Vårkänslor

Hejhej! Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar. Har hållt på att packa och städa idag. Åker ju till norrköping imorgon för att hälsa på min lillasyster. Har lite skuldkänslor för att lämna mina små djur men vet att dom kommer ha det bra med mormor och morfar som kommer att passa Aarne och åka hem till mig och se till Flipsyde.
 
Hade såna vårkänslor idag när solen var framme k stort sett hela dagen. Himlen var helt blå, det var torrt på marken och fåglarna kvittrade. Underbart! 
 
Bjuder på en gammal bild från Grekland där jag hade bränt näsan så hade fullt med vattenblåsor och att sitta med ett kvitto som skydd var det bästa jag kunde komma på haha! 
 
 

Mer inspo

Här kommer lite mer inspo. Dels med hängslen, hatt och en specifik röd tröja.
 
 

Outfit inspo

Fick en förfrågan om jag inte kunde göra lite tips för outfits. Dels fick jag om jag kunde matcha skorna här nedanför och även en knälång vid kjol. Fick även om jag kunde matcha en hatt och hängselbyxor men det inlägget gör Jag senare idag. Vi börjar med dessa!
 
 
 
 
 

Godnatt!

Nu ligger sjuklingen nerbäddad i sängen. Har legat med mitt bolltäcke i soffan hela eftermiddagen med en tallrik chokladbollar som jag fick för mig att baka. Helt okej! Blev dock illamående efter typ sex chokladbollar så får spara resten tills imorgon. Man får vara onyttig när man är sjuk! Sen så fort jag blir frisk är det tillbaka till den vanliga dieten och träning.
Gjorde lite magövningar idag. Typ tjugo stycken med magrullaren bara. Men det fick duga, som sagt bättre än inget alls! Ska försöka mig på trettio stycken imorgon om jag inte mår sämre.
Ska upp i tid imorgon för jag har tvättid. Så ska försöka sova rätt så snart.
 
Godnatt!
 
 

Planer

Hejhej! Jag har blivit sjuk. Känns som att alla är det just nu så jag väntade bara på att det skulle bli min tur. Har feberfrossa på nätterna, har såna sjuka lock för öronen och är helt täppt i bihålorna. Halsen gör ont till och från men det är rätt lugnt under dagarna. Hoppas på att bli frisk nu närmsta dagarna för jag har planer både för denna vecka och nästa.
På onsdag ska jag vara nagelmodell för en tjej i waxholm och sen ska vi fira min morfar. Jag hoppas verkligen inte på att hon gör min naglar helt rosa med en massa blommor på, men så länge man kan måla över dom sen så är det rätt lugnt. Blir spännande att se vad hon kommer göra med dom. Hon lär ju garanterat kapa av dom långa jag har nu i alla fall så det är ju lite trist. Men kanske får gelénaglar och då blir det ju en längd på dom ändå, även om dom inte är äkta. 
 
Nästa vecka ska jag åka till min kära syster ett par dagar och umgås och mysa lite. Vi har väl inte direkt planerat något så får väl se vad vi hittar på. Blir kul vilket som. Min lillasyster är alltid saknad!
Sen i mitten av nästa vecka så åker jag direkt från Norrköping där hon bor ner till Göteborg och mina fina Jolina. Ska bli skönt att få träffa henne igen och ha lite tjejmys med henne och hennes söta dotter. Pratar ofta med henne i telefon på kvällarna och då kryper sig saknaden på. Hon gör mig glad!
 
Eftersom jag är sjuk blir det ingen träning den här veckan, jätte trist, men ska göra lite övningar här hemma så länge. Lite magövningar skadar ju inte. Har ju min "magrullare" som jag tänkte köra lite med. Det är ju bättre än inget alls. Eller hur? 
 
Nu ska jag få i mig något att äta. Hörs sen!
 
 

Godkväll!

Vad har ni gjort för kul Idag då? Själv har jag hunnit med en del. Varit hos läkaren, tvättat, handlat, rensat avloppen, varit på möte och ätit middag borta. Så nu känner jag faktiskt att jag förtjänar att bädda ner mig i min sköna säng och kolla på lite tv innan det är dags att sova! Är så fruktansvärt trött så lär nog somna rätt snabbt, för en gångs skull. 
Mormor och morfar är så snälla och passar min lilla vovve nu när Jag inte är så jätte pigg. Det ger mig en liten chans att få vila ut i allafall! Men tror att jag får hem lillgrisen imorgon ändå. Saknar honom ju, blir så tomt utan sällskap... 
Nä nu ska jag ta och diska lite innan jag kryper ner i sängen. 
Vi höres!
 
 

ännu en dag

Hejhej. Bloggen strular fortfarande. Jätte tråkigt! 
Jag var hos läkaren idag. Inte jätte roligt då tog bort ännu en medicin i måndags så har mått så otroligt dåligt dom här senaste dagarna. Tröttheten är inte att leka med. Kronisk trötthet, så att ögonen går i kors och benen viker sig. Och det går inte över hur mycket man än sover. Så otroligt jobbigt att försöka ta sig igenom dagarna med ett leende på läpparna. Men jag kämpar på. Jag är glad och positiv av mig så detta ska jag väl ta mig igenom utan problem! Bara fortsätta att vara glad och hålla ögonen öppna så löser det sig. Fick en annan medicin insatt nu som jag ska prova i en månad. Hoppas den funkar och gör mig lite piggare och mer på alerten! 
Så alla som jobbar och är trötta och sen kommer och gnäller på mig att jag borde vara så pigg eftersom jag inte gör något på dagarna. Haha! Tro mig, jag om någon vet vad trötthet är.
 
Nu ska jag fortsätta med tvätten här och sen ta mig ner till apoteket. Hörs sen! 

Träning

Hej hopp! Är precis hemkommen från gymmet. Blev bara en timme idag med en halvtimme på bandet. Bättre än inget alls! Tränar två gånger i veckan på gym och sen spelar jag tennis en gång i veckan utöver det. Så det är inte jätte mycket träning, men det duger för mig! Men tennisen tränar man ju utan att behöva tänka på att det är träning. Det är sånt jag gillar. Jag avskyr att stå på gymmet och pumpa. Sporter är något jag föredrar. Får se om Jag kanske går upp till att spela två gånger i veckan snart, men får se. Det är ju rätt så dyrt tyvärr... 
 
Nu ska jag få i mig något att äta och sen gosa med vovven. Hörs sen!
 
 

Bloggen har legat nere ett tag

Åh, bloggen har inte funkat att logga in på alls nu under ett par dagar. Så sjukt frustrerande när Jag väl haft något jag velat skriva om eller berätta. Jaja, får väl försöka ta ikapp det här nu den närmsta tiden.
 
Var hos läkaren igår och fick rätt tråkiga nyheter. Men vi har gjort några ändringar i mediciner och så och får hålla tummarna på att det börjar gå åt rätt håll nu. Annars ska jag ta upp det här om att läggas in som vi pratade om förut. Det skulle nog underlätta och påskynda hela processen lite. Orkar inte gå runt och bli sämre hela tiden. Jävla puls... Den är så hög nu, och fortsätter bara att höjas, att jag hamnat i riskzonen för hjärtinfarkt. Och det är jag lite för ung för känner jag... 
Läkarna är oroliga och det gör ju mig orolig såklart.
 
Nu ska jag få i mig något att äta här. Har förresten tappat ytterligare två kilon senaste tiden! Det går åt rätt håll igen. Så skönt!
 
 

Long time No see

Hejhej! Nu har jag varit sådär dålig igen på att uppdatera. Ber om ursäkt för det!
Idag har jag iallafall varit hos läkaren på morgonen. Det gick väl sådär. Min puls har höjts igen till 110 i vilopuls så läkarna är lite konfunderande. Den ska ju normalt ligga på mellan 60-70 och absolut max 90. Speciellt om man äter dom medicinerna som jag gör. Hjärtat blir så himla belastat och det sliter ju i onödan. 
Får hoppas på att dom kan hitta felet snart!

Sen har jag varit och tränat. Gick helt okej, dock sträckte jag båda baksida lår så får se hur det kommer kännas imorgon. Lär ju gå som en anka... 

Spelade tennis igår, hur kul som helst! Men shit, det är jobbigt alltså. Efter en timme, som vi kör, så är jag helt slut. Svetten rinner och ser ut som en tomat i ansiktet. Men det är det värt. Njuter verkigen av att ha kommit igång med tennisen igen. Jag levde ju för den förut. Jag har verkligen saknat det! 
Spelade match mot pappa och efter lite blod(!), svett och tårar så vann jag. Riktigt skönt!

Nu ska jag snart ta och hoppa in i duschen, mår inte på topp idag så kanske till och med blir ett långt bad. Vi får se. Hörs sen!