Dr.denimÄr ju lagom sur över att dom slutat tillverka min storlek i dom här byxorna!

Time to "sleep"Jag önskar att jag kunde sova lite mer normalt. Inte allt för sällan får jag höra att jag troligtvis har dom mest skumma sovställningarna som personen i fråga någonsin sett! Jag vaknar säkert fyra-fem gånger varje natt av att ena, eller båda, händerna är bortdomnade. Att jag alltså legat på den och den somnat. Jag hatar det. Händer även att jag vaknar med kramp i fötterna och vaderna pga någon konstig sovställning. Allt detta blandat med mina andra sömnsvårigheter är inte alltid en så rolig kombination... Men ja, vad ska man säga? Alla kan ju inte vara normala!

LivingroomHär har vi en del av vardagsrummet, min myshörna. Nu ska jag krypa ner i soffan med en stor kopp te och gosa under filten!


Bra view...Funderar på att lägga ut lite bilder på lägenheten någon dag. Har dock inte fått ordning på allt och tapeter ska vi inte ens snacka om... Men en liten sneak peak kan ni ju kanske få så att ni har ett hum om vart mina kvällar oftast spenderas!

Bang, bang your dead!En mindre bra dag. Lite för mycket tårar och tankar som hemsökt. Dags att säga godnatt och hoppas att morgondagen raderar hela mitt minne!

FlipsydeSom alltid så blir min lilla gris alltid "mammig" när jag mår dåligt. Eftersom jag haft migrän hela kvällen så har han verkligen velat sitta nära, helst på mig!
Jag har legat nedbäddad under en filt i soffan och kollat på film och han har grävt ner sig under filten och kikat fram då och då för att checka till mig. Så nu, alldeles nyss, när jag reste mig och gick runt och städade lite i lägenheten så kom jag tillbaka och hittade honom såhär. Då har han bäddat ner sig själv och somnat. Absolut sötaste jag sett på länge! Blev alldeles varm i hjärtat. Han blev nog helt slut över att sitta och vakta sin sjuka matte hela kvällen.

En bra dag helt enkelt!
Iceland
Som ett slag i ansiktet

Vaknade med världens feber och har tydligen blött näsblod under natten. Influensan vägrar släppa sina klor om mig och har fått bråka med den i över en månad nu! Mår åt helvete och känns som om jag haft en dejt med en ångvält eller något, sån smärta i kroppen av febern. Idag blir jag sängliggandes, måste göra mig av med den här skiten en gång för alla! (varning äcklig bild)Onsdag 1/1-14

Snälla, låt detta bli ett bra år! 2014 here we come!