Shopping

Idag har jag varit och shoppat lite. Blev en hel del nytt. Mest nöjd är jag över läppennan jag köpte från MAC  i färgen Spice. Hade velat ha en liiite brunare nyans men det får helt enkelt bli nästa inköp. Köpte utöver det en ny parfym, då min gamla tagit slut, en tshirt, ett linne, en mascara, två nagellack och en fin blomkrans till imorgon. Kikade även på ett par klackskor men dom var alldeles för höga för att jag någonsin skulle använda dom. Kan verkligen inte gå i klackar... 
 
Här ser ni hur läppennan ser ut på. 
 
 
 

Aarne 2 år!

Glömde helt bort att skriva att min lilla fis fyllde år i onsdags. Två år blev han. Helt galet vad fort tiden går! Han kommet alltid att vara en liten bebis valp i mina ögon. Grattis Aarne! Bästa hunden! ❤
 
Från liten till stor. Älskar dig! 
 
 

Födelsedagsfirande

Hade världens bästa kväll/natt igår! Spenderade mitt födelsedagsfirande med bästa Erika och Linda som är ny för mig. Men Oh så härlig tjej!
Vi åkte in till Skeppsbar i gamla stan där min fina vän Stephan jobbar. Och spenderade väl hela kvällen där o stort sett innan vi tog en promenad genom stan och pratade en massa om allt och ingenting. Så välbehövlig kväll!
Kom hem vid fyra, somnade vid halv fem. Vaknade sen vid sju igen så två timmars sömn är kanske inget att hänga i granen direkt. Men åh, det var så värt det. Helt perfekt kväll med dom perfekta människorna! Ett minne för livet. Tack! ❤
 
 
 

24 år!

Igår fyllde jag år! Hade en toppen kväll med familjen.
 
 

Onsdag

Sådär ja! Har precis blivit klar med tvätten. Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag innan jag ska på ett möte och sen spela tennis. Glider runt i mjukiskläder och ser allmänt förskräcklig ut så ni får en gammal bild istället.
 
 

Träning

Hej, long time No see! Ska försöka förbättra mig att skriva här men har mått ganska dåligt senaste tiden så har ej velat att det ska gå ut över bloggen så alla inlägg blir helt depp. Men nu så!
 
Har ju börjat träna igen. Varit lite slarvig med det senaste veckorna och valt att gå långpromenader istället för att gå till gymmet. Men nu är jag i gång igen. Gym två ggr i veckan och Tennis en. Så resultaten kommer ju ej direkt i ilfart om man säger så. Men sakta men säkert ska man väl kunna börja se skillnad snart! Hoppas jag iallafall... Ska kämpa på och inte ge upp. Även om Jag kanske inte blir beach ready denna sommar så får Jag väl kanske satsa på beach -17 helt enkelt. 
Jag har snart också mått mitt drömmål i vikten. Duktig Jessica som kämpar på. Bara två kilon kvar som ska bort och stanna där!