Frågestund

Har ni något ni undrar över, som ni vill veta? Någon fråga ni vill ställa? Passa på att göra det nu och jag lovar att svara ärligt och seriöst.
Blir det inga frågor så kommer det upp ett vanligt inlägg imorgon istället. Godnatt!


Dags att piffa till sig lite

Nu är det dags att slänga i lite färg i håret. Hatar att göra det men det är så otroligt skönt när det väl är gjort!
Har precis tryckt i mig en mango så är mätt och belåten. Eller aa, kanske inte mätt. Men ska hålla min diet nu. Tog en liten paus i den under sommaren men nu är det bara på't igen! Funderar på vad jag ska göra i helgen. Hade velat festa, klä ut mig och allt det där. Men det verkar inte bli något då ingen av mina vänner verkar särskilt sugna på fest... Tyvärr...


Gårdagen

Igår var jag iväg på några ärenden. Mötte även upp mina fina vän på lunch. Sushi blev det, mums! Spelade även tennis på kvällen med pappa, det gick mindre bra. Var verkligen inte min dag igår... Nästa gång blir det bättre, då ska han få spö!


Syns imorgon!

Nu säger vi godnatt här. Blev helt förstörd efter provtagningen. Och tennisen blev aldrig av heller, men tar nya tag imorgon. Ska upp tidigt dessutom och tvätta så känner att jag lika gärna kan lägga mig i sängen och slappna av lite.
Och btw, jag ha klippt av en decimeter av håret. Vad tycker ni?


Blodprov

Nu var det gjort! Blodproverna är avklarade. Och jag grät som ett litet barn.. Men! Jag svimmade inte! Inte denna gång, så det är ett steg framåt.


Nervös

Åh, snart är ännu en dag till ända. Och jag har inte gjort något alls. Jo, köpt hårfärg och solat. Sen nada! Så skönt! Imorgon är det dags för en massa blodprover... Det är jag mindre taggad över. Är så nervös! Det är min allra största fobi. Det räcker med att jag sätter mig i rummet och ser rören dom använder för proverna och jag svimmar direkt. Usch... Wish me luck!


Godmorgon!

Dagen började väl inte riktigt som planerat. Fick tråkiga nyheter så blir att bädda ner sig i sängen igen och sova ett tag till. Skulle haft min första dag på praktiken idag men det fick vi skjuta på tills fredag istället. Det funkar ju det med,  men ser fram emot att komma igång! 
Så,  nu har jag klätt av mig igen och lagt mig i sängen, hörs lite senare! 
 
o

Tillbaka!

Varför jag ej bloggat är för att jag fick så fruktansvärt många elaka kommentarer om mina ögon. Jag ser ut så, okej? Född sån. Har jag inget smink på mig så är jag mörk under ögonen och har cirklar. Precis som många andra. Men det är aldrig okej att trycka ner någon för hur dom ser ut. Aldrig!