Dålig uppdatering

Jag vet att uppdateringen är dålig, men å andra sidan är det ju inte heller någon som klagar. Så jag antar att det är okej! 
Jag ligger nu hemma hos min mormor och morfar och ska sova. Är så sjukt täppt i bihålorna, blir alltid det på kvällarna. Det bara smäller till så täpper det igen direkt. Vet inte varför... Opererade ju näsan för att det skulle bli bättre men kan inte säga att det är någon jätte stor skillnad. Eller jo, jag är inte täppt under dagarna längre utan bara på kvällarna och nätterna.

Jaja, nu är det sovdags, godnatt!

PS; jag fyller år om precis två veckor!



Vad som låg i paketet

Ett par träningsbyxor var det som låg i paketet. Har dock inte bestämt mig för om jag ska behålla dom eller inte. Dom är på gränsen till för tighta runt benen.. Ska känna och klämma på dom under helgen och bestämma om dom ska skickas tillbaka eller inte! 


Torsdag

Idag vaknade jag upp sjuk. Eller aa, hög feber hade jag. Så det var bara att stanna hemma och trycka i sig Alvedon och sova bort febern. Och det funkade! Vaknade sen upp tjugo i fyra på eftermiddagen och mådde mycket bättre. Tydligen behövde kroppen få vila upp sig lite.
Åkte sen ner till Ica och hämtade ut ett paket som väntade på mig där. Vad som dolde sig där i får ni veta i morgon. Ska försöka ta en bra bild på det. 
Sen efter det åkte jag hem till mormor och morfar för jag ska sova där nu i natt. Har faktiskt lagt mig i sängen nu med vovven och ska snart släcka lampan och sova. Så säger godnatt nu!

Min sega dag

Idag har varit en sån där riktigt seg dag. Började med att få gå upp tidigt på min lediga dag och ta mig iväg för ett läkarbesök. Efter det var det dags för att till läkarbesök men hos prima. Och sen efter det ett möte med ytterligare en läkare. Jätte kul. Gick sen ner till apoteket, för att hämta ut nya mediciner, men dom hade tekniska fel så inga mediciner kunde lämnas ut. Så mötte upp min syster istället och gick och handlade lite mat och sen körde hon hem mig. 
Han hem en stund och mysa med min lilla bebis innan mamma kom och skulle hämta honom och skjutsa honom hem till mormor och morfar. Han är hos dom under dem dagarna jag jobbar så han slipper sitta ensam hemma och ha tråkigt.
I alla fall sen så kilade jag in på apoteket en gång till för att försöka hämta ut medicinen igen . Och denna gång gick det! Så slapp springa tillbaka dit en tredje gång iallafall. 
Mötte upp Sofi i centrum och vi åkte iväg och åt middag, blev en sallad för min del då jag iallafall försöker, (oftast...hehe) att tänka på vad jag stoppar i mig. 
Och det här vädret gör ju vilken människa som helst deppig. Usch och fy för regn och kyla!  Önskar jag hade kunnat trolla fram värmen nu. Det är liksom mitten av maj och vi går fortfarande runt i vinterjackor, inte okej!

Nu är det iallafall sängdags då jag ska upp tidigt och jobba. Fruktansvärt tomt i sängen dock utan Aarne bredvid mig... Menmen vad ska man göra lixom. Godnatt! 

You were my reason to believe

När man saknar någon som man vet att man aldrig får se igen. En ängel är han nu.  En av de starkast lysande stjärnorna på himlen. Aldrig glömd med alla fina minnen som spökar i mina tankar. Kärlek.
Även förhållanden man kan tänka tillbaka på och minnas att man kämpade för så hårt. Greppade efter varje halmstrå man kunde nå. Hoppet var det Jag levde på. Gav aldrig upp, envis som få. 
Man fick mycket men förlorade nästan mer. Vissa saker kan Jag sakna så det gör ont. Deras familjer blev som min familj. Så det gör ont att tänka att man aldrig kommer tillhöra den familjen igen som stod mig så nära. Alla mina tankar och kärlek till er! 
Ja, idag är en sån där sentimental dag. 



Mys!

Bebisen är hemma igen!


Full rulle

Idag har jag haft fullt upp från stunden jag vaknade. Rätt skönt faktiskt. Började dagen med ett möte med min gode man, tog en timme eller två. Sen efter det åkte jag direkt med Sofi till Täby centrum där vi fick runt och fönstershoppade lite och sen avslutade med en fika. När jag kom hem sen hann jag inte mer än att äta lite innan jag skulle iväg till gymmet med Linda. Vi körde ett pass ben/rumpa idag och det kändes riktigt bra! Hoppas på att få träningsvärk imorgon alltså. Jag kör en "prova på vecka" på friskis nu med Linda så får se hur det känns efter det om jag fortsätter att gå där. Har ju ett års bindningstid på gymmet där jag tränar nu. Men eftersom min syster, som jag tränar med, flyttar om två månader så vet jag att jag inte kommer att gå och träna ensam. Så ska försöka lösa det på något sätt...

Sen när jag kom hem tröck jag i mig lite middag innan Sofi ringde och ville ha med mig som sällskap till Ica, så vi åkte dit en sväng innan vi avslutade kvällen hemma hos mig framför "Morran och Tobias". Haha sjukt program alltså!

Nu är det dock sovdags, ska bli så skönt! 
Godnatt 


Inte min dag

Idag har inte varit min dag alltså. Sån huvudvärk och ont i magen så det bara skriker om det! Hade hoppats på att bli mött med en bukett blommor, eller i alla fall en chokladkaka, när jag kom hem från jobbet men det hände ju såklart inte... Har ju liksom ingen pojkvän som skulle kunna göra min dag lite bättre. Får försöka bunkra upp lite bättre med choklad till nästa gång det händer så kan humöret kanske hålla sig i schack relativt bra.

Nej men nu blir det sängen och hoppas på att morgondagen blir så mycket bättre, Godnatt På er! 


Prinsen


Sovsällskap

Mitt sovsällskap ikväll (varje kväll). Inte för att han verkar särskilt trött, han springer runt med sin leksak och piper och har sig. Får väl hoppas att han tröttar ut sig snart helt enkel! 

Idag har jag inte gjort mycket. Började dagen med att gå upp till grabben och lämna Aarne som skulle vara där ett par timmar medans jag tränade. Gick sen till gymmet och mötte min syster och tränade i nån timme eller så. Gick sen hem och vände i stort sett i dörren för att gå med en kompis och äta middag. Blev pizzeria, men för min del så var jag duktig nog och tog en sallad! 
Efter det träffade jag A och vi åkte och handlade lite och A fick sig även en make over då vi åkte och fick hans hår klippt. 

Nu ligger jag och ska snart sova .Så godnatt!


Godnatt


Scandalbeauties

Fick en fråga nyss ifall jag inte skulle ta och börja blogga på scandalbeauties. Ni som vet vad det är, vad tycker ni? Själv känner jag att det inte riktigt är min grej om man säger så. Jag respekterar dom som väljer att vara en scandalbeautie, men jag själv skulle nog aldrig kunna visa mig på det sättet för så många främmande människor. Så, tackar nog nej denna gång, men är smickrad att ha blivit tillfrågad! 

Ups and downs

Har en lite sämre dag idag. Eller inte dåligt, men känner en tomhet. Som att något saknas. Speciellt nu när jag lagt mig för att sova. Det är tomt bredvid mig och det känns lite sämre... Hade inte tackat nej till att ha the man of my Dreams liggandes bredvid mig direkt. Får krama kudden lite extra ikväll och drömma mig bort istället! 

Något positivt är i alla fall att jag fick semestern jag ville ha i sommar så kan njuta ordentligt av det! Har ju fått jobba hela juli varje år hittills, så blev ju överlycklig över att få vara ledig i juli detta år. Åh så mycket sol jag ska suga åt mig och bara njuta sönder!

Men Nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon, puss!