Hörs i morgon !


Undrar om man är trött eller blind...

Förlåt Felicia!
Jag råkade mosa din golvlampa, men jag har försökt fixa den så gott jag kan och nu syns det nästan inte längre...

Jag failade totalt!
Jag var inne på min lillasysters rum för att lämna en grej, sen när jag skulle gå ut igen så missar jag själva dörröppningen(!) och dunsar rakt in i väggen istället. Ingen liten knuff som att jag skulle råka slå i axeln i dörrkarmen, utan nejnej, jag går rätt in i väggen och mosar golvlampan som står i vägen! Det small till rätt rejält och jag är glad att ingen såg det, för då skulle dom nog ha skrattat så dom kissat på sig...
Min styvpappa frågade vad som hände och om jag hade gjort illa mig, men jag bara skrattade. Sånt är så typiskt mig. Jag menar, hur fan kan man missa en hel dörröppning?!




(Ungefär så kändes det...)



Shine as bright as you can





Det råkade blev ett nytt linne idag...
Snyggt va? Kommer bli riktigt fräscht i sommar, till ett par shorts och en härligt solbränd kropp!
Funderar på att köpa ett till, fast i en mellangrå färg. Det är så otroligt snyggt med den djupa urringningen i sidorna och den slappa formen i sig! Har en känsla av att jag kommer att använda det här flitigt när värmen kommer. Har dessutom på mig mina nya vårskor jag beställde häromdagen. En bättre bild på dom kanske kommer sen!



Kiss and love !


My new haircolor




Skulle egentligen bara visa en bild på hur min nya hårfärg ser ut, men min mobilkamera är inte den bästa så man ser inte färgen så bra... Men det är ungefär som där det glänser uppe på huvudet, på nedersta bilden. Lite lila/vinrött. Älskar det ialla fall och jag ska verkligen försöka hålla det mörkt nu ett tag för det är det jag trivs bäst i! Men känner jag mig själv rätt så lär väl färgen bytas rätt snart eftersom jag tröttnar så otroligt snabbt på saker...


Slänger upp två bilder bara




Såhär fick klädseln bli idag, både på jobbet och utanför. Inget märkvärdigt direkt utan mest bekvämt och sminket är extremt sparsamt. Jobbkläderna är ju inte så överdrivet sexiga, utan jag känner mej mer som en av killarna när jag går runt där med häng och skitiga händer!


Hard work work



Godmorgon alla glada!
Idag är jag minsann på jobbet och jag tänkte passa på att skriva lite här nu medans jag har rast. Jag är inte direkt hungrig så jag orkar inte gå och fika med dom andra just nu faktiskt. Det är ju ändå lunch om ett par timmar och sen slutar jag för dagen!

Nu ska jag tillbaka in och jobba igen, hörs sen!
Pussar


"Take one step at a time"

                                
Idag har jag som sagt haft en vilodag vilket innebär att jag inte gjort något annat än att vilat och kurerat mig!
Jag har packat och städat hemma hos min far då det är dags för en ny vecka ute på Rindö med mamsen igen. Ska stanna här i två veckor, precis som varje månad.

Har äntligen börjat få ordning på mitt rum, efter att vi bott här i säkert sex år nu, och det blir fan riktigt snyggt!
Helt vitt blir det med ena väggen reserverad för endast kläder, skor och accesoarer så som väskor och smycken.
Mysigt som sjutton och börjar känna mig nöjd. Det är inte riktigt klart än, men det lär nog komma upp bilder sen på slutresultatet! Vill tacka min snälla morfar som varit här och målat hela mitt rum vitt, inklusive taket och chinchilla-buren. Det blev mycket fräschare och ljusare i hela rummet, och buren ser mer ut som en möbel nu än en stor träfärgad kloss som står mitt i rummet!

Imorgon är det dock dags att ta sig till jobbet igen och försöka göra så mycket jag kan och orkar för det blir en kort dag! Jag ska nämligen på ett möte på AF sen runt lunch och efter det hinner jag inte tillbaka till jobbet igen.
Så jag ska nog passa på att dra och sola, det var riktigt länge sen nu och jag börjar faktiskt både känna mig och se ut som ett spöke! Man känner sig inte särskilt fräsch när hudtonen börjar matcha snön...

Nu ska jag sova i alla fall så att jag orkar mig upp tidigt imorgon.
Puss och godnatt!


French with glitter!






Eftersom jag är hemma idag och vilar, för att vara på den säkra sidan, så passade jag på att leka lite med mina naglar! Det fick bli fransk manikyr med glitter tippar. Jag kan ju tyvärr inte ha långa naglar på jobbet, för dom lär ju brytas av direkt, så får jag göra det bästa jag kan med mina shorties!



Imorgon är det dags för jobb, c ya then!



Nu är det dags för mig att sova för imorgon ska jag upp riktigt tidigt och jobba.
Jag vet att jag är sjukskriven egentligen, men det tänker jag skita i för jag behöver pengarna!
Jag får väl försöka ta det lite lugnt bara och inte ta i allt vad jag har, som jag brukar göra...
Det blir nog bra, men vill inte vara allt för trött så nu är det dags att krama kudden lite!
Puss och godnatt


Time for me, myself and I



Nu är det dags att börja fokusera på mig själv! Har försummat min egen kropp och mina egna känslor så länge nu. Time to change. Så ni får stå ut med att jag tar ett lite break från att alltid finnas där 24/7 ! Jag behöver det här. Hoppas att ni förstår!


Nu ska jag drömma mig bort...!


Friday 13th and today!

Godkväll och förlåt för den usla uppdateringen, igen!

Jag var ju som sagt hos läkaren igen i fredags för vidare utredning om det som hände tidigare i veckan!
Resultaten var väl inte så bra som jag hade hoppats på direkt, och jag kommer nu bli kallad till fler läkarbesök och magnetröntgen. Inte det roligaste att få höra direkt! Men det var ju som sagt fredag den 13de, så vad kan man förvänta sig liksom. Är glad ändå att det inte var något mer som hände!
Handen är fortfarande svår att använda, men jag har börjat lära mig hur jag ska göra nu. Synen på ögat har förvärrats radikalt och halva synfältet är nu borta. Det jobbiga är att läkarna inte riktigt vet vad det är som gör det och det är inte det lättaste att få veta. Det får ju mina tankar att snurra rätt rejält, och jag hoppas till Gud på att det inte bli värre!
Men så länge dom inte sticker mig och gör fler ryggmärgsprover, *ryser*, så får dom göra vad dom behöver utan att jag bryr mig faktiskt. Det är många tankar i skallen även om jag inte visar det för min familj, som verkar tro att jag mår tipptopp. Vill inte att dom ska behöva tänka på det när jag själv inte vill behöva göra det!
Jag har så mycket roligt att se fram emot i sommar, så det gäller att fokusera på det så lär det inte bli några problem att orka med! Det gäller att hålla sig stark nu, för det blir bättre i slutändan. Det blir det alltid, bara man är positiv och blickar framåt.
 
I går kom Iza och hämtade mig på kvällen och vi åkte hem till henne för att ha tjej-kväll! Dock slutade det med att vi drog upp till killarna, M och A, för jag hade saknat dom så mycket! Hade inte träffat dom på flera veckor så jag skuttade glatt upp dit, trots det hemska vädret! Väl däruppe satte vi oss och kollade film och hade det allmänt gött bara. Det var lite små trött och osocialt, men det är fullt förståeligt efter en tuff vecka. Det var mysigt ändå, jag var glad och nöjd!
Men när jag märkte att alla började bli lite trötta, och A till och med somnade, så kände vi att det var dags att dra ner till Iza igen och låta killarna få sova!
Så mycket som hon och jag snackade har jag fan inte gjort på hela veckan, men det var skönt! Riktigt tjejsnack, om precis allt! U know us girls, haha!
Jag tror inte att vi somnade förrän framåt halv fyra på morgonen eller något. Låg i sängen och pratade ett bra tag, mest skitsnack såklart, men en del lite mer seriösa grejer också. Sånt som var skönt att få ur systemet liksom.

Jag är otroligt glad för att jag har Iza, vi kan prata om precis allt! Det blir aldrig pinsamt och hon får en att slappna av och känna sig omtyckt. Hon finns alltid där och får mig att le, både bra och dåliga dagar, och det är jag otroligt tacksam för! Jag släpper dig aldrig Izabella, så bara att vänja dig. Kommer alltid att finnas vid din sida, no matter what!

Nu ska jag kolla klart på en film som går på Tv , "Inside man", och dricka upp mitt te för sen ska jag nanna kudden! Börjar bli så otroligt trött och huvudet börjar värka lite... Så att lägga sig i ett svalt rum, under ett varmt gosigt täcke och få en massa timmar av underbar sömn, låter riktigt lockande just nu.

Vi hörs imorgon, så får ni sova lika gott som jag ska göra snart!
Godnatt!




Pimp my nails



Har man tråkigt kan man alltid sitta och pimpa naglarna... Har dock lyckats limma ihop fingrarna x antal gånger innan jag lyckats få stenarna på plats! Får se om jag orkar göra andra handen också...

Vad tycks?


Sovdags nu!


Nu ska jag sova, för imorgon bär det av till Danderyd för besök hos läkaren.
Får se sen om jag är pigg nog att träffa några kompisar, vilket jag både tror och hoppas!
Så vi hörs, wish me luck.
Pussar!


Nailpolish



Det fick bli det här nagellacket ikväll! Favorit i repris helt enkelt. Älskar den!
Färgen är perfekt beige och är funkar alltid, till allt!

Nagellack från Kicks i färgen "Inner peace"
Pris 39:-


Stronger than ever!





Dags att bli frisk nu!



Hejsan!
Jag är lite piggare idag. Det har dock börjat stråla och bränna ner i armen och handen, men det är förhoppningsvis ett bra tecken på att min hand kommer att börja fungera igen! Lite öm i ryggen och huvudet fortfarande, men det släpper också, sakta men säkert. Är mest orolig över mitt öga och min hand som inte vill fungera som dom ska...

Nu ligger jag ialla fall i sängen och kollar på Tv och väntar på att mitt te ska bli klart! Kan inte göra så mycket med tanke på att jag har lite svårt att röra mig och inte kan bära och hantera saker så bra. Är sjukskriven nu ett tag för att jag måste lära mig att tagga ner lite och lyssna på min kropp. Det är säkert bra, men jag måste verkligen jobba och tjäna ihop pengarna tills Rhodos i sommar. Annars kan jag inte följa med, utan måste avboka allting... Och det är något jag verkligen inte vill! Det finns dock en risk med att om jag inte lyssnar på min kropp och börjar jobba för hårt, är att min kropp säger upp sig själv igen och att min hand inte kommer att börja fungera som den borde. Så jag vet inte. Jag borde ta några veckor för att vila upp mig och få kroppen att fungera normalt igen och se till att verkligen bli frisk! Men jag kan inte riskera att förlora jobbet och pengarna... Dilemma till max!

Jag ska tillbaka till sjukhuset imorgon och träffa ögonläkare och säkert ta fler prover, så jag får se vad dom har att säga då. Förhoppningsvis räcker det med vila och att försöka träna upp handen och verkligen inte ge upp! Sen kan jag ta tag i allt jag missar nu. Utan risk att jag hamnar på sjukhus igen!

Nu ska jag gå ner och göra klart mitt te och mumsa lite på det, så vi hörs sen!
Pussar


Nighty-nighty, sleepy-tighty



Nu ska jag sova för min rygg håller på att döda mig!
Jävla läkare som inte kunde lyckas ta ett ryggmärgsprov, så dom fick göra om det en gång till! Har aldrig gråtit så åt smärta förut, i hela mitt liv! Shit, never again hoppas jag...

Dröm sött så hörs vi imorgon, när jag förhoppningsvis är lite piggare.
Pussar



Baby, i´m home!



Tur att man har vänner som stöttar en när man behöver det som mest... Eller?
Nej, är fan trött på falska jävla människor som utger sig för att vara ens "äkta" vänner. Som säger att dom alltid kommer finnas där.
Enda gången man hör något från er är när ni själva behöver eller vill något. Sen är ni som bortblåsta när det är jag som behöver något slags stöd! Varför är era behov och viljor så mycket viktigare än att kunna finnas där för någon ni kallar er vän. Att kunna ta en halvtimma av eran dag till att stötta och finnas. Är det så jobbigt? Jag kanske borde sluta bry mig om er och alltid vilja finnas till hand. Det är trots allt den stressen som fick mig att hamna på sjukhuset. Jag är en sån person som alltid finns för mina vänner, i vått och torrt. Jag mår bra av att veta att dom jag älskar mår bra. Inte genom att såra och försvinna när det väl gäller...

Vart var ni då? Vart är ni nu?


Facelook




I brist på annat att göra så tog jag en bild på mitt, oh, så fina fejs...
Sitter och sminkar mig just nu i alla fall och ska börja klä på mig strax!
Vi hörs sen!


Big love...


Jag vill sola!



Skulle gärna dra ner en sväng till solariumet och bättra på brännan lite! Börjar bli blek känner jag...
Få se om jag orkar ta mig ner dit lite senare eller om det kanske får bli imorgon istället.
Är inte så jätte sugen på att sätta mig på en buss och lukta skunk idag faktiskt! Men om inte annat så finns det ju alltid B.U.S att fuska med tills vidare...


Sweet dreams !



Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på nån film innan jag ska sova!
Vet inte varför, men jag har varit så otroligt trött hela dagen idag, och ändå har jag tagit en powernap på tre timmar... Får hoppas på att jag piggnat på mig tills i morgon ifall jag ska träffa någon kompis kanske!
Så godnatt och dröm sött så hörs vi imorgon!
Pussar


Glad Påsk !

 


Ojdå, jag får nog gömma mina pengar snart...



Nämen, titta! Jag har visst råkat småshoppa igen... Det var ju ändå ett klädesplagg som jag köpte, så lite duktig känner jag mig faktiskt! Jag vet att det är underkläder, men att köpa nya vår/sommarkläder nu känns lite avlägset när det helt plötsligt börjar snöa ute! Det tar liksom bort suget och jag känner hellre för att gå runt i en stor halsduk och så mycket varma kläder som jag bara kan för att inte frysa ihjäl, än att börja kolla på shorts och sånt... Det kan nog få vänta några veckor till, tills våren och värmen är här för att stanna!

Det blev:
En zebra-randig Bh
Quick finish nagellack
Lim till lösögonfransar

Nöjd? Ja. Onödigt? Ja....
Men det var ju billigt ialla fall!




Dröm sött, hörs imorgon!


Inte skulle väl jag färga håret igen heller...

Men tjeeeena!
Sitter just nu med färg i håret och snackar med lite roligt folk på Fb.
Började tröttna på att håret skiftade i oranget så nu blir det att gå tillbaka till mörkrött, med lite lila skiftningar, igen! Trivs så jävla bra i det och får passa på nu innan sommaren, då det kommer vara jävligt svårt att behålla en röd färg när solen bleker det hela tiden. Så då blir det nog till att bli brunett igen tills dess tyvärr...

Har jobbat flitigt hela veckan och har pajjat min rygg på något sätt, så ska försöka vila ut och kurera mig ordentligt tills på tisdag då det drar igång igen! Önskar dock att jag hade någon snäll rackare som kunde masserat mig, både rygg och fötter skulle behövt sig en rejäl omgång. Om det är någon som känner sig träffad så är det bara att säga till, haha!

Drog ju till Centrum efter jobbet och shoppade lite, träffade på en vän på tåget på väg dit så vi stod och snackade lite. Ska träffa honom imorgon. Det var säkert 1,5 år sen vi umgicks, så det är på tiden att vi hittar på något!
Körde en stund i solariumet också, det var riktigt skönt för ryggen med värme kan jag ju säga!
Sen att jag blev lite smått solbränd och fräknig är ju inte helt fel det heller!

Ska ner och skölja ur färgen nu, vi hörs!



Shopping, shopping och ännu mer shopping!




Det råkade visst bli lite shopping idag också! Tror nog inte att det är någon som blir särskilt förvånad. Det blir lite små grejer nästan varje dag nuförtiden... Men det är ju aldrig något dyrt jag kostar på mig direkt så då kan jag shoppa lite oftare!

Idag blev det i alla fall:
Två par lösögonfransar,
En svart ögonskugga (då jag tappade min gamla i golvet tyvärr).
Ett svart-metallic, stelt halsband.
En Bh och ett par matchande trosor till det.

Halsbandet lär ni nog få se bilder på när jag använder någon dag!
Känner att jag köper väldigt mycket smycken när det är kläder jag behöver köpa... Skärpning nu, Jessica!
Dags att spara pengarna så att jag slipper gå naken resten av året. Nästa gång blir det att shoppa kläder, inget annat! Ska försöka att hålla det också...





Dröm sött!



Nu ska jag nanna kudden för imorgon börjar jag jobba vid åtta, måste alltså gå upp vid sex...
Varken min kropp eller hjärna är van vid att gå upp vid den tiden så jag känner hur hela jag börjar strejka redan efter någon timma. Men nu är det allvar, jag ska klara det här! Jag har ett jobb vafan, och jag trivs och har roligt.
Min kropp vänjer sig tillslut och då blir det bara ännu bättre!
Ska sen gå till John Bauer efter jobbet och möta upp Iza så ska vi joina varandra in till stan.
Vi ska nämligen träffa grabbarna där och checka biljetterna inför Rhodos i sommar! Är taggad som fan, kanske lite för taggad till och med om man börjar planera grejer redan nu... Men men, sån är jag. Älskar när det händer lite nya och roliga grejer så kan inte låta bli att gå runt och le så fort dom tankarna ploppar upp i huvudet!
Men som sagt, nu ska jag sova så att jag orkar slita mig från kudden imorgon!

Pussar!



Mina nya älsklingar





Här är mina älskade nya armband! Gissa om jag längtat efter att få se dom dimpa ner i brevlådan?
Det är tre stela armband, men som går att böja till så att dom passar alla.
Ett silvrigt med en orange sten.
Ett guldigt med en turkos sten.
Ett silvrigt med en döskalle.
Kommer att bli riktigt snyggt att ha nu i vår och sommar, är enkla att matcha och kan användas alla tre tillsammans. Dock kommer jag nog mest använda dom var för sig!
Men som jag tycker och vad som verkar gälla i vår är, "Less is more".


Today is a good day

Så, nu var första dagen på jobbet avklarad!
Det var faktiskt roligare än vad jag trodde och det verkar passa mig rätt bra, så jag är glad och riktigt nöjd!
Nu kommer jag kunna få in lite egna pengar och ha råd att dra till Rhodos i sommar. Friheten man får av lite pengar är ju löjlig... Tänk att det gör så galet stor skillnad!
Jag är lycklig just nu och känner att fan, nu börjar det släppa lite. Nu börjar livet rulla på. Äntligen!

Men nu ska jag resa mig ur sängen, sätta på lite musik och börja packa upp väskorna jag hade med hemifrån mamma. Lägger troligtvis upp bilder sen på mina fina armband jag beställde för några veckor sen, som äntligen hittat hem till mig!
Idag är en verkligen en bra dag.


Första jobbdagen imorgon dååå



Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för då är det första dagen på jobbet!
Är taggad som fan och det ska bli jätte kul, men är också lite små nervös såklart...
Så imorgon är det jobb 8-14 och sen blir det nog en sväng till gymmet efter det!
Så vi hörs imorgon eftermiddag någon gång.
Puss och godnatt!


Min lilla gos !




Nu har jag varit duktig och städat åt den här lilla krabaten, passade också på att sno åt mig lite mys! Som tur är så är han en riktig liten kelgris ibland, så då behöver jag inte jaga runt i hela rummet för att försöka få tag på honom. Då kommer han så snällt och sätter sig i knäet och gosar in sig under min tröja!

Nu blir det städning av rummet samt packning. Ska hinna duscha och fixa lite andra smågrejer också innan jag går och lägger mig, I TID ! För imorgon ska jag upp tidigt, då är det första dagen på jobbet för mig. Wish me luck!