Träning träning

Blir man inte hur glad som helst, när man har sockersuget from hell, och hittar ett glasspaket oöppnat i frysen? Yeay! Kvällen var räddad kan jag ju säga!
 
Idag har jag inte gjort så mycket annat än att gå upp tidigt och tränat. Blev mest kondition idag och lite ben då jag har världens träningsvärk och även spelade tennis på det igår. Så kände att det räckte. 
Måste ju försöka komma i form lite bättre nu till sommaren. Vill inte behöva gömma mig i vassen i år igen! Formen och vikten är ju definitivt bättre än förra året, men inte helt bra än. Har några kilon kvar att droppa och magen behöver jobbas på en hel del. Men annars så! 
 
Nu ska jag snart ha ett möte så vi får höras senare! 
 
 

Fredag

Idag har jag hunnit med praktik och fixa mina naglar.
Praktiken gick bra. Jobbade på att fortsätta bygga upp butiken så fick möblera om en massa hyllor osv. 
Naglarna tog jag bort, alltså gelén. Så nu är dom naturliga och korta igen. Känns skitskumt och är grymt svårt att skriva sms och sånt. Men man vänjer sig väl rätt snabbt. 
Nu ligger jag i soffan och har precis ätit middag, en macka. Ska mysa lite med vovven som är hemma igen, ta en promenad och sen sova. 
 
 

Möta fina Erika

Ligger i soffan och latar mig. Har spenderat förmiddagen med att städa både lägenhet och chinchilla bur. Om ett par timmar ska jag dra mig inåt mot stan för att möta fina Erika och ha lite tjejtid. Det behövs. Har inte träffat henne på snart tre veckor. Vi träffades ju sist nu när hon följde med och höll min hand när jag piercade mig. Förstår inte varför jag utsätter mig för det gång på gång... Jaja man ska ju utmana sig själv och sina fobier.
Imorgon blir det tvätta och sen äntligen en tripp till gymmet igen! Det är på tiden. Måste platta till magen lite nu till sommaren. Resten av kroppen skulle ju inte skada om den tightades till lite, men magen är fokus just nu. 
Nu ska jag klä på mig här. Hörs sen!
 
 

Träning

Usch vad slö jag varit senaste två veckorna. Ingen träning alls utom tennisen. Skärpning! Måste komma i form till sommaren, speciellt när man ska spendera den utomlands! Får köra på ordentligt nästa vecka igen.
 
Lite från min viktresa. Underviktig till överviktig till för tre veckor sen. Ungefär.