New in

Jag har köpt två par nya skor! Ett par vita lite basic skor att använda till vardags, då mina gamla vita Nike Air har spruckit så tårna kikar fram. Och ett par svarta i nåt mocka aktigt material (ser gråa ut på bilden) att ha vid lite finare tillfällen. Blir säkert skitsnygga till ett par tighta jeans och en lös topp! 


Jäkla klåda som inte försvinner!

Nu ska vi se om det går bättre ikväll! Vaknade inatt av att jag hade klåda i hela kroppen igen, men var i alla fall inte svullen den här gången. Jäkla allergi. Undrar vad det kan vara jag inte tål... Har provat, inför inatt, att byta ut kudden ifall det är så att jag inte tål dunet som finns i den. Som sagt, vi får se och hoppas det går bättre inatt! 

Har idag annars inte gjort så mycket alls. Tvättat och städat lite här hemma. Skulle gått ut nu ikväll men kände mig inte alls tillräckligt pigg för det. Antar att man blir lite trött av alla allergi mediciner jag fått eftersom jag inte är van vid dom. Eller kanske av blandningen av dom och alla mina tusen vanliga mediciner. 

Jaja, nu är det sovdags.  Godnatt! 

Allergi

Jaha, då har man haft sin första allergiska reaktion då. Vaknade upp helt svullen runt ögonen och händerna och hade klådan from hell i hela kroppen. Har ingen aning om vad det är jag inte tål, men uppenbarligen är det något. Var hos läkaren och fick med mig ett gäng tabletter hem som jag ska ta i ett par dagar nu framöver och sen ska jag till läkaren igen om några veckor och göra lite allergi tester. Så får väl se vad det är för något och hoppas på att jag slipper få nå fler reaktioner innan dess!

Onsdag

Myser med min prins. 
Ska snart ner i tvättstugan, sen packa lite för att vi ska till landet ikväll. Ska bli så mysigt. Alltid lika skönt att komma upp dit!


Mer tips tack!

Jag vet inte riktigt vad ni gillar att läsa om. Kan ni hjälpa mig och komma med tips om vad ni vill se mer av här? Skulle vara toppen! Mer bilder kanske? På mig eller kanske bli bättre på att lägga upp bilder på sånt Jag köper. Tips om olika saker typ om hy, smink, tips på reor på olika sidor osv. Alla tips jag får är bra tips så var snäll och släng iväg en kommentar. Tack! 

Hejdå Göteborg!

Påväg hem nu, kommer sakna Göteborg!( Ska försöka åka ner en gång till i sommar/höst). Hur trött som helst men kan verkligen inte sova på såna här tåg... Får powernapa när jag kommer hem sen istället. Hoppas på att min skjuts hem möter mig vid tåget så att jag kan få hjälp med min tunga väska.



Nöjd tjej

Snart sovdags. Har varit en händelserik dag idag. Hur nöjd som helst! Förutom det "hemliga" jag gjorde idag så fick jag även med mig ett läppstift hem från stan. Perfekt.


Nervös!

Nu är jag på plats. Hoppas att det går att genomföra det jag är här för!


Update

Igår hade vi filmmaraton. Passade på när det regnade liksom. Xenea och hennes kille ska se den nya Jurassic Park på söndag så vi plöjde igenom alla tidigare filmerna så att dom är lite uppdaterade när dom ser den nya sen! 

Så tråkigt att det är dåligt väder och regnar nu när jag väl är här nere. Vill ju kunna gå och ut och göra saker. Uppleva Göteborg. Men det blir inte lika lätt med det här dumma vädret...

Igår bokade jag biljetten hem på söndag. Så tråkigt för jag vet hur snart den dagen kommer... Sen kommer det säkert dröja ännu ett år innan jag kommer tillbaka hit för att Xenea åker tillbaka till Thailand där hon bor för tillfället och pluggar. Jätte tråkigt... Ska njuta av tiden jag är här trots det dåliga vädret. 


Godmorgon!

Godmorgon alla glada! Just nu sitter jag och kollar på tv. Ska väl äta lite frukost snart tror jag. Lär nog bli ännu en slappardag. Det enda planerat denna vecka är att jag ska göra en kul grej på torsdag inne i Göteborg, förhoppningsvis, om det finns tid. Är lite smått nervös faktiskt! Sen på lördag ska vi på något festival liknande då Xeneas kille och hans band ska spela där. Sen på söndag bär det av hem igen. Vi hinner säkert hitta på en massa annat roligt också innan dess såklart. Rätt skönt att bara få ta det lugnt och umgås med mina vänner! 


Tidsfördriv i Göteborg

Sitter just nu på ett café här nere i Göteborg. Eller ja, i Kungälv. Ska berätta om färden ner sen... Nu ska jag fortsätta att vara social och äta min goda kladdkaka!


Njuter av värmen


Dagens slappa

Vad har jag gjort idag? Inte mycket. Haft det så skönt i värmen. Gick upp vid tio, tog en kort promenad med hunden och parkerade sen min rumpa ute på balkongen i solen. Har ju egentligen ingen direkt sol på min balkong men jag har lyckats hitta en liten strimma som räcker för ansiktet ungefär. Så glad! Så lite fräknar på nosen har Jag fått i alla fall. Har sen hålla på och packa lite inför nästa vecka. Har för mycket kläder men ändå inget att ha på mig. Det är konstigt hur det där funkar... 
Sen senare på kvällen åkte jag hem till pappa och grillade med Felicia. Så gott, så sommar. Älskar det! Att kunna sitta ute i bara shorts och linne vid nio på kvällen är inte helt fel. Njuter av varje sekund sommaren är här på riktigt!
Sen blev klockan rätt mycket så var tvungen att åka hem till vovven igen och ta ut honom en sväng... Vi hann även med en sväng till gymmet. Klapp på axeln till mig! 
Hände även en trevlig grej när Jag tog sista promenaden för kvällen med Aarne, men det kan vi ta imorgon för nu är det sovdags. 

Godnatt!


Mask of magnaminty

Sitter just nu i soffan och kollar på tv med ansiktsmask. Riktigt skönt och jag tar hand om min hy allt för dåligt. Blir oftast tvål och vatten när jag tvättar ansiktet men rätt ofta lyckas jag även klämma in en acnetvätt. Min hy är alltid i sån obalans och jag får finnar hur snabbt som helst och av minsta lilla snedsteg.
Den här masken från Lush ska i alla fall vara riktigt bra mot problemhy.