A sucker for love

 
Gick runt och lyssnade på den här låten idag på jobbet och jag kom genast på mig själv med att jag började drömma mig bort till texten.... Dock kanske jag inte dagdrömde om just att gifta sig på impuls, men om överraskningar och romantik och så... Måste säga att jag är nog den absolut största "suckern" när det gäller romantik!
Jag smälter direkt för sånt... Kan bara drömma om hur jag skulle sväva på rosa moln, om jag hade en kille som överraskade mej med något romantiskt. Göra något helt wild & crazy som man inte alls är beredd på, som får mig knäsvag. Allt från att stora, sjuka grejer till små, egentligen inte alls energikrävande saker, men som kan bringa en sån enorm kärlek och lycka! Typ som att få en ros, helt utan anledning, för att han älskar mig...
Tror nog dock att de flesta tjejer har drömt sig bort om just sånt. Att hitta den där killen som inte skäms för att visa att han älskar mig, som vill skämma bort mig med kärlek och gör det med glädje för att han tycker om att se mig lycklig!
Att komma hem efter en lång dag, öppna dörren och mötas av ett nersläckt hus med endast stearinljus som visar vägen från hallen ut till köket. Att känna den där förväntan och pirret i magen när man kliver in, hänger av sig sakerna och smyger sig in i köket, och möts av ett uppdukat bord för två. Även där inne står det ljus och på bordet står det en vinflaska och en ros. Att möta den underbara människas blick, som gjort allt detta för mig, så skulle jag slänga mig i armarna på honom och veta att han är en kille som jag aldrig kommer släppa!
Såna killar växer inte på träd, och jag skulle vara lyckligast i världen... Utan tvekan!
 
Men aa... Som sagt, för stunden får jag nöja mig med att fortsätta lyssna på låtar som denna och drömma mig bort. Det funkar ju också, och vem vet, någon gång kanske drömmarna slår in!
 
A sucker for love, oh yes i am...
 
 

I miss you, please come back to me...

Jag vet att vi har våra små duster, men du vet att jag inte menar något illa! Jag är otroligt dålig på att visa uppskattning när vi väl ses och ofta struntar i dig och ligger kvar i sängen istället. Men du vet också att jag tycker att du är helt underbar. Ingen kan få mig att må så bra som du gör! Jag ler varje gång vi ses och jag tänker på dig. Det bubblar av lycka och förhoppningar när jag ser dig komma utanför fönstret. Du gör livet lättare att leva. Det är du som gör det värt att stanna. Men varför lämnar du mig alltid? Ensam, deprimerad och kall... Snälla, kom och värm mig, jag behöver dig!

Jag lovar att börja visa min uppskattning mer och njuta av att ha dig här... Men, snälla, då måste du komma tillbaka. Ge mig en chans!

Sommaren, lämna mig inte för vintern!
Du är saknad!

Standard, haha!


Aa jo, känns ju safe...?Känns nästan som att man borde skippa medicinen med tanke på vilka biverkningar man kan få... Jag menar, "plötslig död" kan förekomma. Wtf?!

Zzzzzzz... Kom igen!

Alltid kul att vara sängliggandes, eller i alla fall bunden till att stanna i hemmet, pga mitt underbara hjärta... I mean, come on! Räcker det inte nu? Jag är inte sugen på att köra en favorit i repris och bli inlagd på sjukan igen... Nej tack! Har varit hemma två dagar från jobbet (inte populärt), för att vila och inte överbelasta hjärtat mer än nödvändigt, i hopp om att det ska lugna sig lite. Håller tummarna, för nästa vecka kör jag på som vanligt igen!

Har som vanligt hunnit shoppa en hel del och är rätt så pank nu... Men i brist på annat att skriva om så tänkte jag checka in mig ett inlägg imorgon och visa lite bilder på det nyinköpta! Jag är nöjd i alla fall, men vilken tjej blir inte det av shopping liksom haha?

Höres, dags att krama kudden!

Those days

 
Har spenderat dagen hemma i sängen då mitt hjärta inte riktigt samarbetat den här veckan och var lite väl bråkigt idag...
Men gick och hämtade ut ett paket och det får ju vem som helst på bättre humör, så nu är jag en glad tjej igen!
 
 
 

Någon som är sugen så säg till!

Strl 36
 
Strl 36
 
Strl 36
Strl 37
 
Strl 36
 
Strl 37
 
Vissa skor ser lite dammiga ut, men det är bara ljuset som gör det. De flesta är helt oanvända och endast provade inomhus. Skorna på översta bilden har till och med prislappen kvar!
 
 
 

Black and metallic- säljes

 
Här har vi ett par skor jag valt att göra mig av med!
Oanvända, endast provade för den här bilden. Som ni ser så är snörena och prislappen kvar.
20 spänn. Bara att höra av sig!
Fejkskinn, och färgerna är i "metallic-skinn".
Skulle använt dom flitigt om dom inte varit lite för stora för mig :/