Nov. 27, 2014
Old times

 
Här var livet inte på topp, men leendet har alltid funnits och kommer alltid att finnas där!
 
 
 

Är man taggad då?

Det går bra nu, förutom min lilla operation jag ska genomgå nästa vecka, så ska jag även dra ut en tand om en och en halv vecka... Suck.
Jaja, förstå hur bra jag kommer funka när allt är klart haha!

Lite drömmande

Åh, vad jag ligger och drömmer mig bort. Jag och en vän pratade idag och förlovning var ett ämne som kom på tal och jag kunde ju inte annat än att direkt flyta bort i mina egna tankar och drömmar. Jag tror nog att de flesta tjejer,jag säger inte alla, har en drömbild om hur den perfekta förlovningen skulle gå till med sin prins charming. Jag vet att jag har mitt drömscenario som inget kommer kunna rubba och det ska hända på just det sättet som i mina drömmar om jag någon gång i livet faktiskt skulle förlova mig! Vilket som det känns just nu är rätt så tveksamt... Tyvärr.
Oops!

Oops, råkade bli brunett igen... Det är nog ändå i det jag trivs som bäst! Får väl se hur länge det håller innan jag byter färg igen. Jag ger det max en vecka!
 

Godnatt!(Yes, en sovandes Jag)


Operation

Var hos läkaren idag och fick klart att jag ska genomgå en mindre operation. Det kommer gå fort och är så okomplicerat som det bara kan bli. På fredag nästa vecka är det alltså dags!
 

Summertimes

 
 
Åh, jag saknar sommaren!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Rödhårig fick jag bli, då nästan alla svarade rött på min fråga igår. Dock blev det ej så rött som jag ville, utan mer vinrött tyvärr... Men det kanske funkar det med. Får väl se helt enkelt!
Nu är det dags för sängen och ska försöka drömma mig tillbaka till sol och värme. Det behövs i det här gråa, trista vädret!Keep calm and go to sleep.

Nu är det första natten sen "händelsen" som jag ska sova ensam. Jag hat lyckats tigga till mig sovplatser hos andra senaste två nätterna för att jag är alldeles för rädd för att sova själv. Jag vet att jag jagar upp mig själv i onödan, men jag kan bara inte skaka av mig dom där obehagliga känslorna som kryper sig fram..
Wish me luck! Tur att jag har vakthunden...
Hårfärgsdjungeln, behöver er hjälp!

Åh, att det ska vara så himla svårt att bestämma mig för vilken hårfärg jag ska ha! Har bara under denna vecka växlat mellan vinrött, rött och brunrött och brunt...
Nu får ni en chans att säga erat, hjälp!
 
Här är några exempel:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Livrädd
Igår var jag med om en fruktansvärt läskig händelse. Att gråta av rädsla är inget jag gör, men igår var tårarna unstoppable. Jag har aldrig varit så rädd tidigare i mitt liv.
Tänkte kika in här senaste ikväll och berätta vad som hände. Usch, det kryper i kroppen bara jag tänker på det!

Redhead för en dag!