The stars are jealous of my shine

 
Jag har förälskat mig i den gula färgen!
Gult på kläder, smycken, nagellack. Allt i gult fångar min blick just nu.
Är så otroligt kär i min nya gula klänning och min gula kavaj. Kavajen kommer att användas flitigt men klänningen är det lite värre med, då jag inte använder klänning till vardags och jag känner mig dessutom lite för "uppklädd" i den. Jag får försöka skapa tillfällen till att använda den, party here i come!
Woopwoop, and they were all yellow.
 
 

Ohlala, who´s a pretty girl?

 
Made me some nails!
Hade lite tråkigt igår så satte mig och gjorde mina naglar. Gelénaglar blev det, och förlängning på alla då jag brutit av naglarna på jobbet... Får passa på att piffa till och ha snygga naglar nu när jag har semester!
Nöjd blev jag i alla fall, första gången jag provade att bygga gelénaglar på det här sättet. Tog lite längre tid men blir mycket mer hållbart och naturligt.
Är nöjd som satan!
 
Vad tycks?
 
 

Fashion fades, only style remains the same


New in and looking gooood!

 
Hehe, blev kanske lite mycket shopping idag... Dock köpte jag aldrig det som jag åkte dit för att kolla på!
Och en del saker kunde jag inte bestämma mig för, så dom fick inte följa med hem tyvärr, så måste nog åka tillbaka dit någon dag och köpa resten också. Ouff, vad jag lider... Eller?
 
Nöjd chey
 
 

I find happiness in the simplest of things

 
 
 
 

Easy come, easy go. That´s how you live


The naked truth

 
Den nakna sanningen. Wake up killar (och tjejer)! Vi tjejer vaknar inte upp på morgonen helfräscha och supersnygga. Så bli inte förvånade och säg för guds skull inte något nedsättade när ni ser oss utan smink första gången. Säg istället något som får oss att känna oss trygga, för jag tror inte att någon vill behöva gå runt och känna att hon måste vara sminkad och fixad jämt för att bli accepterad och känna sig snygg! Det är så här vi ser ut på riktigt, sminket har vi för att ta fram det vackra vi redan har! Dom gångerna vi försöker dölja det vi har med smink, är det vi redan känner oss osäkra över och i många fall fått höra negativa saker om. Nästan ingen har den perfekta hyn som är fri från finnar och plitor. Vi har mörka ringar under ögonen och ögonfransarna är inte så långa och fylliga egentligen. Så bli inte förvånad över att vi ser annorlunda ut när sminket åker av! Det är den äkta jag som kommer fram då, with flaws and all! Och jag ska kunna känna mig lika säker att gå runt såhär som med smink, men tyvärr så har samhället blivit alldeles för utseendefixerat. Det är i många fall inte okej, inte ens på vissa arbetsplatser att dyka upp utan att ha "fixat till" sig. Att vara och se fräsch ut är väl en självklarhet... Men inte tvingar vi killar till att behöva lägga ner sin tid och pengar på att bygga upp en mask?
Inte går väl killar och oroar sig över första gången dom ska sova bredvid en ny tjej, som vi oroar oss över killar, om hur han  kommer att reagera över att tjejen han vaknar upp bredvid inte är samma "perfekta" tjej som han somnade bredvid? Den killen som ser mig lika vacker, om inte ännu mer vacker, utan smink som med smink, har definitivt en säker plats i mitt hjärta! För det är så det ska vara, man ska tro på den äkta människan och inte masken hon bär. Visst faller man för utseendet, men jag är fortfarande samma tjej under sminket, bara lite mer... Naken.
Jag är vacker som jag är.
Det hoppas jag att alla tjejer tycker om sig själva också!
 
 

The most memorable days...Usually end with the dirtiest clothes

 
Inte sådär överdrivet pigg kanske, knappt sovit något inatt och har gårdagens smink och kläder samt oborstat hår... Kände mig väl inte så jätte fräsch när jag skulle sätta mig på tåget sen och åka hem. Nej fy, nu ska jag hoppa in i duschen så att jag känner mig som en människa igen!
 
Cya later!