The girl in black

Det är svårt att se själv hur långt man kommit viktmässigt. Men kollade igenom bilder och såg att jag har fan kommit en bra bit! Är stolt över mig själv att jag hållt träningen och kosten så pass bra ändå. Att jag inte gett upp, trots att jag många gånger velat kasta in handduken. Att bli lika smal som jag var från första början är inget alternativ. Jag mådde inte bra då. Utan just nu är jag nöjd, när jag ligger lite mittemellan. Nu är nästa steg att börja forma kroppen lite, bygga mer muskler. Blev jätte taggad! Sweat baby sweat

Har varit och tränat. Blev lite kondition och sen lite ben. Var så sjukt otaggad idag så får köra ett bättre pass imorgon istället. Men jag tog mig dit iaf, det är ett steg i sig! Shopping

Unnade mig ett par enkla, svarta klackskor. Det är något som alla kvinnor borde ha i sin garderob! Det är väldigt basic men klär upp vilket outfit som helst. Äger hur många klackskor som helst, men inga vanliga svarta. Så nu har dom flyttat in hos mig! Rea var dom på också så kan ju inte bli bättre. 
Cocoa Brown

Håller på med tvätten just nu, och kollar lite tv mellan omgångarna. Är så galet trött och uttråkad. Men ska iväg på ett möte om en timme typ så hinner inte riktigt göra något annat innan dess heller. Problem, problem... Haha. 

Beställde min brun utan sol igår då det börjar tryta här i skåpet. Den är helt klart i samma klass som St. Tropez b.u.s men fyra hundra kronor billigare. Så det är ett hett tips till er som använder b.u.s eller funderar på att göra det. Den är enkel att få jämn och man blir sällan fläckig. Inte heller sådär orange som man kan bli av vissa. Den heter Cocoa Brown 1 hour tan. Love it! Sol och bad

Åh, jag hade verkligen velat skriva att det var vårkänslor i luften idag, men nej. Det har varit så kallt och grått. Man blir ju galen! Jag behöver i alla fall få lite sol för att kunna överleva. Någon som vill dra utomlands haha? Om jag ändå hade haft råd... Då hade jag legat på en strand för länge sen! Ja ja, man får kolla igenom gamla bilder och drömma sig bort istället. 
Thug life

Har ju glömt att berätta, är numera admin i den bästa gruppen på Facebok. Thug life gruppen, som även är en av de största grupperna på Facebook i Sverige. Och så fort som vi växer så kommer vi snart att vara den allra största! Så joina oss, sök in i gruppen som medlem och var med i vårat glada gäng. Vi ska snart hålla en liten tävling och försöka dra ihop ett evenemang som ni alla kan delta i. 
Slarvmaja

Usch,  nu har jag slarvat med träningen och kosten. Fy på mig! Får sån ångest när jag inte sköter mig... Ska försöka att ta mig till gymmet imorgon för ett litet konditionspass. Man måste ju bli fit inför beach -17 haha. 


Hade ett otroligt viktigt möte idag som gick över förväntan, så då släppte lite av klumpen i magen. Kanske kan berätta mer om det senare, det handlar om rätt seriösa grejer med många inblandade som ej beter sig och sköter sig som dom ska. 

Hände en riktigt obehaglig sak i förra veckan. Onsdags tror jag att det var. Skriver om det imorgon. Är så arg och ledsen över att folk tror att dom kan agera hur dom vill, speciellt mot folk dom ej känner! Kommer från och med nu alltid att ha mitt säkerhetslås på kan jag ju säga...Typ... Frisk?

Har spenderat eftermiddagen på sjukhuset idag. Fick tillbaka provsvaren för njurarna och hjärtat. Njurarna ska dom fortsätta med prover på Lite senare, men såg så pass okej ut att det ej är brådskande. Hjärtat är under kontroll nu när dom tredubblade dosen på hjärtmedicinen. Eftersom att hjärtat inte hoppar över en massa slag längre och att de elektromagnetiska impulserna inte går fel genom hjärtat nu utan har rättat till sig, så är det ej farligt längre. Så länge jag tar medicinen som håller hjärtat i schack. Vilket oxå innebär att... Jag får börja ta träningen seriöst nu och är tillåten att börja träna kondition! Så bye bye säger jag till mina sista kilon som ska bort. Magrutor here i Come! 


Bjuder på en bild från idag 


Äventyr

Har bestämt mig för att åka iväg nästa helg. Behöver rensa tankarna lite efter allt som händer omkring mig just nu. Förhoppningsvis så piggnar jag på mig efter det och kommer tillbaka med ny kraft! Vart jag ska? Det får ni allt klura på! 
När man mår som sämst

Hejhej! 

Tänkte försöka ta upp bloggandet igen lite smått. Så kom in här och läs så att jag har en bra anledning att fortsätta. Det är ju er jag skriver för! 

Hur har eran jul varit? Och nyår? 
Jag själv har haft det jätte bra! Är supernöjd med allt. Nyåret var jätte lyckat, men tyvärr saknades en liten faktor... Något som bidragit till att jag inte mått så bra senaste tiden. Även innan nyår och jul. Håller alla tummar och tår för att det ska ändras, men för tillfället ligger inte det beslutet i mina händer. Så får försöka stå ut ett tag till. Att leva i ovisshet är nog det mest plågsamma jag vet. 

Har kommit igång med tränande ordentligt. Började i november och har kört på nästan varje dag sen dess, med ett litet uppehåll över jul då. Och det är så skönt. Man får annat att tänka på ett tag, rensa hjärnan lite och bara köra på! Det har inte gett något jätte resultat än, men lite skillnad är det. Framför allt har jag blivit mycket starkare i kroppen. Eller aa, både fysiskt och psykiskt. Så det är riktigt skönt. Vill dock ha synliga resultat också! Men visst är det ändå lite skillnad från början av min resa. 


Blogg

Kanske dags att ta tag i bloggandet igen?