
Ska försöka hitta någon frukost att stoppa i mig nu,hörs sen!

Oldie


Time to sleep

Nu ligger jag i sängen. Rätt tidigt men känner att jag vill vila upp mig ordentligt. Har bara ett möte imorgon så det är skönt. Sen ska jag äta middag borta. Glömde ju bort att handla mat idag så då slipper jag oroa mig för det imorgon. Känner jag mig rätt så kommer jag inte släpa mig ner till affären förrän jag verkligen måste. Så kanske på torsdag då. Ska ju ändå iväg på ett läkarbesök och möte så då har jag ju vägarna förbi affären vilket som. 
Aarne kommer inte hem förrän imorgon kväll ,möjligtvis på torsdag kväll så det är lite ensamt här hemma just nu. Väldigt tomt i sängen...
Menmen, nu ska jag sova. Godnatt!


New in

Nu är jag hemma igen. Det första jag gjorde var att kasta av mig kläderna och slänga mig ner i soffan. Så nu ligger jag och kollar på något kasst program på MTV. 
Blev i alla fall två par byxor, ett par blå med hål på knäna och ett par svarta. Perfekt! Nu lär jag inte behöva köpa byxor på väldigt länge då jag har ett par i både xs, s och m. Så blir det när man växlar mycket i vikt. Men nu är jag äntligen påväg neråt i alla fall. Ska bli så skönt att nå min målvikt om ett par veckor! Att slippa väga så mkt att man får ont i varenda led och knappt kan röra sig ordentligt. Bara att knyta skorna är svårt. Men det går som sagt åt rätt håll nu, minus fyra kilo än så länge! 

Här är ett par av dom nya byxorna.


On my way

Sorry för ett sent inlägg. Valde att ta lite sovmorgon idag. 
Nu sitter jag i alla fall på bussen mot kista. Satt i telefon med mitt ex så fick lite sällskap. Tycker i och för sig att det är rätt mysigt att åka buss själv, då kan man sitta och lyssna på musik och filosofera lite.
Ska bara till kista och köpa jeans och lämna tillbaka en sak till en kompis. Han glömde den hos mig för säkert två månader sen så kände att det var dags att få tummen ur och åka och lämna tillbaka den till honom.
Sen ikväll kommer Aarne hem igen så det blir mysigt. Ska ta en långpromenad med honom innan vi ska sova. Ska kolla om jag får med mig grannen ut också så att man får lite sällskap.
Nej nu ska jag kliva av här och gå in och fönstershoppa lite. Hörs sen!


Viktresan- från smal till var jag är nu.

Hur Jag brukade se ut när jag var som smalast och resan fram till hur jag ser ut nu. Nu ska jag bara se till att ta foton på resan från hur jag är nu till tio kilo lättare! Jag ska ner i vikt till ungefär den tredje bilden. Har ingen bild från när jag var som tjockast.


Let's run away

Åh, vad jag vill utomlands! Önskar verkligen att jag hade haft dom pengarna, hade rymt iväg direkt!
 
 
 
 
 
 
 

Tomorrow

Sitter och kollar på tv och har Flipsyde springandes ute i lägenheten så måste hålla ena ögat på honom. Som tur är är det inget spännande på tv just nu. 
Sitter och funderar på om jag ska åka till kista imorgon. Måste ju som sagt köpa nya jeans, igen, eftersom dom blivit för stora. Yeay! Synd om plånboken dock. Måste kolla i sparbössan först och se om jag har råd med ett par byxor, annars får det bli fönstershopping! Måste i alla fall passa på att ta mig ut ur lägenheten och göra något när jag inte har vovven. Blir galen av att bara sitta hemma hela tiden! Så åka och fönstershoppa kan ju bli kul, roligare än att sitta och glo in i väggen i alla fall. Skulle behöva handla lite mat också då det ekar rätt tomt i både kyl och frys. Får passa på att göra det imorgon. 
Nu ska jag leka lite med Flippis! 


Vikten

Idag har jag varit hos läkaren. Det gick väl bra, som vanligt. Vägde mig oxå, precis som varje vecka, och jag har gått ner ytterligare ett kilo! Så glad! Nu har jag gått ner drygt fyra kilo på ett par veckor. Det går åt rätt håll! Måste dock köpa nya byxor för dom jag har börjar bli lite för stora. Det är en skön känsla det. Fortsätter jag såhär så når jag mitt mål om inte allt för många veckor. Forstätt kämpa! Dieten är fruktansvärt tråkig men den funkar ju uppenbarligen så får fortsätta med den. Måste även ta tag i träningen men har ingen som vill träna med mig och så hittar jag liksom inte motivationen till att ta mig till gymmet. Får hoppas att jag hittar någon som vill träna med mig och vara en del i min resa med vikten.
Nu ska jag springa ner med tvätten, hörs sen!


Veckans planer

Nu ligger jag i sängen hemma igen. Får lite sovmorgon imorgon då jag inte ska vara hos läkaren förrän vid elva. Vilken lyx! Mormor och morfar passar vovven så jag slipper gå ut tidigt med honom också. 
Bokade biljetter ikväll till Norrköping på lördag. Åker dit vid lunch och kommer hem på söndag eftermiddag. Blir nog rätt lagom att hinna umgås. Sen lär det nog dröja ett tag innan vi ses igen. 
Hur det blir med fotograferingen i veckan vet Jag inte då jag inte fått tag på tjejen som fotar och sminkar. Tyvärr. Men jag har ju några dagar till på mig att Jaga henne hehe. Det löser sig nog i slutändan hoppas vi. Jag vill ju inte att det ska bli inställt, igen.
Jaja nu ska jag sova. Godnatt!
 
(Update: Fotograferingen är flyttad till nästa vecka. Tyvärr...)


Veckan som kommer

Nu är vi inne i Norrtälje och roar oss. Nä, vi ska bara släppa av min mormor som ska på tupperware party innan vi åker tillbaka upp till landet en stund. Vi ska ju åka hem nu i eftermiddag så stannar inte på landet så länge. 

I veckan har jag saker för mig som är rätt roliga för en gång skull. Sen har Jag ju läkartid som vanligt också och ska försöka träna, som jag alltid säger.
Ska på onsdag eller torsdag kanske fotas igen. Det var så fruktansvärt länge sen nu så får se om jag kommer ihåg hur man ska posa hehe. Kanske bli helt galet... Men vad gör det, jag får ha roligt i alla fall! Hoppas verkligen att det blir av den här gången. Vi har pratat om det så länge nu. Lite lyx i vardagen, bli sminkad och fotad av ett proffs 
Sen på lördag åker jag troligtvis till min kära syster i Norrköping. Åker dit på dagen på lördagen och kommer hem på eftermiddagen på söndagen sen. Ska kolla biljetter ikväll när jag kommer hem. Dom är ju inte så jätte dyra i alla fall som tur är. Blir jätte mysigt!

Foton från sist jag fotades 


Blue


Lördag

Nu sitter vi och firar min kusin. Ska snart börja röra oss härifrån. Vi ska åka upp till landet ikväll och sova där tills imorgon. Skönt med lite frisk luft! 
Ska försöka planera in någon helg när jag kan åka ner till Felicia. Ser fram emot det. Kul att se hur hon bor och har det. Liter systertid är aldrig fel! 

Fira kusinen

Godmorgon! Har hunnit äta både frukost och lunch. Vaknade vid tio idag. 
Tvättade håret så sitter och väntar på att det ska torka så att jag kan styla det. Vi ska ju iväg om ett tag och fira min kusin. Då måste man ju se relativt respektabel ut. Ska börja sminka mig nu och plocka fram kläderna jag ska ha på mig. Hörs Sen!


Godnatt!

Nu ligger jag i sängen. Hoppas att ni gillade frågestunden. Kul att det var några i alla fall som ville vara med. Ni andra, ni fick ju något att läsa om. 
Imorgon ska jag fira min kusin, men det är inte förrän på eftermiddagen. Ska ta med mig Aarne dit men får se hur det går. Det kommer nämligen att vara en stor hund där och Aarne är livrädd för stora hundar. Han ställer sig bara och skriker. Verkligen skriker. Har jag tur så börjar han Skälla istället för då kan jag åtminstone få tyst på honom. Det går inte när han skriker. 
Jaja nu ska jag sova. Godnatt!


Frågestund!

Här kommer svaren från frågestunden!

Vad med dig själv trivs du bäst med och varför? Vad med dig själv trivs du sämst med och varför?
- Fysiskt eller? Det jag trivs bäst med är väl mina fräknar eller ögon om det är fysiskt. Annars så är det väl att jag är envis eller att jag håller det jag säger. Säger jag något så är det det som gäller, dåligt som bra. Inga lögner här inte! Och att jag har lätt att skaffa vänner.
Det jag trivs sämst med är väl min mage just nu. Annars att jag litar för mycket på folk. Eller min sociala fobi, det gör det svårt för mig att genomföra viktiga saker vilket leder till besvikelse.

Hur många tatueringar/piercingar har Du och vilken är du mest nöjd med?
- Jag har tre tatueringar och är mest nöjd med den jag har på foten. Piercingar har jag, förutom tre hål i öronen, fyra stycken. 

Hur vill du göra med din framtid? Vill du utbilda dig till något? Vad vill du jobba med? Du pratade om förskolelärare ett tag, är det fortfarande aktuellt?
-Jag vet inte om Jag vill utbilda mig till något. Jag vill plugga klart mina gymnasiebetyg i alla fall. Sen kanske jag vill bli flygvärdinna eller kanske förskollärare. Men det får bli i framtiden. Nu siktar jag på ett bra jobb i någon butik som håller på med smink eller kanske en djuraffär.

Vad är din favoritfärg? 
-Rosa.

Finns det något du är rädd för? Alltså typ en fobi, något du absolut inte klarar av?
-Ja. Nålar så som i sprutor och blodprov. Ser jag en nål så svimmar Jag direkt och kräks. Sen har jag stor respekt för vatten. Doppar inte huvudet i vatten och badar inte om jag inte bottnar och ser botten. 

Vad har den bästa tidpunkten i ditt liv (hittills) varit? Vad gjorde den så bra?
Vad gör du idag för att du ska nå ett minst lika bra stadie i ditt liv igen?
Vad är det som förgyller din dag?
-Den bästa tidpunkten var tillsammans med ett av mina ex. När vi var utomlands. Inte mycket som klår den lycka jag kände då. Det hände så mycket positiva saker under den resan. Jag mådde bra i månader efter det. Det bara lös om mig!
Jag jobbar på att bli hel igen efter mina senaste break ups. Det skadade mig så grovt och jag har blivit så trasig efter det. Så jobbar på att börja älska mig själv igen och se det positiva i varje dag och vad varje minut har att ge. Älskar jag mig själv som jag gjorde under förhållandena så kommer livet vara mycket ljusare och Jag kommer vara lycklig.
Det som förgyller min dag just nu är när jag får äta middag haha. Det enda riktiga målet på hela dagen så det fram emot det ändå från att jag vaknar. Annars är det små samtal från folk Jag bryr mig om och älskar. Och såklart mina djur. Det förgyller min dag. 

Bor du ensam? Hur stor är din lägenhet?
- Ja, jag bor ensam. Det är en tvåa på 44kvm.

Är du kär i någon? 
-Nej.

Mockakappa

Fick en fråga hur man kan matcha en brun mockakappa. Här är fem olika outfits jag satt ihop. (Resten av frågorna kommer jag med svar på senare).


My morning

Vaknade för inte allt för länge sen. Har hunnit vara ute med hunden och ätit frukost. Ska börja packa litegrann eftersom jag åker till mamma om någon timme och stannar där över natten. Ska även dra ihop frågestunden här under dagen så ni kan fortfarande passa på att fråga något! 
Nu ska jag ta tag i disken och leka lite med vovven. Hörs sen! 

I woke up not long ago. Ive been out with the dog and eaten breakfest. Im gonna start packing a bit cause im going over to moms place and ill be staying there over night. Im also gonna fix the Q & A so Come on with the questions. Ask ask ask!
Now im gonna take vare of the dishes and play with the dog. See ya!



Älskade syster

Nu ligger jag i sängen. Pratade precis i tele med min kära syster. Vi ska planera in någon dag här framöver att jag ska åka ner till henne och hälsa på. Måste ju få se hur hon bor osv. Blir mysigt med lite syster mys! 
Imorgon ska jag åka till min mamma och hälsa på. Ska även sova där en natt. Ska passa på att bli bortskämd och ompysslad medans jag är där. Det är ju lite en mammas jobb tycker jag att göra sånt! 
Har faktiskt fått lite frågor till frågestunden men tänkte inte ha den förrän imorgon.  Så ni som har frågor, passa på att ställa dom nu också så tar jag upp dom imorgon. Jätte kul att folk faktiskt intresserar sig och vill veta saker! Ingen fråga är för dum.


Hemma igen!

Nu är jag hemma efter mötet. Det gick väl helt okej. Förväntade mig inte så mycket. Får besked om drygt tio dagar så det är bara att vänta. 
Sitter och funderar på vad jag ska göra till middag. Har typ bara fiskpinnar hemma så lär väl bli det eller ingenting. Måste ta mig ner och handla någon dag men måste ju fixa hundvakt då. Kan ju inte lämna honom utan att han ställer sig och skäller konstant tills jag är tillbaka. Jätte jobbigt! 
Försökte ta lite bilder till bloggen också men jag fastnar forfarande inte på bild. Känner mig inte tillräckligt snygg för att bilderna ska bli bra. Det är väl dels vikten som påverkar och ger mig hjärnspöken... 

Dags för möte!

Ska iväg på möte nu så skriver mer sen. Bjuder på en bild så länge. 


Goodnight

Så fruktansvärt trött. Har ett möte imorgon som jag behöver vara pigg för, Så säger godnatt nu. Vi hörs imorgon! 

All these choices

Har ju en ombre nu. Gick och velade mellan det och mörkrött hår. Men nu när jag väl har en ombre igen så börjar jag fundera på om jag ska färga håret rött istället. Att man aldrig kan vara nöjd... Kanske blir en röd ombre tillslut. Är ju rätt snyggt det med! Vinrött hår är ju så höstigt och minns att jag trivdes som sjutton i det. Det gör jag i och för sig i ombre också... Sen är rött hår så himla jobbigt att underhålla. Man måste färga det typ en gång i veckan för att det ska hålla sig någorlunda rött. Det sliter ju litegrann på håret om man säger så. Så ja, det blir nog att hålla sig till ombre i alla fall en månad till så får vi se sen. Blir säkert vinrött då om jag känner mig själv rätt! 
Nu ska S i allafall färga min utväxt så jag slipper se skallig ut hehe. 

Bild från när jag hade rött hår 


White

Bjuder på en liten bild så länge medans jag är på möte. Älskar skjortan jag har på mig men även den, precis som nästan alla mina kläder, har blivit lite för trång. Måste knäppa upp den hela vägen för att kunna få av mig den, men knappt då får jag av den då den sitter åt rätt tight runt armarna också. Det är bara att hoppas på att kunna komma i mina kläder snart så jag slipper lägga alla pengar jag har på en ny garderob. Hoppas dieten fortsätter funka och att vikten går åt rätt håll. Det står rätt stilla just nu och det tar rätt hårt på psyket. Kämpar ju som ett djur och är hungrig konstant. Bara att bita ihop antar jag...


Vinter

Usch, snart är det vinter! Vad tycker ni om det? Inte kul alls om ni frågar mig. Jag är inget fan av kyla och snö. Jag föredrar varma somrar då man nästan rinner bort av värmen. Men visst, jag håller med om att det kan vara vackert med snö. Som på bilden jag tog förra vintern i naturreservatet här. 

Oh, soon its winter. What do you think about that? Not fun at all if you ask me. Im not a fan of cold and snow. I prefer hot summers when you almost melt from the heat. But sure, i do agree about it being beautiful sometimes. Like in this pic i took last winter.



På engelska

Godmorgon! Har sovit jätte bra inatt så är faktiskt relativt utvilad nu. Ska inte göra så mycket idag. Har ett möte lite senare bara och sen ska jag äta middag borta. Blir väl att ta mig en långdusch eller kanske ett bad med lite tända ljus och musik. Eller så bara bäddar jag ner mig i soffan med en kopp te och en bra film och myser med vovven. 
Har blivit ombedd att skriva mina inlägg på engelska också, så kommer efter varje inlägg att skriva precis samma sak men som sagt på engelska.


Goodmorning!  Ive been sleeping really well tonight so im actually pretty well rested now. Im not gonna do that much today. Im just having a meeting later and after that im eating dinner away. I guess im gonna take a really long shower or maybe a bath with lit candles and some music. Or ill just lay down in my couch with a cup of tea, a good movie and cuddle with the dog

.

Frågestund?

Ligger och klurar på om jag ska ha en frågestund här någon dag. Vad tycker ni? 

En bra kväll!

Nu är jag hemma igen! Hade jätte trevligt hos min kompis och fick till och med massage. Satt inte helt fel kan jag ju säga. 
Har inte gjort så mycket annat idag. Vaknade ju när klockan nästan var ett, så halva dagen hade ju redan gått. Enda vettiga var väl att jag borstat tänderna på hunden för första gången. Ingen höjdare tyckte han väl att det var. Men han satt stilla och höll ut. 
Imorgon ska jag väl försöka få lite mer gjort i alla fall. Måste ta tag i att färga mitt hår. Får bli på torsdag det. Ska kolla med S om hon kan hjälpa mig då. Vi får hålla tummarna för det!  

Men nu ligger jag nerbäddad och ska sova. Godnatt! 


Middag

Nu har vi precis ätit middag. Blev lax och potatis. Sån lyx med en riktig middag för en gångs skull. Jag lagar ju i stort sett aldrig någon ordentlig middag då jag tycker att det är så tråkigt att laga mat. Får se till att äta med vänner lite oftare! 
Nu sitter vi och kollar tv och Aarne blir klappad. Ska väl börja röra mig hemåt om någon timme eller så. Måste ju hem och ta mina mediciner. 


Ego

Har tråkigt i väntan på att åka till min kompis, så ligger och tar lite ego bilder hehe. Blir väl inte jätte bra. Ingen direkt bra dag verkar det som. Fastnar verkligen inte på bild! Tänkte ta lite bilder på Aarne men han gick in i buren och la sig istället så det var ju bara att glömma. 
Bjuder på en bild så länge 


Godmorgon!

Oj vad jag har sovit! Vaknade tidigt imorse och somnade om efter någon rimma och vaknade vid kvart i ett. Nu behöver jag inte sova igen på flera dagar ju! 
Ska slänga i mig lite frukost, en shake, mums..  Sen ska jag försöka vakna till och kolla lite tv och börja fixa mig lite smått. Ska ju som sagt iväg på middag idag. 
Nej nu har Jag en liten hund som vill leka verkar det som. Hörs sen! 


No offense

Nu är det sovdags! Har bäddat ner mig och ligger och myser nu. Aarne står på golvet och äter, men han hoppar nog också upp i sängen och lägger sig snart.
Imorgon ska jag inte göra så mycket under dagen men på kvällen sen ska jag hem till en kompis och äta middag. Ska bli trevligt. Har inte träffat honom på säkert ett år och nu har han flyttat hit, bara någon kilometer från mig. 
Sen någon dag i veckan så ska S hjälpa mig färga mitt hår, eller aa, utväxten och kanske fixa till vissa kanter på min ombre som kikat fram nu när toningen börjar släppa. Blir nog bra det. Hon är duktig så! 
Hade tänkt skriva om en elak kommentar jag fick på instagram, men så känner jag att den personen är inre värd min tid. Vem är man att tro att man har rätt att säga vad man vill till folk och sen bara lägga till "No offense" i slutet. Då är allt bra eller? Nej! Aja nog om det. Är som sagt inte värt min tid. Hade dock en jätte fin tjej som sa ifrån där. Tack!

Här har vi Aarne i sin nya tröja.


Egentid

Är klar med tvätten nu och har precis tagit en riktig långdusch. Det är så skönt att bara stå där och låta vattnet skölja bort alla bekymmer. Man får en liten paus i vardagen. Jag är en sån där som antingen duschar på en minut eller står i två timmar. Det händer rätt ofta att jag står i över en timme. Det är ju så skönt att bara njuta av värmen och ofta lyssna på musik.
Sitter nu med håret i en turban och kollar på tv och äter lite middag. Väntar på att Aarne ska komma hem. Det borde väl vara rätt snart tror jag. Sen ska jag vika in all tvätt, diska och städa lite. 
Har inte något direkt planerat i veckan. Ska väl ta och färga utväxten i håret och ha någon riktig hemmaspa dag. Ska försöka ta mig ner och träna någon dag också, men då måste jag lyckas fixa hundvakt först och det är ju inte det lättaste! 

Nu ska jag fortsätta äta och gå ocj torka håret. 
Hörs sen!


Onepiece

Dags att tvätta då. Inte direkt kul men det måste göras. Sitter i min onepiece och latar mig. 
Har inte gjort så mycket idag så vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Ikväll lär jag ju ha lite mer att säga. Aarne kommer hem ikväll och det ska bli mysigt. Skönt att slippa sova ensam inatt. Han är större sömntuta än vad jag är. Det är jag som får dra upp honom på morgnarna. 

Så nu ska jag springa ner till tvättstugan och börja med tvätten! 


Vikten

Nu är jag hemma från läkaren. Det gick bra. Vägde mig, och tyvärr var det inga jättestora framsteg. Inte som förra veckan. Nu hade jag bara gått ner 0,3 kg. Det är i och för sig bättre det än att jag skulle ha gått upp i vikt. Framsteg, men inga jätte stora. Det går framåt, men väldigt långsamt tycker jag. Jag vill att allt ska hända på en gång. Jag vill inte behöva vänta flera veckor på att något ska hända. Men i det här fallet är jag nog så illa tvungen till det. Jag fortsätter kämpa på. Har tröttnat på dieten sen länge sen men som sagt, kämpa, kämpa, kämpa! 

Hur jag ser ut just nu. Ingen vacker syn, men det är på g i alla fall!


Outfit

Nu är jag hos min vän och vi sitter och kollar film. Skönt med en slapp kväll! 
Ska ju som sagt upp ganska tidigt imorgon så det lär nog inte bli all för sent.

Dagens lite tråkiga, simpla outfit 


Söndag

Fick se världens minsta äpple på affären. Det lär man ju inte bli mätt på direkt. Såg faktiskt ett ännu mindre efter att jag tagit bilden men orkade inte plocka upp mobilen och ta ännu ett kort hehe. Lat, jag vet...
Nu har vi i alla fall varor och köpt lite nytt till Aarne. Det blev en regnjacka, en tjocktröja, en sele och ett halsband. En vinterjacka behöver vi ju faktiskt inte köpa än förrän det börjar närma sig nollgradigt ute. Så vi har ett tag på oss. Dom kostar ju rätt mycket så pengar behövs ju sparas också. Men nu blir han fin i alla fall i allt det nya! 
Får se sen ifall jag åker hem till en kompis och umgås lite. Det blir framåt kvällen i såna fall. Ska ju upp rätt tidigt imorgon för att jag ska till läkaren så det får inte bli allt för sent. Han har flyttat så ska kolla in hur han bor nu. Blir kul att se! Blir dock bara sugen själv på att flytta... Trivs ju inte allt för bra där jag bor just nu. Men det är så fruktansvärt dyrt att flytta, hyrorna är ju skyhöga. Så blir nog att bo kvar här ett par år till, tyvärr. Om jag inte träffar någon att flytta ihop med vill säga hehe. 


Otursfågel

Vakande halv sex idag igen. Men den här gången av att jag hade ont. Brukar få en konstig, brännande smärta i höften ibland. Och den vaknade Jag av imorse. Inte kul alls. Krävs så himla mycket tabletter för att få smärtan under kontroll. Och av en massa tabletter blir man ju rätt trött. Så har legat i sängen från halv sex imorse och bara väntat på att det ska gå över. 
På tal om ont så bröt min farmor knäet. Eller fick krosskada till och med så hon har splitter från knäet upp i benet. Hon ska opereras rätt akut. Hon är nog den jag känner med mest otur. Hon krossade foten här, för ett ganska bra tag sen, och nu stod hon och gjorde rehab övningar för foten och på något konstigt sätt så gick knäet av. Hon bröt det alltså under tiden som hon gjorde övningar för sin krossade fot. Hur lyckas man? Stackars henne. Hoppas att hon kryar på sig fort!

Idag skulle jag ju tränat, men med min höft får Jag skippa det. Kanske kan träna senare ikväll istället om det är bättre. 
Sen om ett par timmar ska jag åka med mormor och morfar och leta nya höst, regn och vinterkläder samt ett halsband eller sele till lilla Aarne. Han har ju blivit fullvuxen i kroppen nu så han har vuxit ur alla sina valp kläder. Och han ska ju inte frysa nu när kylan kommer! Usch för kalla hösten. 

Jag i mina höstkläder 



Sååå trött!

Åh vad jag längtar tills jag får sova! Är så sjukt trött. Vaknade ju som sagt halv sex imorse. Min syster och hennes kompisar är fortfarande här och festar och lär säkert vara minst en timme till så att jag ska få sova än är ju bara att glömma. Ligger i alla fall på sängen och spelar spel på mobilen som tidsfördriv. Satt med där ute med dom en stund men gick undan och lät min syster få ha kul med sina kompisar utan att storasyster ska vara med och störa. 
Ska upp i relativt god tid imorgon då jag ska träna med en ny människa. Blir spännande. Hoppas på att det går bra och att jag får ordentligt med träningsvärk! 

Update: Nu har jag äntligen fått bädda ner mig i sängen så nu ska jag sova, godnatt!


Nya håret

Här är en bild på nya hårfärgen, den ser dock mer orange ut än vad det är. Det är mer ljusbrunt i verkligheten. Men det blev väl nåt fel med ljuset. 


Så mätt!

Nu har vi precis ätit. Hur mycket skaldjur som helst och gud vad mätt jag är! Nu ska vi fika lite och sen ska jag nog börja röra mig hemåt. Måste hinna städa lite och så. Får ju som sagt besök ikväll av Felicia och alla hennes vänner. Får hoppas på att dom inte stökar ner så mycket för jag tänker inte städa efter dom den här gången! 


Andra dagen

Idag är det dags för födelsedagsfirande nummer två då. Håller just nu på att göra mig i ordning. Ska inte åka förrän om två timmar så har gott om tid på mig. Kanske till och med hinner powernapa hehe. Vaknade vid halv sex imorse så fick lite mer sömn inatt än igår natt i alla fall. Skönt det! Måste hinna med och städa lite här hemma, typ bädda sängen och så, då min syster ska ha förfest hemma hos mig sen ikväll. Blir väl kul för henne att träffa alla sina kompisar igen. Sen lär det väl dröja ett tag igen när hon åker ner till norrköping igen.


Fullt upp igen

Äntligen hemma i min underbara säng! Är helt slut efter att ha varit vaken sen klockan två imorse. Får hoppas på att jag får bättre sömn inatt och sover som en stock ända fram tills klockan ringer. 
Imorgon är det dags för födelsedagsfirande nummer två. Denna gång ska vi vara hemma hos pappa. Ska försöka komma ihåg att ta med mig presenterna till syster för det är typiskt mig om jag skulle glömma dom hemma... 
Upptäckte idag när jag skulle klä upp mig att jag har för sjutton vuxit ur alla mina skjortor och fina blusar. Antingen fick Jag inte igen dragkedjan eller knapparna eller så höll dem på att spricka över brösten. Blev skit ledsen. Mina allra finaste tröjor och dom är det bara att säga bye bye till. Om det är någon som vill ha så är det bara att hojta till för Jag lär nog aldrig komma i dom igen...
Nä nu är det sovdags, ögonen börjar gå i kors här. Godnatt!



Check!

Nu är första födelsedagsfirandet nästan avklarat. Bara middagen kvar och det blir oxfilé med potatisbakelse. Mums! Sett fram emot det hela dagen som den tjockis jag är. Lyckades hålla mig från att äta allt för mycket kakor osv i alla fall. Några blev det dock... 
Har gått runt med jackan på halva dagen och försökt bestämma mig för om jag ska behålla den eller inte. Den är ju som sagt snygg, men känns lite för puffig när den sitter på. Aja, har ju helgen på mig att fundera och hittills har den bara fått goda recensioner av folk omkring.
Vill ni se nå speciella bilder här i bloggen eller duger det som det är?
Nu är det strax matdags så ska göra dom andra sällskap. Hörs sen!

Bomberjacka

Här ser man lite smått av min nya hårfärg. Inte jätte bra kanske. Ska försöka fixa en bättre bild sen. Här ser man även lite av min nya bomberjacka! 

Födelsedagsfirande

Inatt blev det inte mycket sömn. Somnade vid halv tolv och vaknade vid två imorse. Då var jag inte särskilt glad kan jag ju säga. Hatar mina sömnproblem! Alla sömntabletter hjälper ju inte ett dugg längre känns det som... 
Är nu påväg ut till mamma då vi ska fira min syster som fyller år i helgen. Min syster bor ju i norrköping nu eftersom att hon pluggar där, så hon kommer upp på besök därifrån nu över helgen. Det känns så tomt här hemma utan henne. Vi brukade i alla fall ses ett par gånger i veckan. Hoppas att hon inte trivs där nere och flyttar hem igen hehe! Nejdå, är glad att hon gör något hon verkligen vill och gillar. Hon pluggar ju till miljövetare. Och jag är så stolt över henne att hon är så insatt i miljöfrågor och våran jord. 

I alla fall, Vi ska fira henne hos mamma idag och hos pappa imorgon. Får väl se om jag kan motstå alla godsaker som det kommer att bjudas på. En liten kaka kan ju inte skada...



Dagen som gått

Hade skrivit ett jätte långt inlägg så bara försvann allt!! Åh blir så arg! Här får ni en kortare version. 

Har inte gjort så mycket idag förutom att färga håret. Bara det tog ett par timmar och med en powernap däremellan så hade halva dagen redan gått! Tog sen ett långt bad med ansiktsmask, hårinpackning och hela kitet och bara myste ett tag. Nu känner man sig som en ny människa. Ren och fräsch och alldeles varm i kroppen. 
Efter det har jag nog bara suttit i soffan och gosat med vovven resten av kvällen. Pratat lite med en gammal vän också så det är trevligt.

Nej men nu ligger vi i sängen redo att sova. Ska försöka ta bilder på mitt hår i morgon åt er och kanske även en outift bild. Det var ju ett tag sen! 
Godnatt!


Hallå?

Vart är alla läsare? Det ekar tomt här inne idag. Jätte tråkigt! In och läs..och gillar ni inte det ni läser så kan ni ju få lämna en kommentar om vad ni vill se mer av.

At the moment, mätt och glad.


Klar med håret!

Nu är håret färdigt! Är jätte nöjd, men nu efterhand så hade jag kunnat tänka mig en ännu längre ombre. Men det här funkar! Vi blev klara med blekningen vid lunch men sen somnade jag till ett tag så tog inte tag i färgningen förrän nu för nån timme sen. Ska försöka fixa en bild till er sen. Just nu har jag bara en från "in progress". 
Håller på och fixar middag nu, blir kokt kyckling och glasnudlar. Inte så roligt kanske, som varje dag, men innehåller väldigt lite kalorier så blir perfekt idag! 
Nu ska jag, nyduschad och glad gå och fixa med maten. Hörs sen!


På't igen bara!

Har precis druckit frukost. Sitter nu och väntar på att gå ner till centrum och köpa ny färg till håret. Sen kommer Matilda hit och vi ska försöka oss på att bleka mitt hår igen. Hoppas att det går bättre den här gången!  
Ska försöka fixa en före och efter bild till er.


Hopplöst!

Nu äntligen ligger jag i sängen! Var precis ute på en promenad med vovven med sällskap av grannen. Alltid lika trevligt. 
Färgade ju håret ikväll men det gick inte så bra. Blekningen vägrade att ta. Satt med färgen över en timme och håret var lika mörkt efter som före. Jätte synd. Men vi ska ge det ett nytt försök imorgon bitti. Så måste gå upp i tid och springa ner till affären och köpa ny blekningen, starkare, som förhoppningsvis tar denna gången. Vi håller tummarna. Och tack till Matilda som är så snäll och hjälper mig med mitt hopplösa hår!

Vad som låg i paketet.

En bomberjacka. Skitsnygg men satt lite pösigt på mig så vet ej om jag ska behålla den eller inte. Får fundera på det över helgen och annars är det bara att skicka tillbaka den. Men som sagt, den är ju så snygg!


Träning

På söndag ska jag äntligen träna igen! Jag ska få hjälp av en kille den här gången. Han tränar mycket och verkar kunna sin sak. Jag litar på honom. Får se om han lyckas få mig i lite bättre form i alla fall, det tror jag nog! Jag måste ha lite tålamod bara... 

Här är en bild från mina skinny days




Godmorgon!

Vaknade nyss men funderar redan på att powernapa haha. Så trött! Nä, men ska nog sätta mig och mysa med vovven och kolla på tv. Tänkte gå och sola lite senare också, känner att jag behöver få lite färg. Jag är en riktig liten blekfis just nu.
Sitter och väntar på ett paket som jag hoppas ska komma idag. Om inte annat borde det garanterat komma imorgon då det skickades i måndags. Vad det är i paketet får ni se när jag hämtat ut det! 


Minnen som spökar...

Jag har inte skrivit om det här tidigare.
Varför ska världen vara såhär? Denna otroliga orättvisa som finns och förstör.
Det räcker nu, för min del. Här sätter jag ner foten. Jag är en bra tjej, helt okej iaf, och jag förtjänar mer och bättre än så! 
Den finns en gräns för vad man kan orka med, och den gränsen korsades brutalt för två och ett halvt år sedan. Den tilliten jag haft till människor, speciellt mina vänner, är rubbad. Likaså är tryggheten jag känt inte lika stark. Allt pga en enda person som inte fattar att man inte ska korsa de gränserna som finns. Gränser som är till och finns för att skydda, slippa skador och tårar. Ändå korsar denne personen gränsen medvetet och gav mig ett helvete jag nu måste få hjälp att bearbeta... Varför gör människor så mot varandra? Föddes ni inte med den där spärren i huvudet som säger "stopp, nu går du för långt! Sluta, det är över gränsen,det räcker nu!" 
uppenbarligen inte, vilket jag fick uppleva den natten. 
Är så arg. Vissa dagar,speciellt på kvällarna när man är ensam med sina tankar så kommer vissa minnen tillbaka. Den natten dödade en bit av mig. Gjorde mitt liv till ett helvete ett bra tag framöver. Men det gjorde mig även starkare som person. Jag lät inte den händelsen förstöra mig, men varken jag eller livet blir sig aldrig likt någonsin igen.


Mat mat mat

Sitter just nu hemma hos mormor och väntar på mat. Är så hungrig! Inte ätit ett rejält mål på hela dagen så har verkligen sett fram emot middagen. Bästa målet på hela dagen. Det enda riktiga målet på hela dagen. Resten består bara av shakes och frukt. Inte direkt mättande... 

Imorgon ska jag äntligen färga håret! Ska få hjälp av en vän att göra det så att jag slipper förstöra håret själv hehe. Vi ska gå till Ica först så ska hon få peka ut vilka hårfärger jag ska köpa så att det inte blir helt fel. Efter det går vi hem till mig och hon får fria händer att kladda i mitt hår. Blir säkert jätte bra tror jag! Men skulle det bli fel så är det ju bara för mig att slänga i en mörkare toning sen så är misstaget fixat. 

Kämpa kämpa!

Har inte gjort så mycket idag. Var på möte på gymmet som ni kanske förstod då jag stötte på mitt ex. Det gick bra. Ska tillbaka dit på ett nytt möte senare i veckan. Behövde ha med mig ett papper som jag inte fått från försäkringskassan än så ska vänta på att få det och sen gå till gymmet igen och fixa det sista som behövs.

Ska försöka stoppa i mig något att äta medans jag kollar mitt program på tv. Blir väl en kiwi eller nåt sånt, är vrålhungrig egentligen men måste hålla mig till middagen för att hålla mina kalorier nere. Men en kiwi är ju inte fy skam. Gott i alla fall! Kämpar på med vikten. Ner ska jag!
Funderar även på att ta en "före-bild" nu när jag börjar gå ner i vikt och sen några bilder "under construction" och en när jag nått min målvikt. Vad tycker ni om det?

Denna är från drygt två veckor Sedan.



Det suger!

Vad är oddsen? När jag tränade på friskis så gymmade mitt ex där. Och nu när jag börjat träna på gym &.motion så har mitt ex slutat träna på friskis och istället börjat jobba på gym & motion. Jag blir aldrig kvitt honom! Det är fruktansvärt stelt att möta honom då vi inte sagt ett ord till varandra på ett år och inte lär göra någonsin igen. Jag får väl stå ut helt enkelt. Men det suger! Kan man inte bara trolla bort sina ex så att som förvinner ur sitt liv för gott? Skulle vara så skönt! 


Fröken ADD- inget minne


Haha asså, jag är ju rätt lost ibland... Här på landet till exempel:
Jag var nere och skulle fixa lite mackor, tog ut smör och ost ur kylen och ställde på bänken bredvid mig. Bröt loss ett par knäckemackor och tog upp smöret för att gå och hämta en tallrik att lägga dom på. Jag brer mackorna och ska ta lite ost och vänder mig om. Ser då att det står en ost färdig och klar på den andra bänken och tänker "jaha, vem fan har glömt att ställa in osten nu då? Hade dom tänkt låta den stå där hela natten?". Och ja, jag blev lite smått irriterad så jag packade ihop den i plasten igen och ställde in den i kylen och slängde osthyveln i diskmaskinen. Upptäckte i samma sekund att disken i maskinen var ren. VAR ren, så bara att starta om den. Och osten som stod framme var den jag tagit fram några sekunder tidigare. 
Minne som en guldfisk var det ja...
Kanske dags att sova!

Tomorrow

Ska snart gå och lägga mig. Ska upp i lagom tid imorgon för jag ska ner till gymmet på ett möte och sen ska jag lämna tillbaka ett kort. Skulle vilja träna också men har ingen att träna med så skippar nog det... Jag vet att jag borde ta mig i kragen och träna ändå, men känner verkligen inte för det. 
Kanske köper hårfärg imorgon och ger mig på det själv då S drog sig ur och ångrade sig med att hjälpa mig med håret. Eller så får jag hålla tummarna att jag har någon snäll vän som kan hjälpa mig någon dag. Risken är ju stor att jag pajjar allt om jag försöker färga det själv. Men men, vi får väl se!


Dagen

Nu är jag klar med tvätten, bara disken kvar. Men den tar jag tag i lite senare för nu ska jag äta middag. Kokt kyckling blir det. Inte jätte kul kanske men godare än dom där shakesen jag dricker. Sitter just nu med färg i håret. Tror inte att det kommer bli någon jätte stor skillnad dock. Ska få hjälp av en kompis lite senare o veckan och färga det ordentligt! Hon är utbildad frisör och det behövs för mitt hår just nu.

Bjuder på en bild från igår



Så glad!

Var ju hos läkaren nu på morgonen. Hade inte allt för stora förväntningar när jag klev på vågen, MEN... Jag har gått ner 1,5 kg sen förra veckan! Det tycker jag är bra jobbat. Fortsätter jag på samma sätt så lär det inte ta många veckor innan jag når min målvikt! Jag chansar på drygt fem veckor till, kanske sex, om jag ska vara optimistisk. Ser jag till att ta mig till gymmet också så lär det väl gå ännu fortare. Måste bara skaffa disciplin till det och någon att träna med. Hoppas ju på att Isabelle får tid snart så att hon kan hjälpa mig. Hon är suverän!

Nu ska jag stoppa i mig lite mellanmål, vindruvor, och kolla tv innan jag ska städa och springa ner till tvättstugan.


Vikt

Imorgon ska jag äntligen väga mig. Ska bli skönt att se ifall dieten gör någon nytta. Jag hoppas på att ha gått ner ett halvt kilo till i alla fall! Min målvikt är 60 kg så det är en bra bit dit men jag hoppas att jag klarar det. Ska fortsätta kämpa! 
Tänkte även ta och färga håret imorgon, ljusa upp det lite. Får se om det blir någon skillnad i nyans med den färgen jag har, annars får jag helt enkelt köpa en blekning och slänga i. Det kommer slita rejält mycket mer på håret med en blekning så får verkligen inte fuska med hårinpackningarna! Ska bara göra det här, färga mörkrött eller ombre, och sen ska jag låta håret få vila ett bra tag. Annars lär jag väl tappa allt...

Har varit på kräftskiva hos mormor så nu är jag så mätt så att jag nästan spricker. Ska bli riktigt skönt att få lägga sig och sova. Ska upp tidigt imorgon för att gå till läkaren, igen. Men men, det måste ju göras så bara att le och se glad ut.



Godmorgon

Vaknade för drygt två timmar sen. Drog ut stackars Aarne i regnet och det såg ut som någon dränkt honom när vi kom in. Han var inte lycklig över att vara så dyngsur. 
Nu sitter jag och kollar tv och håller på och fixar mig lite smått och Aarne ligger och sover. 
Ska iväg på kräftskiva om ett tag så det ska bli trevligt. Ska äta så mycket kräftor så det sprutar ur öronen! Mums! 
Jaja, ska försöka få någon som helst ordning på mitt hår nu. Verkar vara omöjligt när vädret är som det är. Så fuktig luft så vad man än gör så lägger sig håret slickat mot huvudet rätt snabbt.
Får väl låta det sitta kvar i min sov fläta.


Skinny days


Vad som låg i paketet!

Vad som låg i paketet var två par träningsbyxor. Tyvärr passade inget av paren så tog ingen bild. Lägger däremot ut en bild på mina nuvarande träningsbyxor. Behöver ett par nya för att det gått hål i mina gamla och stretchen har börjat ge upp helt. Får hoppas på att jag hittar ett par nya snart. Ska skicka tillbaka dessa jag hämtade ut idag.
Ska berätta en jätte fin grej imorgon som mina vänner gjorde för mig för ett par år sedan.



Snart hemma!

Nu är vi påväg hem från landet. Har precis stannat och ätit middag och nu ska vi iväg och hämta ut mitt paket som äntligen kommit! Hoppas verkligen på att jag beställt rätt nu. Annars är det bara att göra om, gör rätt. Är det rätt så ska jag försöka fota det åt er ikväll, annars får det bli imorgonbitti när det är ljust igen. Bilderna blir ju mycket bättre när man har naturligt ljus utifrån än med en massa lampor tända överallt. 
Eftersom att jag fortfarande inte bestämt vilken hårfärg jag ska ha än så ska jag i alla fall börja med att ljusa upp det lite. Då kan jag ju färga det i vilken färg jag vill sen. Det går ju inte när jag har så mörkt som jag har nu. 
Bjuder på en bild från mina ombre days.


Pluttisar!

Känner ni igen dom här två? Det var inte igår inte! Tänk om man hade haft det lika lätt som på den tiden. När livet var helt bekymmersfritt.


Godmorgon!

Sitter just nu och spelar åsna för att fördriva tiden lite och fokusera på annat. Allt jag tänker på är att jag vill äta. Hela tiden! Så hungrig. Tröck precis i mig en kiwi, trots att jag inte tål det. Men det är ju så gott! Snart ska vi fika så då ska jag ta mig en kiwi till, eller kanske till och med ett kex. Lite måste man ju få unna sig hehe.
Måste gå ner i vikt för att kroppen ska må bra fysiskt. Alltså inte bara psykiskt. Trots att mycket sitter i skallen.


Missnöjd

Bjuder på en bild från när jag var smal och fixad. Inte ofta nu förtiden som jag fixar mig med smink och hår. Känner mig inte alls snygg nu när jag väger som jag gör. Jag hoppas att jag kommer ner lite i vikt om några veckor med diet och förhoppningsvis fortsatt träning. Håller verkligen tummarna för att det går åt rätt håll så att jag kan känna mig lika fräsch som på bilden!


Beslutsångest

Tänkte färga håret i veckan. Vad tycker ni? Ska jag färga vinrött, fortsätta på mörkbrunt eller ljusa upp det och börja på en ny ombre? Har lite beslutsångest. Ska jag börja på en ny ombre så måste jag se till att klippa topparna innan och köra en massa hårinpackningar för att håret inte ska gå av. Men ombre är ju så snyggt så det är värt mödan! Vinrött är ju också snyggt. Även mörkbrunt, men har börjat tröttna lite på det... Som sagt, beslutsångest. Ska kanske be en vän hjälpa mig om det blir ombre. Vet hur mycket slit det är att försöka sig på det själv! Mörkrött kan jag fixa själv och såklart även mörkbrunt då jag bara behöver lägga i en toning för att behålla det allra mörkaste. Så, vad tycker ni?


Skogsliv

Nu har vi varit ute och gått promenad. Lyckades få en bra bild på lilla Aarne. Hittade även lite svamp i skogen som jag ska ge till min syster nästa helg. Hon älskar kantareller men jag är inte riktigt lika frälst. Nej, det är inte min grej.
Ska väl kanske gå ut i skogen imorgon igen och leta lite mer svamp och njuta av att vara på landet med all frisk luft! Sitter dock och väntar på att det ska börja regna när som helst. Men det gör inget. Det är bara mysigt när man hör det smattra mot taket och har en brasa tänd inomhus.


Mums!

Sitter just nu och försöker få i mig min frukost. Så vidrig. Får verkligen tvinga i mig den trots kväljningar. Nä usch, ska se till att köpa en ny smak och testa om det funkar bättre.
Aarne har förresten lärt sig sitt första trick nu! Vacker tass. Så stolt över honom. Det är en bra början. Får se vad nästa trick blir. Försökte få honom att sitta men det var tvärstopp. Det gick inte alls. Ska nog anmäla oss till någon hundkurs eller nåt för att få lite ordning på den lilla krabaten. Han har ju börjar få en massa idéer nu och vill inte alls som jag vill.


Mer bilder?

Sitter och dricker te och kollar på tv. Vovven springer runt och leker med mormor. Tänk om man hade så mycket energi som honom... Hade inte varit helt fel. Börjar känna mig rätt redo för sängen och Jag har ändå inte gjort något energikrävande idag.
Skulle ni vilja se mer bilder här i bloggen? Vet att jag kan vara lite dålig på det. Vad tycker ni. Ni som aldrig kommenter kan ju säga ja eller nej bara! 



Riktigt slappt

Idag har jag faktiskt inte gjort någonting alls. Det var efterlängtat efter de senaste fullspäckade dagarna. Klev inte upp ur sängen förrän vid elva imorse för då tyckte Aarne att det var dags att gå upp. Så fick minsann min sovmorgon ändå! Vaknade i och för sig vid sex och låg och halvsov lite fram till elva. Men att kunna göra det är lyx. Inget klagande här inte! 
Satte mig sen i soffan, kopplade in datorn i tvn och har suttit och lyssnat på musik och kollat på musikvideos hela dagen. Det var länge sen man kollade videos, brukar ju bara lyssna på musik på Spotify annars. 
Nu är vi på väg till landet. Ska spendera närmsta dagarna där och passa på att slappna av och njuta av den friska luften. 

Läppförstoring?

Tänk att jag såg ut såhär för några dagar sen. Läppförstoring gone wrong typ haha! Man kanske skulle testa att faktiskt göra en läppförstoring, ser ju bra ut... Not. Dock tror jag ju inte att resultatet skulle bli detsamma som på bilden direkt, men det är nog inte värt att riskera det känner jag. 


Gammal Kärlek

Sånt här får mig att le. Gamla människor som håller varandra i handen. Det finns kärlek som håller. 

Godnatt!

Nu är det sovdags. Imorgon ska jag inte göra någonting. Första lediga dagen denna vecka så ska bara ligga i soffan hela dagen och kolla tv. Sovmorgon lär jag ju inte få nu när vovven är hemma igen, men får väl powernapa lite under dagen istället!
Suttit ett par dagar nu och väntar på ett paket som borde ha kommit idag. Hoppas verkligen på att det kommer imorgon annars så blir jag riktigt besviken på deras service och lär inte beställa därifrån fler gånger. Vad det är i paketet jag väntar på får ni se direkt när det kommer!


Pizzatime

Nu bakar vi pizza. Ska bli gott, är sååå hungrig! 


Nytt nude

Köpt ett nytt nagellack, nude såklart. Är en riktig sucker för nude, både på naglar och läppar. Köpte även ett grått linne och en bh men ska lämna tillbaka båda då storleken var fel. Har fortfarande inte vant mig vid att ha gått upp i vikt...
Nagellacket är från H&M


Möten, möten, möten...

Nu är jag hemma igen från mötet. Det kändes bra så får se hur det blir här framöver. Lär nog bli fler möten med dom innan något är bestämt.
Ska nu få i mig lite lunch innan jag ska ha ett nytt möte. Det lär inte ta så lång tid då vi bara ska gå igenom och fylla i lite papper. Blir skönt att få det gjort så att jag slipper gå runt och tänka på det hela tiden! 
Sen efter det ska jag iväg på ännu ett möte, moddagsmöte. Som nästan varje onsdag. Jätte trevligt och skönt att slippa göra middag själv hehe. Äter i och för sig bara shakes nu men får fuska lite ibland. Det gör nog ingen större skada.
Nu ska jag sätta mig och äta blåbär och kolla tv ett tag innan det är dags för mötet. 

Dagen

Nu ligger jag i sängen, helt slut efter dagen. Har sån grov träningsvärk i benen så jag vet inte vad! 
Efter gymmet idag så hann jag även med en sväng till kista där jag köpte mitt andra par jeans, ett par svarta. Så nu när jag har ett par ljusblå och ett par svarta så ska jag väl ändå klara mig ett tag tycker jag! Nästa månad kanske jag har råd att införskaffa mig ett par mörkblå också men det får vi se då helt enkelt.
Nu överlever jag ju.
Imorgon har jag ännu ett möte, eller ja ett studiebesök som dom så fint kallar det. Blir spännande att se hur det går. Det är ändå något som påverkar min framtid rätt rejält! 

Nu är det sovdags så jag orkar upp tidigt till mötet. Godnatt!

(Btw, svullnaden på läpparna har nästan försvunnit helt nu. Skönt! Bjuder på en gammal bild) 



Dom spricker!

Vaknade kvart i fyra imorse och trodde på riktigt att min överläpp skulle spricka! Den var så sjukt svullen och var helt stel runt munnen. Riktigt fult. Såg ut som en läppförstoring som gått helt fel. 
Skulle ju gå till ett nytt gym idag med nya människor och Jesus vad jag skämdes för min läpp. Jag märkte när jag gick genom centrum hur blickarna drogs i smyg, trodde dom, till mina läppar. Det är ingen vacker syn... Svullnar dom mer så spricker dom, seriöst!
Som sagt tränade på ett nytt gym idag, som jag nu är medlem på i en vecka då dom har "prova på vecka". Körde med Isabelle som hjälpte mig och pushade mig genom ett riktigt skönt benpass. Svettades som en gris och skakade i hela kroppen när vi var klara. Riktigt skönt! Får se när nästa pass blir.