Don´t even bother to try!


Time to get my beautysleep... Eller nåt!Nu är det sovdags och Flippis hälsar godnatt!
Jag har ett jobb som väntar tidigt imorgon bitti så måste försöka sova lite ialla fall...
Får hoppas på att min lilla gris håller sig i skinnet och sitter tyst i sin bur inatt, jävla nattdjur alltså...
Han är så sjuk galen när det gäller uppmärksamhet, ett mer svartsjukt djur kan det nog inte finnas än den här krabaten!

Godnatt och hörs imorgon
Xoxo


Oh sunny day!

Hade det riktigt bra på jobbet idag med en superhärlig liten "grill-picknik" på lunchen!
Bilder från det kanske kommer sen.

Xoxo


Jobbat heldag idag !
Idag har jag jobbat från åtta till fem, alltså en heldag på riktigt nu! Borde vara trött som ett as med tanke på att jag bara sovit 2 timmar de senaste nätterna, men nejdå! Stannade kvar två och en halv timme extra på jobbet, frivilligt! Något har hänt med mej, kanske är sömnbristen som snackar, men jag har faktiskt riktigt kul på jobbet och trivs som satan. Tyvärr har jag bara en och en halv vecka kvar där innan jag slutar... Blir lite ledsen i ögat av att tänka på det!

Det var ändå skönt att få komma hem och hoppa ur mina skitiga arbetskläder och in i mina myskläder! Glider runt och njuter av att få ha på mig mina mjuka tofflor efter att ha gått en hel dag i träningsskor.
Aja, nu ska jag käka med mor min, höres!

(Bilderna blir skitdåliga då kameralinsen på min mobil spruckit, därav det suddiga!)True shit


Silly boyDet är Eva Simons som sjunger, inte Lady gaga och Rihanna. Den riktiga videon gick inte att ladda upp, har ingen aning om varför, så fick ta denna istället.

Iallafall, varje gång jag lyssnar på den här så tänker jag på en viss kille och garvar åt honom. Stämmer in precis. Omogna personer det kan finnas, som kommer tillbaka nu när som insett att dom sumpade något som var alldeles för bra för dom! Tror du verkligen att du kan få mig eller? Haha...Dags att börja jobba på kroppen kanske!

Det här med att vara sjuk är verkligen inte min grej! Det är inte okej mot min kropp på något sätt alls. Fyra kilo, som jag kämpat så hårt för att bygga upp, har jag förlorat nu tack vare den här jävla influensan! Fyfan, snart sticker fan revbenen fram och där vill jag inte hamna igen. Tänker fan inte förlora den vikten jag kämpat så hårt för att uppnå... Så om någon av mina kära vänner skulle känna sig träffade så ger jag er tillåtelse att komma och göda mig tills jag spricker! Ska fixa en tjockiskväll och bara fläska i mig en massa gott! Upp i vikt ska jag, så förkylning, släng dig i väggen!
Och till er som försöker gå ner i vikt, don´t do it. Det är inte kul att vara såhär smal. Det är inte direkt härligt när man går ute och folk pekar på en och frågar om man är sjuk! Det är inte någon rolig grej för mig att gå och shoppa, när jag vet att kläderna inte passar. Att byxorna är så pass stora i midjan att man kan få in en fucking limpa mellan svanken och byxorna! Nej jag satsar hellre på att gå upp några kilo, min kropp mår bättre av det och mitt självförtroende också. Men är du trots allt inte riktigt nöjd med din kropp, så banta inte. Satsa på träning istället. Det mår du mycket bättre av, annars kommer din fysiska hälsa ta sån extrem skada!

Jag ger inte upp utan en fight, i´m gonna get my body back.
Så nu blir det att äta rejääält mycket mat och sen träna så att jag håller igång och blir frisk.Då står det mellan dessa tre nu...

De skorna de flesta av er verkar tycka är snyggast är dom bruna på första bilden, dom vita på den tredje bilden och dom gråa på sista bilden. Så det är nu dom tre jag väger emellan och jag har ingen aning! Dom vita är ju jävligt fräshca, men lär blir jobbigt att få rena om dom får smuts på sig, då dom har spetstyg.
Dom bruna lär ju bli jävligt snygga till ett par solbrända ben och ett par ljusa jeans/shorts.
Och dom gråa är väl lite mer såna man kan använda närsomhelst, till allt!

Jag vet inte, hjälp mig nu en sista gång att välja ett par mellan dessa tre!
Jag uppskattar all hjälp ni ger mig med det här lilla tjejproblemet!
Snälla, nu behöver jag er hjälp!
Hjälp mig NU!
Vilka 2 par av dessa bör jag köpa? Har sjuk beslutsångest och måste bestämma mig idag...
Skriv vilka ni tycker, uppskattar er hjälp som faaaan!
Det är med att vara tjej är fan inte lätt ibland, vilka problem man har asså, haha...

(Dom svarta på andra bilden är nu påväg hem till mig! Nu ska jag bara bestämma vilket det andra paret blir...)