Torsdag

Hejhej!  Idag är en riktigt lat dag. Så skönt! Fick sova ut imorse så nu är jag pigg och glad. Ska ta mig en lång dusch senare och ha lite hemma spa tror jag nog. Bara ta hand om sig själv lite. Skulle behöva färga håret också men vet inte om jag orkar det. Börjar dock att se förjävligt ut... 
Imorgon ska jag in till stan igen med Erika. Ska bli spännande. Tror att hon har börjat bli lite nervös för det hon ska göra hehe. Men det kommer gå hur bra som helst! Mycket bättre än hur det gick för mig... Jaja, tagga till!

Nu ska jag få i mig nåt att äta här, hörs sen! 


Veckan som gått

Hejhej! Det var ett tag sen. Har blivit så dålig på att uppdatera men ska skärpa mig!

Förra veckan spenderade jag i mitt kära Göteborg. Bodde hos två killkompisar och passade även på att åka hem och hälsa på min underbara Jolina en dag. Hade så trevligt hemma hos henne, hade saknat henne så grovt! Fick även träffa hennes supersöta dotter och hennes man. En fin familj det där! 
Sen gjorde jag inte så mycket annat där, vi tränade lite. Men lyckades dra på mig kristallsjukan samma dag som jag åkte ner så mådde inte sådär super bra under dom dagarna jag var där. Det snurrade så fort jag rörde på mig eller la mig ner och var konstant illamående. Inte kul inte. Men dom tog bra hand om mig.
Det blev bättre lagom tills Jag skulle åka hem så tågresan upp blev inte lika hemsk som den ner.

Igår träffade jag fina Erika och vi åkte in till stan för ett litet projekt. Blev jätte nöjd och vi ska tillbaka dit på fredag igen för då är det Erikas tur! Spännande! 

Nu ska jag snart klä på mig och ta mig ner till centrum och handla lite. Det behövs verkligen.

Hörs sen!


On my way

Nu är jag påväg till min hemliga destination. Är framme vid halv sex ungefär. 
Sitter just nu och lyssnar på musik och ska snart försöka att ringa min fina vän!


Hemlig destination

Nu ligger jag i sängen. Ska upp tidigt imorgon och tvätta och sen packa det sista då jag åker till hemlig ort imorgon. Stannar tills på söndag och ni får veta vart jag är när jag kommit fram. Ska bli jätte kul att få träffa mina kompisar igen, är så taggad! Kommer även att genomföra en grej i slutet av veckan. Vill ni veta vad det är får ni kommentera. Annars kanske jag berättar efter att det är gjort. Blir en bra vecka det här!

Bjuder på en osminkad bild, godnatt!


Ajajaj, mina ben!

Usch vilket väder det är ute! Jag var inte taggad på att gå ut med hunden imorse kan jag ju säga. Man blir ju dyngsur! 

Igår spelade jag och pappa tennis. Åh, vad jag saknat det! Det var sju år sen sist, och shit, vad kul det var! Jag levde för tennisen förut och är ledsen över att jag skadade mig och fick sluta. Det var mitt liv! 
Nu ska jag och pappa börja spela en gång i veckan och sen efter ett tag kanske gå upp till två. Jag är så taggad! 
Har dock ont i hela kroppen idag då jag tog ut mig helt under timmen vi spelade igår. Eller aa, vi spelade lite mer än en timme. Både jag och pappa är ju såna vinnarskallar så ingen av oss släppte ju bollen, så vi sprang som galningar. Mina backhands satt som sten fortfarande, jätte härlig känsla, men resten av slagen gick väl inte alltid som jag ville... Frustrerande! 

Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Det blev bara kondition och lite armar idag. Kände att det var bäst att ta det lite lugnt eftersom jag har så pass ont i kroppen efter gårdagen.

Senare ikväll ska jag och Sofi iväg på ett möte om FitCamp som vi hade tänkt testa på nu under fyra veckor. Blir spännande. Förhoppningsvis så kommer man i lite bättre form efter detta. Dom kör säkert helt slut på en!


No makeup

Har inte så mycket att skriva. Är hemma hos mormor och ska sova här inatt. Har inte gjort så mycket annat än att jag solade en stund på dagen. Myst med vovven och kollat på tv. Tagit lite ego bilder också. Har kört utan smink idag och det är skönt att låta huden andas lite.  Fick ett ryck sen, efter att ha kollat på Youtube videos, och sminkade lite contouring. Men det tog jag inga bilder på. Nu ska jag snart lägga mig och lyssna på lite musik och spela spel på mobilen. Hörs imorgon! 


Solstice

Har helt glömt bort att visa en av mina nya ögonskuggor. En glittrig ögonskugga som skimrar lite mot det röda hållet. Solstice heter den från Urban Decay. Kan rekommendera deras ögonskuggor, grym pigmentering! 170 kronor kostar den.


Ny dag, nya tag

Godmorgon! Nu är jag klar med tvätten, disken packandet och promenad med vovven.vaknade vid fem imorse så är som en zombie just nu. Hatar att inte kunna sova ordentligt. Förra veckan gick jag 48 h utan sömn och igår natt sov jag bara en ynka timme.

Nu ska jag lägga mig och kolla lite tv hade jag tänkt. Min morfar kommer och hämtar mig vid tolv då vi ska hem till dom och äta. Ska bli trevligt! 

Bjuder på en ego bild så länge!


Lazy

Ligger just nu i sängen och kollar på American horror story. Aarne ligger bredvid och sover. Min tv i vardagsrummet har valt att säga upp sig av någon anledning, ska be morfar att kolla på den.

Har inte gjort så mycket alls idag. Gick upp tidigt och har varit hos läkaren. Min puls har börjat ordna till sig efter ändringen av en medicin. Jätte skönt! Nu ligger vilopulsen bara på 110 vilket är en bättring till skillnad från 125! 

Har sen gått promenad med Aarne, han fick ha sin nya overall på sig då det snöade så grymt mycket. Han kan inte riktigt gå i den då den är rätt kompakt så han studsar fram jämfota och välter när han försöker gå i trappor. Jätte söt, kan inte låta bli att skratta när jag ser honom!

Nu ska jag kolla klart sista avsnittet här. Hörs sen!


Uttråkad

Vad gör man när man är uttråkad? Jo man sminkar sig och tar en massa ego bilder haha. Orkade i och för sig bara sminka ögonen och brynen, basen struntade jag i. Men fick inviga min nya palett och är så nöjd!


Godkväll!

Vad har jag gjort idag? 
Började dagen med en promenad med vovven, såklart. Tog mig därefter till gymmet. Körde mest kondition idag men benen fick sig en liten omgång dom med. Inte så pass att jag tror att jag får träningsvärk, men man kan ju alltid hoppas!
Gick därefter hem, mötte min syster och hennes kompis och åkte till Täby. Letar ju som sagt efter dom där träningsbyxorna men hittade dom inte någonstans där. Inte så att dom var slutsålda utan dom verkade inte ens säljas där längre. Blev skit sur! Men tröstshoppade lite annat så som en tröja från och en efterlängtad palett med ögonskuggor från Urban Decay. Lite dyrare men sen ska den ju vara super bra!
Åkte sen hem, skulle ha ett möte men flyttade det tills imorgon istället så att jag skulle slippa stressa. 
Sen har jag duschat, gosat med vovven och bara tagit det lugnt. Jätte skönt. En lagom effektiv dag tycker jag! 

Nu ligger jag och ska sova, ska upp tidigt till läkaren imorgon. Hörs då!


Naked

Nu har jag varit igång igen och shoppat. Idag fick det bli en tröja och världens finaste ögonskugge palett från Urban Decay. Nämligen deras Naked palett i den mindre modellen. Den är så omtalad och ska vara grymt pigmenterad. Och vet ni vad? Det är den! Är redan kär i den och kommer att använda den dagligen. Den är värd pengarna! Får se om jag säger samma sak om ett par dagar, men det är jag rätt säker på.


Home sweet home!

Nu är jag hemma igen! Firade ju nyår hos min mamma. 
Var i Arninge på väg hem och letade efter ett par träningsbyxor. Hittade dom men dom fanns inte i min storlek. Så trist! Ska leta runt lite på internet, men vad jag sett hittills så är min storlek slutsåld överallt. Åker till Täby imorgon och letar lite efter dom också. Håll tummarna för att dom finns!

Har köpt en ny matta till vardagsrummet, dem gamla var så sliten och trasig. Den här piffar till hela rummet litegrann. Plus att den är mysig under fötterna jämfört med den gamla som var alldeles platt och tråkig.


Jeffrey Campbell

Mina Jeffrey Campbells som jag invigde igår. Dom är grymt snygga, speciella. Gillar den genomskinliga klacken. Dom är galet snygga på!


Gott nytt år!

Gott nytt år allihopa!  Hoppas ni hade en grym nyårsafton, för det hade jag! Vi var ute på kastellet, ett gammalt fort här i skärgården, och firade. Det var super trevligt och riktigt bra styrt av värdparet. Hela kvällen gick i "Grevinnan och betjäntens" anda, även menyn. Jag lärde känna nytt folk och var glad över att få träffa alla. Ska försöka dra ihop någon trevlig kväll med Anna. En kopp te och lite tjejsnack kanske! 
Hade på mig en svart långärmad klänning med snörning fram, ett par klackskor med glas klack från Jeffrey Campbell och ett par glittriga örhängen. 
Sminket på både mamma och mig stod jag för. Älskar att sminka så det var vara roligt, fick ju användning för mitt nya contour kit och ögonskugga. Ska visa ögonskuggan någon dag, den är helt underbar!