Shorty
Min helg

Den här helgen alltså, åh... den började kanske inte på bästa sättet, men resten har varit underbart! Absolut, utan tvekan en av det mysigaste helgerna i mitt liv!
Det började med att jag i går morse (lördag), skulle följa med A och skjuta lite på skjutbana. Priset var riktigt bra och gissa om jag såg fram emot det! Jag älskar att prickskjuta med soft air gun, luftgevär osv, så var taggad till max!
Men, gissa vem som försov sig...? Jag så klart! Det är väl min vanliga tur och jag var så sur på mig själv!
 
Tog en rask promenad hem från mina vänner där jag sovit, skulle hoppa in i duschen snabbt för att vakna till och gör vadå... Halkar!  Slår i båda knä och tår och med mitt morgonhumör så är jag förvånad att inte hela badrummet blec sönderslaget haha. Tar mig sen ut i köket och ska göra te, jag kan inte leva utan det, och häller så klart det nykokade vattnet över fingrarna och dom svullnar upp så fint att nagelbandet sprack och fick blåsor på handen...
Kan säga att jag svor rätt bra och gick och la mig igen istället. Kändes som att jag inte ville veta vad som skulle kunna hända här näst om jag fortsatte vara vaken.
 
Sov en timme och sen ringde A och kom med en bra idé om vad vi skulle göra den dagen, så humöret flög upp på topp igen! Resten kommer jag skriva om senare ikväll, blir så jäkla långt inlägg annars.
 
 

Tisdag
Pain

Smärtan jag har ikväll är inte att leka med! Mina smärtlindrande hjälper inte ett piss. Har så ont att så fort jag rör mig kräks jag nästan. Fy, hoppas på att lyckas somna en stund.. Godnatt!

Livsnjutarna
Det blev en bra dag trots mitt zombie-mode imorse! Min kompis Sofi kom och hämtade mig så åkte vi iväg och köpte glass och drog ner till Österåkers havsbad aka "Solbrännan". Vi tog en cola där, satt i solen och bara snackade en massa skit.
Sedan drog vi vidare till Klappbryggan, en restaurang nere vid kanalen, och beställde in middag och fortsatte vårat skitsnack där. Helt okej ändå!

GodmorgonKänner mig typ såhör pigg idag, haha. Jaja, bara upp och hoppa nu!

En ny blogg

Jag kommer att starta upp en ny blogg där jag skriver om mitt privatliv, tänk, funderingar, svårigheter osv då många gnällt om det i denna blogg. Så här kommer det, från och med nu, endast komma upp ytligare angelägenheter såsom outfits, facelooks och annat smått och gott som ej går in på mitt privatare tänk!