Styrka

Det här ska nog gå... Fokusera på det positiva och inte det att den man brydde sig så mycket om gav upp om en. Jag har alltid levt på hoppet, men nu tror jag inte att det kan bära mig så mycket längre. 


Men, nästa vecka är det dags för tatuering, veckan efter det är det kryssning med min älskade vän. Två veckor efter det fyller jag 25(!), och sen kan jag boka min resa till i höst! Så ja, det blir nog bra det här. Får inte gräva ner mig allt för mycket vara. Styrka. 


Destination "?".

Wohoo! Har börjat planera min nästa resa. Kommer bli grymt! Är så taggad och det ska bli skönt att få komma bort och se nya ställen, även om det är ett par månader kvar. Hur länge jag blir borta vet jag ännu inte. Det får jag bestämma när det närmar sig att boka biljetterna. 


Bilden är utsikt från poolen. That view though... 


Jag orkar inte

Godmorgon! Natten har varit kaos tydligen, minns ingenting pga sömntabletterna, men enligt snapchat så har jag blivit blockad av en person som stod mig väldigt nära. Så något jävligt dumt måste jag gjort... Hjärtat är brustet och vet ej om jag ska skratta eller gråta. Tror att det kommer ta ett tag att läka från detta då det var en person jag gett mitt allt för och aldrig trodde jag skulle mista. Så fel man kan ha... 

Jag får försöka att fokusera på allt bra som kommer närmsta månaden. Blir bland annat  tatuering, kryssning, och min 25års dag! Today was a good Day

Hade en riktigt bra dag på gymmet idag. Kom igång med 20 min på löpbandet för att sen slakta ben och mage. Fick ett Flow och bra kontakt med musklerna. Kände mig så nöjd, för förstå gången på flera månader. Äntligen! 

Har ju slarvat lite så har en del att ta igen nu... Ska bli skönt att köra hårt denna vecka och ser fram emot morgondagens pass! 
Utöver träning så har jag inte så mycket skoj planerat denna vecka. Men det kan ju vara rätt skönt att bara då ro om sig själv litegrann ibland. Det behöver alla! 

Eftersom jag haft lite problem med fantasin vad jag ska skriva om här så får ni antingen komma med förslag eller helt enkelt nöja er med min kassa uppdatering haha. Nu är det dags!

Nu har jag bestämt mig. Jag ska ta körkort! Skriver in mig på körskolan nästa vecka och sen är bara bara att tuta och köra. Kommer kännas konstigt att behöva sitta och plugga igen, men det ska nog gå bra det med. Jag har ju all tid i världen just nu så har inget annat som stör. Inte för att jag egentligen känner ett måste av att ha körkort, mer att det kan vara bra att ha plus att chanserna för jobb ökar. 

Önska mig lycka till! 


Ångest

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men kände att jag behövde kika in här. Jag mår... Inte bättre. Men det funkar. Har allt för mycket tankar som snurrar, börjar nog få åldersnoja! Stress, ångest, oro är det som präglar mina tankar just nu. Men hälsan är i alla fall under kontroll,  för tillfället,  så det är problem mindre att behöva ägna sin tid åt. Ligger just nu i sängen och funderar över vad man ska göra för vettigt av morgondagen. Ta en lång morgonpromenad med hunden ner till vattnet. Ta med sig mackor och sitta där och njuta av solen. Om det är bra väder vill säga! Sen kanske ta mig en sväng förbi gymmet och köra lite kondition och överkropp. Det var ett tag sen, har mest blivit benpass senaste tiden då det är så mycket bekvämare enligt mig. Ska försöka att kämpa stenhårt hela maj nu med träningen för att ens våga mig ut i shorts och linne, än mer i bikini! 

Ska bli bättre på att uppdatera med träningsbilder så får ni hjälpa mig och se om det faktiskt händer något, om det blir någon skillnad. Man blir ju så blind själv... 

Nu är det sovdags iaf. Puss och kram!


Nej.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är allmänt nere, ledsen och besviken. Allt går emot mig. Får se om jag uppdaterar lite senare eller bara lägger mig och sover.