SPRINGTIME!
Broken

Det skulle ju vara kul med lite bra nyheter för en gång skull när man är hos läkaren... Men nej, inte det inte. Har, som många vet, mått extremt dåligt senaste månaderna.Det började psykiskt, men har nu även satt sig fysiskt på så sätt att jag förlorat mina kära kilon jag kämpat så för att få! Ligger nu nere på 42 ynka kilon och då är det inte konstigt att jag blir sjuk hela tiden och sover största delen av dygnet. Kroppen har ju inget fett att förbränna, den får ingen energi till att varken hålla mig eller immunsystemet igång.
Nej usch. Min läkare säger sjukskrivning, och jag tänker att det kanske är bra för att få i ordning på detta!
Trött på det här. Men bara att fortsätta att kämpa!

Vilket skämt...

Vet inte om min termometer gått sönder, men den har en förmåga att alltid visa 40,3 grader när jag är sjuk... Jaja, bara att sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon! Godnatt!Bästa sättet att bli väckt på <3
En liten olycksfågel

Idag har varit min absoluta otursdag. Hade hjärtproblem i natt så jag svettades som en gris och drömde en massa otäcka mardrömmar. När jag vaknade så insåg jag att min mobil valt att dö. Den är nu byebye, totalt trasig. Så jag gick ut i köket och kollade klockan, såg att jag försovit mig och sprang ut i badrummet för att fixa mig snabbt som satan fö att skynda mig till jobbet. Jag kliver in i badrummet och det är plaskblött på hela golvet. Mitt handfat hade gått sönder. Så det var bara att sätta sig och försöka få ihop det igen, jag kunde ju inte ringa varken hyresvärd eller rörmokare för att få hjälp, inte heller jobbet för att säga att jag fått förhinder, då mobilen pajat. 
Den ångesten jag haft hela dagen har varit enorm och jag ser inte fram emot att gå till jobbet imorgon och få ta all skit och besvikelse av att jag bara varit borta. 
Har nu fått igång min mammas iPad i alla fall, så nu kan jag ha kontakt med omvärlden och har även skrivit till en kollega och förklarat varför jag inte sök upp idag. 
Kan man ha mer otur? Orkar fan inte denna ångest...

Nej tackVaknar upp och ser att det är snö ute, igen, då är det bara att lägga sig och somna om. Jag trodde ju att våren äntligen hade kommit...

tomorrow is a new day, a new chance.Dags att sova nu känner jag. Ögonen börjar gå i kors här.
Godnatt alla läsare, sovgott! ❤

Raspberry & blackberryDet blev ett skönt bad igår. Det behövdes, hade så mycket aggressioner i kroppen!
Jag har köpt två stycken badskum från märket "I love..." och dom luktar seriöst godis! Använde den på bilden igår och det är definitivt min favorit! Jag har även en som luktar strawberrys and cream. 👌

Well, Bitch... try me!

Ja, jag har problem med ilskan. Inte det är jag blir arg lätt, för det är extremt sällan jag blir det, utan för att jag blir så arg att jag får blackout när det väl händer! Jag slår sönder saker och har till och med gett mig på folk om dom sett till att få mig över den gränsen... Under mitt två år långa förhållande med mitt ex så såg han mig bara arg en enda gång. Så sällan är det alltså, sur kan jag bli rätt lätt dock hehe. Men då fick jag blackout. Jag hade slängt mobilen åt helvete så den låg i en miljard bitar på golvet som hade fått ett hack i sig. Och sen slagit hål i badrumsdörren.
Skuldkänslorna jag fick när jag såg mitt ex vettskrämda min var inte nådiga alltså. Det var ju inte han som gjort mig förvånande, men han fick lida för det stackarn.
Jag hade det grovt svårt i dag att hålla nävarna i styr. Det var flera gånger det höll på att gå för långt. Men jag lyckades hantera det och nu ligger jag i sängen med både hela knogar och hel mobil!
Jag har aggressionsproblem när någon väl lyckas få mig förbannad. Då är det kört. All in. Ingen återvändo.

Jag ber om ursäkt till mina vänner som fått uppleva det. Men när jag ser er bli behandlade på det sättet så svartnar det för mig. Ingen får min vän att gråta.
Älskar er!