Torsdag
Försöker att glömma

Idag har det gått ett år... Det är sjukt, tiden har gått så fort men ändå emellanåt, så fruktansvärt långsamt.

Cozy Saturday

Jag sitter just nu i soffan och myser med ett paket kakor och en film. Kom hem för inte så länge sen då vi varit hos min mamma och firat min lillasyster som fyllde 20 år igår! Imorgon ska vi hem till pappa och fira henne och igår så hade hon en massa vänner hemma på middag hos mig och vi drog även en utgång på det. Bra kväll! Fick ju sovsällskap också av syster så kommer att vara lite tomt inatt, men jag borde ju å andra sidan vara van vid det nu haha... Nu börjar filmen igen och sen blir det direkt i säng, godnatt!Godnatt
Lägger upp bitchfacet här också, lite passande sådär till förra inlägget!

Du kan vara bitch!

Åh, jag skulle så gärna vilja skriva värsta inlägget här om mitt sätt att utrycka känslor... Men, med auticorrect på min mobil så skulle vart och vart annat ord bli något helt annat än vad som var menat. Jag är bara så fruktansvärt trött på alla som gnäller om att jag aldrig ler, att jag alltid ser så sur och "bitchig" ut. Snälla, jag kommer skriva en förklaring här om hur mina diagnoser visar sig på det sättet, så kanske ni förstår och slutar gnälla på mig för en gång skull. Tar illa vid mig varje och det gör mig bara så extremt sur och trött att höra jämt och ständigt. Sluta bara, alla fungerar olika!

Burek

Käkar bosnisk mat idag. Ser kanske inte så gott ut, men det är typ som små piroger i alla fall! Burek heter dom på bosniska.
Mask of magnaminty

Eftersom att jag får rätt mycket problem med hyn till och från så kände jag att jag skulle testa något nytt för att försöka få bukt med den. Jag blir galen när jag får mina perioder av akne, ärren är inte roliga och att gå runt med röda blemmor i fejset är ju inte det roligaste... Gick i alla fall in på Lush och köpte med mig tre produkter (en läppskrubb) som jag hört ska vara bra, varav av en av dom ska vara grym mot just finnar! Priser var rätt saftigt så jag hoppas att den funkar nu... Testade den direkt när jag kom hem och det är en ansiktsmask som heter "Mask of magnaminty". Jag kan säga redan nu att huden känns rejält mycket mjukare, men det där med om den hjälper mot problemen återstår att se!