Så gaaalet jäkla bra!

 
Jag hade tråkigt i början av förra veckan så jag bestämde mig för att köpa hem lite grejer och köra en ombre på håret! Hade gått och funderat på det ett bra jävla tag och inte riktigt kunnat bestämma mig, just för att det sliter så sjukt mycket på håret eftersom det behövde blekas. Mitt hår är redan så trasigt från alla mina små experiment och färgningar, så om jag inte skulle bli nöjd eller om det skulle bli heeelt fel så skulle jag inte kunna färga om det. Då skulle jag behöva klippa av håret eller i värsta fall skulle det ramla av... Men fullföljde mitt lilla ryck och nu står jag här mer nöjd än vad jag kunnat ana! Bitches be loco, älskar det!

Over and out
 

Hypnôse Drama

 
Köpte den här mascaran idag, och jag hoppas verkligen att den funkar bra nu! Så mycket pengar som jag fick betala för den så kommer jag att bli riktigt pissed om den inte uppnår mina förväntningar.... Första gången i mitt liv jag betalar så många hundringar för en liten fjuttig mascara, och troligtvis den sista om det inte visar sig att den rockar!
Ska prova den imorgon i alla fall, så då kanske det kommer upp en bild och ni lär definitivt få veta om den är värd att tipsa om och fortsätta med, eller om den åker i soporna direkt (ger den till min syster)...
 
Vi hörs då för nu ska jag sova så att jag orkar ta mig upp till jobbet sen.
Nightynighty
 

Sad but true


Vad mina tankar snurrar runt just nu...







Mina födelsedagspresenter








Här är alla presenter jag fick på min 20årsdag!
Fick alltså halsband, en ring, örhängen, smyckesträd, parfym, tvål, en liten sminkväska, presentkort, en kudde och sen min onepiece jag la upo en bild på igår.
Ljuset längst ner fick jag av mina underbara kompisar när vi landat på Arlanda!

Jag fyllde ju år när vi satt på flyget hem från Rhodos, och med tanke på att vi flög igenom två tidszooner så hann jag till och med fylla år två gånger, en gång när vi flög över grekland och sen en gång till när vi flög in i den andra tidszoonen över skandinavien! Inte ofta man får vara med om sånt inte.
Jag fick tre grattis på flyget av två av mina vänner och sen två grattis av dom två killarna som satt bredvid mig på flyget! Blev överlycklig över det lilla och satt och log hela resan. Sen klev vi av flyget och funderade väl inte mer på att jag inte blivit gratulerad av de andra. Vi gick och ställde oss vid bagagebandet och väntade in våra väskor, och sen utan att jag märkte det så hade alla i vårat gäng ställt sig runt mig i en ring med mig i mitten, och då hann jag bara tänka "Åhnej..."! Sen tog dom i från tårna och började sjunga födelsedagssången för mig, och fler andra människor runt omkring började sjunga med och jag hade tillslut allas blickar på mig... Pinsamt? JA! Generande? JA! Men shit, vad speciell jag kände mig! Och vilket leende jag fick på läpparna! En sån fantastisk upplevelse är sånt man tror bara händer i filmer... Och nu mig! Sen kom Perka fram med en påse med ett litet paket innuti som var från allihopa. Jag öppnade det och där låg den superfina handgjorda ljusstaken i trä med ljus som luktar hur gott som helst! Dom vet hur dom ska göra för att få mig glad! Blev nästan lite tårögd, och är så tacksam för mina vänner!

Sen hände det en hel del andra roliga saker under min födelsedag också, men det skriver jag om senare.

 Bästa födelsedagen någonsin!


Min älskade Onepiece!

 Igår hade jag en av de bästa dagarna i mitt liv, jag fyllde nämligen 20 år!
Tänkte skriva mer om det senare då det hände en hel del underbara saker.
Lägger upp en bild på en av presenterna jag fick av min familj igår, en äkta Onepiece från Norge. Och den är så galet skön, bor bokstavligt talat i den och vill aldrig ta av mig den! Kommer glida runt i den dagarna i ända.



Min nya kärlek, du och jag forever!


Lycklig tjej #1


Måste bara säga att så lycklig som jag var igårkväll/natt har jag inte varit på länge!
Hade en så otoligt mysig kväll med en vän.
Vi låg och snackade i flera timmar och hade det riktigt trevligt!
Kollade lite tv, hade massage, och bara njöt av varandras sällskap.
Jag hade ett leende på läpparna konstant och det sitter fortfarande där, kommer få träningsvärk i kinderna snart tror jag...

Nu ska jag börja packa inför resan till Rhodos imorgon, är alltid ute i sista sekund så får se hur mycket som blir rätt!
Vi hörs kanske lite senare om jag inte har allt för fullt upp med att vara hög på livet!
Kiss & hugs


Inception dreaming



Inatt drömde jag så otroligt konstigt. Efter att ha frågat runt nu bland folk och läst på om det, så har jag fått reda på att jag drömt "klardrömmande", eller Inception, som det heter.
Man sover som vanligt och drömmer. Sen vaknade jag i drömmen av att jag låg på någons bröst och sov, och denne hade fått muskelryckningar, som speciellt killar brukar få när dom somnar. Så jag vaknade ialla fall av det (trodde jag) och undrade vad sjutton det här var! Inte somnade väl jag bredvid någon kille inatt? Vem är han? Det visade sig att det var mitt ex. Han vaknade nämligen till av att jag reste mej hastigt och såg smått panikslagen ut.Jag kände mig glad och varm av att vakna bredvid min kille. Sen tänkte jag, nej vänta, vi är inte tillsammans längre. Det har vi inte varit på över ett halvår! Jag kollade på honom och tänkte först, har allt varit en dröm? Gjorde vi aldrig slut, har jag bara drömt allt? Funderade även ett tag om jag varit med om en olycka, tappat minnet och att vi var tillsammans. Men sen började jag tänka, nej det här stämmer inte... Det kan inte stämma. Känslorna och uppbrottet vi gått igenom har inte varit en dröm. Drömmar pågår inte i sju månader, dag för dag! Det här är måste vara en dröm. Men hur funkar det? Jag vaknade ju precis ur min dröm, så det här måste vara verklighet! Började gråta och var totalförvirrad. Mitt ex pratade med mig och undrade hur jag mår. Jag kollade bara på honom och tröck bort honom och sa, det här är inte äkta. SLUTA!
Sen tvingade jag mig själv till att försöka vakna igen, men det gick inte... Så jag försökte tvinga upp mina ögonlock och bevisa för mig själv att jag drömde. Efter ett tag så började synen ändras, allting fanns kvar utom mitt ex. Nu hade jag vaknat på riktigt. Så allt som hände i drömmen hade jag sett omedvetet, utom mitt ex. Jag kollade på samma vägg med samma tavla som i drömmen, så mina ögon hade flyttat det dom sett när jag låg i sängen och hade vaknat ur första drömmen, in i den andra drömmen. Kroppen var alltså vaken, men inte sinnet.
Det är lite svårt att förklara, men tänk på filmen inception så förstår ni. Där ingår även "klardrömmande" vilket gör att man kan påverka och ändra drömmen själv medans den pågar!
Det var obehagligt att vakna ännu en gång efter att redan vara säker på att man är vaken!

Jag hoppas dock på att den här nattens sömn blir lite lugnare och mer normal. Jag vill inte behöva vakna av att jag har tårar som rinner och är totalt förvirrad!

Har någon av er varit med om något liknande drömstadie?