Duckface!

Ena sidan av min läpp och området runt munnen där bestämde sig för att svullna upp. Går runt med värsta duckfacet just nu och bjuder på en bild när det precis börjat svullna. Som det ser ut just nu tänker jag inte lägga upp någon bild på men ni kan ju föreställa er!  



Min dag

Puh! Nu är jag äntligen hemma igen och kan få i mig mitt första mål för dagen. Mums! Haft fullt upp sen jag vaknade imorse och har inte ens hunnit äta. Jag går ju till alla ställen jag ska till, jag åker inte buss eller likande, så Mona fötter är helt döda nu. 
Började dagen med att kila iväg för påfyllning av mina fransar. Jätte skönt att få det gjort och nu känner jag mig fin igen! Sen gick jag hem igen och hämtade mina medicin dosetter för att gå direkt iväg till läkaren. När jag kommer fram till läkaren så säger dom att dom flyttat fram mitt möte en timme, men att dom glömt meddela mig, så det skulle innebära att jag skulle bli klar där samtidigt som jag skulle möta min vän på gymmet. Så det var bara för mig att använda den timmen innan Jag skulle vara på mötet till att springa hem igen och hämta mina träningskläder och sen skynda tillbaka till läkaren igen. Efter läkarbesöket fick jag skynda mig till centrum för att möta min vän på gymmet. Vi fick ihop ett riktigt skönt benpass. Det märks att det är månader sen jag tränade sist, jösses vad jag svettades! 
Efter det skyndade jag mig in på H&M innan dom stängde för att försöka hitta ett par jeans, har ju vuxit ur alla mina... Och jag hittade två par faktiskt! Köpte det ena och la undan det andra så att jag kan fundera på om jag ska köpa dom också. Blir ju rätt dyrt med två par... Får se hur jag gör.
Nu ska jag göra i ordning middag, en shake, och sätta mig i soffan och kolla på nåt bra på tv! 

Mina nya fransar 


ADD och stolt!


On our way

Nu är vi påväg mot landet. Har precis fått i mig lite frukost/lunch så jag är glad och nöjd!


Tanned

Slänger in en bild från när Jag fortfarande hade brännan kvar.


Äntligen klar!

Sådär nu är tvätten klar och jag har hunnit få i mig lite middag. Nu kan jag sätta mig i soffan och kolla film med gott samvete. 
Imorgon ska jag åka upp till landet över dagen så uppdateringen kanske inte blir den bästa, men sla försöka kika in här någon gång under dagen i alla fall! 
På måndag ska jag förhoppningsvis börja träna igen. Om jag har tid vill säga. Har en hel del jag ska hinna med den dagen. Dels ska jag fylla på min ögonfransförlängning, äntligen, och sen ska jag även hinna med läkarbesök och ett möte. Men jag hoppas på att kunna klämma in träningen där emellan någonstans. Ska prata med min kompis så får vi se helt enkelt. Annars får det väl bli på tisdag!


En sån dag

Vaknade med världens huvudvärk idag igen. Inne på sjunde dagen eller något sånt nu. Blir så trött. Förstår inte vad det är som gör att jag har så ont i huvudet! Ännu en dag när jag får gå på Alvedon och koffein tabletter. Det är väl bara att gilla läget antar jag... 
Springer just nu upp och ner till tvättstugan då det är en sån dag idag. Jätte skönt då det är typ tre veckor sen jag tvättade sist. Välbehövligt kan jag ju säga. Det är inte så lätt när folk snor mina tvättider hela tiden! 
Ska fortsätta att kolla på ink master på tv nu och sen springa ner till tvätten igen, hörs senare!



Upp till er nu

Jag vet inte om jag kommer att skriva om min resa här. Inte bara hela vikt grejen som jag kämpar som ett djur med just nu utan även hela resan med mina diagnoser. Om att inte vara som alla andra. Vad tycker ni? Ska jag börja dela med mig om hela resan, min vardag med dessa svårigheter och bara öppna upp mig mer? Så ni kan följa mig i vikt resan från botten till toppen och min vardag med diagnoser. Vad säger ni, ja eller nej?

Diet

Idag har jag haft mormor på besök här. Det var jätte trevligt. Skönt att få hundvakt ett tag så att jag kunde springa iväg till affären och handla lite. Det bästa är ju att jag inte behöver köpa någon direkt mat just nu då jag går på diet, allevo. Ni vet såna där shakes som man ska dricka x antal gånger om dagen? Jag hoppas på att dom ska funka för jag behöver gå ner i alla fall fem kilon. Väger ju som sagt lite för mycket just nu, eller ja, rätt mycket för mycket... Försöker hålla dieten och hoppas på att det börjar ge resultat om någon vecka eller så!

Här är jag nu. 25 kg tyngre än i vintras och kämpar fortfarande med att hitta min idealvikt och mig själv.



MAC

Min lilla samling av MAC läppstift. Har dubbletter, till och med trippla uppsättningar av vissa färger. Så vissa saknas på bilden. Dom är helt klart värt sitt lite saftigare pris och jag använder färgen creme d'nude dagligen. Favoriten, perfekta nude läppstiftet helt klart!
Färgerna är från längst upp i mitten och räknat varvet runt åt vänster.
1. Myth
2. Japanese maple
3. Creme d'nude
4. Angel
5. Diva
6. Ruby woo




Love

Om jag älskar skor? Ja! Skulle önska att jag var miljonär så att jag kunde köpa alla skor jag vill. Men får nöja mig med dom jag har just nu. Här är några av mina svarta klackskor. Har sen en massa bruna också och såklart en massa andra sorters skor som converse och mina älskade nike!


Inte vara ensam

Idag har jag inte gjort så mycket. Som vanligt... Har ju upptäckt att Aarne inte kan vara ensam hemma som jag trott,utan har nu fått klagomål om att han skäller så in i bängen när jag inte är hemma. Så spenderar hela mina dagar inne i lägenheten och det är ju inte jätte kul... Imorgon kommer mormor och ska vara hundvakt så att jag kan gå iväg ett tag och få lite saker gjort. Ska bli skönt faktiskt! Jätte snällt att hon ställer upp. 
Passade i alla fall på idag, när jag ändå bara var hemma, att färga utväxten och klippa mig lite. Blev bara topparna men är skönt att få fräscha upp håret lite. Stod och höll i en röd hårfärg och velade fram och tillbaka ifall jag skulle våga mig på det eller inte. Blev inte så idag, men det är ju en dag imorgon också! 

Nu är det sovdags för oss här hemma, godnatt!

Aarne

Ligger i soffan och myser med min lilla kille. Funderar på att ta mig i kragen och färga min utväxt idag. Men vi får se hur pass lat jag är. Skulle gärna vilja färga håret mörkrött också men det får nog bli en annan dag för jag orkar verkligen inte springa ner till affären idag.



Ögonfransförlängning

Ligger och velar över, fram och tillbaka, om jag ska fortsätta med min ögonfransförlängning eller inte. Det är ju så jäkla dyrt och man måste göra det åtminstone var tredje vecka, minst, i mitt fall då jag tappar mina ögonfransar väldigt fort. Jag skulle behöva fylla på dom redan nu och det har bara gått två veckor än så länge... Ska höra med tjejen som gör fransarna och kolla om hon har några lediga tider efter helgen. Skulle vara underbart att få dom fixade och då har man hunnit få sin lön också! Så skönt att vakna på morgonen och känna sig snygg. Inte behöva hålla på och sminka sig för att få vackra ögonfransar. Kan inte bli bättre ju. Hon jag gör hos har extrapris hela September ut så passa på att göra hos henne om ni är intresserade av att få långa, vackra fransar som håller.

Nu är det sovdags för mig, godnatt!  

Bjuder på en gammal bild

Försvinn!

Usch, det här vädret gör mig galen! Har sån fruktansvärd huvudvärk. Kan det inte bara komma ett rejält oväder med åska. Skulle vara så skönt om all spänning bara släppte. Huvudet sprängs ju snart! 

Idag var jag på möte med Habiliteringen och det ska bli skönt att se om dom kan hjälpa mig lite. Haft dom här problemen så pass länge att jag vant mig. Det är min vardag helt enkelt. 

Nu ska jag vila lite och hoppas på att huvudvärken släpper lite!

Börja träna

På fredag ska jag träna. Äntligen! Det är med en tjej som är grymt duktig och har tävlat in träningen. Hon inspirerar mig verkligen! Är verkligen taggad och ska bli kul att se hur hon lyckas ta sig an lilla tjockis mig haha. Jag har ju blivit grymt dålig på att ta mig till gymmet nu när min syster flyttat och jag måste träna ensam. Måste verkligen försöka hitta någon som jag kan träna med som kan pusha mig och hjälpa mig genom den här resan. På fredag blir en bra start!


Suck!

Åh vad jag önskar mig en kamera! Det är omöjligt att ta bra bilder med min mobil. Kameran i den tar så suddiga bilder med absolut sämsta ljuset. Det går inte att få någon som helst fokus eller ens skymten till en lyckad bild. Både bloggen och framförallt min instagram blir lidande. Just nu är det mest gamla bilder som dyker upp med jämna mellanrum då det verkligen inte går att fota med den här dåliga mobilkameran! Blir galen. Man sminkar sig eller tar på sig nya snygga kläder så går det inte att fånga på bild alls. Skit tråkigt! Känns så ovärt att ens försöka göra sig snygg längre för det syns ju ändå inte. Usch nej. Ska verkligen önska mig en kamera och hoppas på att få en för med min ändrade livssituation så kommer jag inte ha råd med en än på ett bra tag framöver....

New in

Shoppat. Dels toppen och kjolen jag har på mig på bilden sen även en grön rutig skjorta och en tunn svart blus aktig sak.


Söndag

Vi ligger i soffan och myser. Det är toppen väder ute men jag är så fruktansvärt trött idag. Vet inte varför. Kanske sovit dåligt inatt. Ska alldeles strax ut på en liten promenad med Aarne så att jag får lite Sol på näsan i alla fall. 





Keep your head up

Bjuder på en gammal bild i brist om nåt vettigt att skriva. På den här bilden mådde jag bra. Både fysiskt och psykiskt och jag tycker att det syns. Det syns liksom i blicken på något sätt. Jag hoppas på att nå dit igen. Jag ska kämpa. Den här gången ska jag inte ge upp. Vill inte må som jag gör just nu. Det är inte bara vikten som påverkar hela mig negativt, utan hela min livssituation för tillfället. Det är mycket som ändrats till det negativa och Jag hoppas innerligt att det vänder snart för annars blir jag galen. Kämpa. Inte ge upp. Det här klarar jag, jag har varit med om värre!



Inte okej

Man ska vara stolt över sin kropp. Jo, jag vet. Men sanningen är att jag skäms just nu över hur jag ser ut. Jag är inte stolt över min kropp. Inte allsån.Jag är stolt över att ha gått upp i vikt, absolut! Men det har blivit några kilon för mycket. Typ en sådär tio kilon för mycket. Och det är ju inte så bra. Kroppen mår ju inte heller bra av att väga för mycket. Så mår varken bra fysiskt eller psykiskt just nu.. Kom nyss hem från gymmet och märker att min kropp orkar nästan ingenting. Klarade tjugo min på bandet och sen tog det stopp. Hemskt. Är helt slut nu. Ska i alla fall försöka gå tjugo min varje dag nu ett tag framöver och se om det gör någon skillnad. Vill så gärna få droppa lite kilon och få tillbaka min gamla platta mage. För just nu är den så rund den bara kan bli. Nä usch. Stolt över kroppen skulle man vara ja...  Är det någon som skulle vilja hjälpa mig med träningen, eller i alla fall göra mig sällskap till gymmet på dagarna, så säg till! Skulle verkligen uppskattas!



Take me back

Trots det fina, helt underbara, vädret vi haft denna vecka så kan jag inte låta bli att längta utomlands. Vill så gärna kunna ligga på en strand och bara njuta av solen och det exotiska klimatet. Inga måsten. Saknar just nu speciellt Grekland då jag råkade kolla igenom mobilen och hittade lite bilder från gamla resor. Någon som vill betala en sista minuten till mig hehe? 


Jag älskar solen!

Hur jag spenderat senaste dagarna 

Åka ambulans

Natten spenderade jag med ambulansfärd och ett besök på akuten. Jätte kul... Tänkte att det var dags för lite nya äventyr så varför inte roa sig på det sättet! Fick utslag över hela kroppen igen och sån klåda och hög puls. Tydligen var dessa utslag för att jag inte tålde den nya allergi medicinen. Typiskt. Allergisk mot allergi medicin. Bra där... Fick i alla fall ny medicin utskriven som jag ska testa ett par dagar nu. Hittills verkar den funka, men får se inatt hur det blir. Det är ju bara på nätterna jag får reaktionerna men utslagen brukar sitta kvar lite grann under dagarna. Men som det ser ut just nu så är Jag prick fri! 



All dressed up

En bild till på min fina klänning. Har även på mig nya klackskorna jag visade i ett tidigare inlägg, men dom syns inte riktigt här tyvärr....




Ögonfransförlängning

Vad jag gjorde. Ögonfransförlängning och är supernöjd! 


Ärende

Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Ovanligt va? Var ju hos läkaren imorse och det gick bra. Fick lite medicin utskrivet som jag ska ta nu i tio dagar. Blir det inte bättre om en vecka så ska jag tillbaka till läkaren. Jag hoppas på att få remissen till allergi läkaren snart så att dom kan utreda ordentligt. Vill slippa den här klådan! 

Ska alldeles strax iväg på ett litet ärende som tar drygt två timmar. Kommer kika in här och skriva sen vad det är jag gjort så att ni får veta.


Godnatt

Sovdags! För imorgonbitti ska jag upp tidigt till läkaren så att dom kan kolla på mina utslag jag får varje natt. Godnatt! 


Inställt

Jahapp, nu sitter jag här och har tråkigt. Jag skulle ha fikat med pappa vid fem men han har skadat sig så han fick ställa in. Synd. Hade sett fram emot det. Vi får försöka hitta en annan dag att fika på istället. 
Har hunnit vara hos läkaren på dagen en sväng och fixat med mina mediciner för de kommande två veckorna. Ska även till läkaren imorgon men då är det för att få mina allergi utslag undersökta, äntligen! Har gått runt med dom en vecka nu så kände att det var dags att gå till läkaren och kolla upp det. 
Ska ikväll också äta middag med A, vilket ska bli trevligt. Har inte träffat honom på över en månad nu så det är på tiden!
Nu ska jag fortsätta kolla på tv och dricka mitt te.


The red one


Jävla allergi!

Aa mina utslag är inte att leka med alltså. Som dom såg ut i morse, oj! Det var inte ens prickar längre utan stora blemmor som hade smält ihop. Ser ut som stora vatteblåsor. Inte kul. Och gud vad det kliar, helt galet! Nu har dom försvunnit igen som varje kväll men förväntar mig att dom dyker upp igen under natten lagom tills jag vaknar imorgon bitti igen. Ska ringa till sjukhuset imorgon och be om att få en tid så att läkarna kan kolla på utslagen och kanske skriva ut någon medicin för allergi. Hoppas i alla fall!

Idag har vi haft kräftskiva hemma hos min mormor. Så grymt gott, åt nästan tre paket själv! Man blir ju aldrig mätt på kräftor. Mums! 
Aarne fick stanna kvar hos dom över natten, ifall att jag får en tid imorgon bitti till läkaren, så han får komma hem imorgon eftermiddag igen.
Så nu ska jag sova i min stora tomma säng. Godnatt!

(obs, bilden är gammal)


Kul att vakna till

Hela benen och rumpan är helt prickiga 


Update

Har precis fått jordens allergiska reaktion. Helt prickig och det kliar satan! Att jag inte kan komma på vad det är jag inte tål...

Its alive!

Fläkten lever igen! Trodde att jag hade förlorat den för gott, men efter mycket envishet så fick jag igång den igen. Så skönt! Nu slipper jag att svettas ihjäl denna natt också. 

Har annars idag inte gjort något direkt speciellt. Varit hos läkaren och fixat med lite papper. Sen solat och ätit middag med lillasyster. Helt okej faktiskt. Vi åt karré med stekta champinjoner i vitlök och som efterätt åt vi kräftor hehe. Vi är båda galna i kräftor och det finns inget stopp när vi äter det. Mums!

Nu ligger jag och Aarne redo för att sova, Så godnatt!

Utslag

Kul att vakna upp med ännu en allergisk relation. Denna gång var det i form av en himla massa utslag på armar och ben och även lite på magen och ryggen. Kliar gör dom, men vart dom kommer ifrån vet jag inte. Dom har börjat lägga sig nu i alla fall och är väl borta strax. Utslagen syns inte så bra på bild, men försökte fånga dom ändå.


Avlider

Jag håller på att svettas ihjäl. Fläkten jag har i mitt rum har gått sönder och fönstret står på vid gavel. Jag är en sån där som måste sova med täcke jämt. Hur varmt det än är. Det bara går inte att sova utan. Det blir väl som någon slags trygghet att känna sig inlindad i något. 
Nu har jag en hund som ligger och sparkar mig i ryggen också. Typiskt. Men han är söt så det gör inget! 
Jag har inte gjort så mycket idag. Varit hos läkaren och fixat med mina mediciner, gått lite promenader med hunden. Handlat, städat och även hunnit med att sola och färga håret. Färgade bara utväxten men det fick duga för idag. Funderar på att lägga i en mörkare toning under veckan för är sugen på mitt gamla,nästan svarta, hår. Men men vi får väl se. Det är mycket man vill här i världen!  
Nu är det sovdags iallafall 
Godnatt!

Godnatt


Söndag

Hejhej! 
Jag ligger just nu i sängen på landet och ska sova. Har varit här sen i mitten av veckan och bara tagit det lugnt. Riktigt skönt! Har inte haft nå fler allergiska reaktioner eller känt av minsta lilla. Får hoppas på att det inte händer igen alls! Lär väl få en remiss snart till läkaren så dom får undersöka det lite mer. Tills dess så går jag ju ändå på kortison tabletter osv så lär ju inte känna av så mycket även om jag skulle få i mig det jag inte tål. 
Nä, nu ska jag och Aarne ta och sova. Godnatt!