En sån dag bara

Ännu en kväll av gråtande. När ska den här skiten ta slut? Kom igen nu, det räcker! 

Jaja, dagen började bra, vaknade bredvid min favoritperson tidigt imorse och hoppade sen upp (släpade mig upp...) ur sängen och begav mig till gymmet med syster. 
Det gick bra, hade rolig uppvärming och sen blev det träning av armar och lite magövningar i slutet. Jag är väl nöjd. Hade kanske kunnat ta i lite mer, men det får bli till nästa gång helt enkelt! 
Sen resten av dagen så har Jag diskat, städat Flipsydes bur, plockat lite här hemma och sen faktiskt bara suttit i soffan och kollat tv sen klockan ett. Rätt lat känner jag mig idag faktiskt. Får ta igen det imorgon för då ska jag jobba! 
Haft ett jobbigt samtal med mitt nyblivna ex så då kan ni ana var tårarna jag gråtit ikväll kommet ifrån...
Men nu är det sovdags, godnatt!

New in

Ny klänning som jag fick hem i veckan


Mina bebisar

Jag har ju två djur här hemma. En chinchilla, Flipsyde, och en hund, Aarne. Hunden är helt förälskad i chinchillan och är alltid först framme vid buren så fort chinchillan låter. Just nu har jag släppt ut chinchillan lös i lägenheten så att han får lite motion. Och det får även hunden, för gud så han springer runt efter lilla Flipsyde. I blandar dunsar det till för då har chinchillan sprungit in under soffan och Aarne har sprungit efter, rätt in i soffan istället. Kul att hunden blivit så förälskad för då blir ju chinchillan en perfekt barnvakt. Där han är så är ju även hunden, och han håller sig road. Båda springer runt och ger ifrån sig små ljud och har sig. Kul att kolla på. 
Men nu ska jag ta och släppa in Flipsyde i buren igen. Vi hörs!


Inte det lättaste alla gånger...

Jag mår fortfarande piss... Går på autopilot. Känner inget. Gråter hela tiden. Glädje existerar inte i min vardag just nu. Inget som har med känslor att göra finns i min värld just nu. Jag bara är. Går runt som ett tomt skal på dagarna och väntar på att få sova för då slipper jag tankarna som spökar. Det är inte lätt, men finns inte så mycket att göra åt det just nu. Längtar till på söndag för då får Jag åka ner till mitt saknade Göteborg igen! Åker ner med några kompisar därifrån hos vilka jag också ska bo under veckan som kommer då. Det ska bli så skönt. En paus från all skit som händer här uppe just nu. 
Tack och lov för mina vänner. Dom äkta visar sig alltid under såna här tuffa situationer. Er kommer Jag hålla hårt i! 

New in

Har fått ett par nya militärgröna Freddy byxor


Lite tufft just nu

Vad ska man.säga. Livet är inte allt för roligt just nu. Det har hänt alldeles för mycket tråkiga saker på en gång. Är dels nybliven singel så försöker hitta tillbaka till mig själv och skapa ett nytt liv alldeles ensam. Det gör så ont i mig,men finns inget jag kan göra. Eller jo det finns mycket Jag hade kunnat försöka göra om jag fick den chansen. Men så är ju inte läget och det är bara att gilla! 
Ligger just nu i sängen på landet. Försöker att samla tankarna och inte låta dom flyga iväg allt för mycket. Det är svårt, men jag har inget annat val.. Vägrar bryta ihop! 
Nu ska jag sova och hoppas på att morgondagen blir lättare. Att varje dag som går blir lättare och lättare...
Godnatt puss!


Jag är hellre ledsen med dig än glad utan dig.


Min morgon

Startade morgonen med en tripp till gymmet. Och kan ju säga att jag var mer död än levande. Det är inte först nu som jag börjar vakna till lite och då är det ändå två-tre timmar sen Jag kom hem från gymmet. Vi ska snart iväg till mormor och äta massa gott för att fira att hon fyllt år. Ska bli trevligt! Jag ligger just nu i soffan och kollar på någon dålig film på tv. Ska trycka i mig en energidryck och hoppas på att jag vaknar till lite lagom tills vi ska åka.

Vi får höras senare, puss!


Glad midsommar!


Min dag

Idag har jag jobbat, tränat och tvättat. Inte så intressant direkt... Har därför inte så mycket att skriva heller. Ska åka hem till mamma imorgon efter jobbet och sova där till på fredag. Så får äntligen träffa min lilla vovve igen då han spenderar dagarna jag jobbar hos mormor och morfar. Sen är det ju midsommar, och vem vet vad som händer då! Blir spännande att se. Är hembjuden till några vänner så ska nog dit och röja lite.

Nu är det sovdags, godnatt! 


Usch!

Kan ju vara det vidrigaste jag smakat!


Gårdagen i mitt hjärta

Hade världens mysigaste dag igår. Fick äntligen träffa min underbara Malin! Hon bor så långt bort så det hinner gå månader mellan gångerna vi ses... Men snart flyttar hon till rätt sida om stan och vi kommer att kunna ses så mycket oftare, längtar! 
Jag var hemma från jobbet igår pga mitt ben. Så sov länge och tröck i mig en massa värktabletter så kändes det lite bättre. Gick ner till centrum och mötte Malin. Vi köpte sushi och gick ner till kanalen och satte oss på bryggan i solen och åt. Riktigt härligt och ordentligt med sommarfeelings! Sen tog vi oss upp till centrum igen, köpte körsbär och satte oss på en bänk och bara sög i oss solstrålarna. En bra dag helt enkelt. Hade dock skapligt ont när jag kom hem sen så fick trycka i mig lite mer värktabletter och sen lägga mig och vila benet. 
Har fått kryckor nu för att hjälpa till att inte belasta benet allt för mycket. Får hoppas på att det blir bättre snart så jag kan känna mig som en människa igen!  

Nu är det sovdags, godnatt!

Fått lite fräknar i alla fall!


Kortfattat

Idag har Jag varit hemma från jobbet. Kommer vara det imorgon också pga olika skäl. Har inte gjort mycket alls, hunnit med att tvätta och sitta i samtal med läkaren och sen har jag åkt hem till mormor och morfar. Passade på att sola när jag kom hit också då solariet är så himla billigt här jämfört med Hemma! Har suttit och skrivit lite i min andra blogg och nu ligger jag och Aarne och myser och är redo att sova. Godnatt!