Happy halloween!

Eftersom jag inte firade halloween i år och inte klädde ut mig så får ni en liten throwback från förra året när jag var utklädd till militär. 


Latar mig


Make up

Jag älskar smink. Jag tycker att det är så kul att leka och experimentera med olika färger. Ska min syster eller mamma iväg på något speciellt så frågar dom oftast mig om jag kan sminka dom. Det är så roligt! Shoppar jag så är det oftast just smink jag köper. Mitt nästa inköp kommer att bli en läppenna från märket MAC. Jag har ju som sagt redan ett par pennor därifrån och ett gäng läppstift. Men det är också, enligt mig, det bästa märket när det kommer till läpprodukter. Jag använder dagligen ett nude läppstift därifrån i färgen Creme de nude och ibland även deras läppenna. Köpte ju en ny lite rosa som jag försöker lära mig använda (den jag har på bilden under). Men är så van vid nude färger så känns inte som mig när jag har riktiga färger på läpparna.
Ögonbrynen är lite svåra att måla, men jag har nog inte fått inte rätta känslan för det än. Men när man väl lyckas så blir hela ansiktet så mycket bättre! Älskar ögonbryn, dom gör så mycket.
Vill ni se min dagliga sminkrutin, vad jag använder för produkter?

Ögonbrynen när dom är on point! 


Läckage

Jahapp. Då är det tydligen något läckage i huset för dom har stängt av vattnet. Som tur är har jag en sån snäll mormor och morfar att jag får sova hos dom inatt. Räddarna i nöden! 
Har precis kommit tillbaka från middagen. Blev inget fancy utan bara falukorv i ugn och potatismos. Men lika gott för det! 
Ska ta och packa ihop lite grejer jag ska ha med mig ikväll, typ kudde och mobilladdare och sånt.
Vi hörs lite senare!


Time to relax

Hejsan hejsan. Idag är en riktig lat dag. Det enda Jag har gjort är att ha sovit halva dagen och sen tagit en ordentlig långdusch. Jätte skönt. Så nu sitter jag i myskläder och kollar på tv. Tänkte göra mig en kopp te också för att mysa till det ordentligt. Ska iväg på middag vid fem som varje Onsdag och sen kommer Aarne hem mellan sju, halv åtta. Ska bli skönt att få hem honom så att jag har sovsällskap på nätterna. Är så fruktansvärt tomt här hemma utan honom.
Promenaderna är ju inte riktigt lika kul när man måste ut i kylan, men det måste ju göras så det är bara att bita ihop.
Nu ska jag fortsätta mysa här i soffan. Kommentera gärna om det är något ni saknar här i bloggen. Hörs sen!

Halloj

Nu sitter vi och äter tacos, jag och Felicia. Vi har varit och hälsat på hos farmor. Hon har ju som sagt skadat sig och kan inte röra sig utanför lägenheten. Så vi var snälla och tog ut hennes katt på promenad. Han behöver ju också få lite motion. 
Vi var ju och tränade här på dagen också, det gick bra. Vi tränade mest ben så förhoppningsvis kommer Jag att ha träningsvärk imorgon. Vi tränade i drygt en och en halv timme. Lite kondition hann vi med i början. Men känner att jag behöver ta mig ner till gymmet nån mer dag i veckan och springa lite på bandet. Måste platta till magen. Det är väl mest det på min kropp som jag är minst nöjd med och som behöver fixas.

Imorgon ska jag gå upp i tid för behöver städa lite här hemma innan vovven kommer hem. Hade tänkt färga håret också men det får bli på torsdag. Då har jag all tid i världen. Det är ändå bara utväxten som ska färgas så tar inte så jätte lång tid, men det är såååååå tråkigt!
Nu ska vi fortsätta kolla på MTV ema här. 



Jävla skit

Nu är jag klar med tvätten och hemma från läkaren. Vikten hade inte ändrat sig ett dugg. Skit tråkigt. Jag som kämpar på med min diet så händer det inget. Snart ger jag upp! Har gått så många veckor och vikten har bara sjunkit sex kilo. Tröttnar ju. 
Ska i allafall ner och träna nu vid lunch så det är ett steg i rätt riktning. Fortsätter jag så så sjunker väl vikten förhoppningsvis lite, kan man ju hoppas. 
Besviken som Jag är så ska jag lägga mig i soffan och deppa lite nu. Hörs sen!

Träning imorgon, finally!

Det blev ingen träning idag. Kände fortfarande av halsen så kände att det var bättre att vila en dag extra. Men imorgon, då ska jag träna. Plus att jag får sällskap då av Felicia. Toppen! Då kommer det bli ett riktigt pass så att jag får ordentligt med träningsvärk. Det behöver jag. Usch som jag slarvat med träningen sen hon flyttade. Innan tränade vi åtminstone fyra gånger i veckan. Nu blir det max en gång var tredje vecka. Men ska ju köpa kort på det nya gymmet Jag testat på och då kommer jag träna minst två gånger i veckan. Det blir nog lagom att börja med. Det är ju inte kul när man behöver träna ensam och jag vet att jag kan få sällskap två gånger i veckan om jag börjar på det gymmet. 
Ska upp halv sju imorgon för att jag har tvättid. Jätte kul... Not! Men det måste göras. Sen efter det ska jag direkt till läkaren, precis som varje tisdag. Tänkte passa på att väga mig då.också. Dock tror jag att det stannat av lite och jag kommer inte att ha tappat nåt i vikt denna gång. Men bättre att stå stilla än att gå upp i allafall!

Nu ska jag bädda ner mig och läsa lite. Godnatt!



Sovmorgon

Godmorgon alla glada! Jag tog en rejäl sovmorgon imorse så är pigg och glad nu. Har parkerat mig i soffan framför tvn, som vanligt. Hade tänkt försöka att ta mig ner till gymmet lite senare, någon gång vid fyra kanske. Känner av lite i kroppen fortfarande men eftersom det är så pass lite så kanske det bara är nyttigt att få röra lite på sig. Jag tror inte att jag kommer att bli sjuk igen av det.
Ska försöka ta mig till kista i veckan med en kompis. Behöver köpa nya byxor då mina blivit lite stora eftersom jag håller på och går ner i vikt. Jätte kul att jag förlorar en massa kilon men plånboken är inte lika glad. Men jag vet att H&M har billiga byxor så man kan ju börja med att kika där. Annars så är ju Dr.denim bra och inte allt för dyra heller.
Nu ska jag stoppa i mig något att äta här. Hörs sen!


Ta mig i kragen

Så nu är jag hemma igen. Har precis ätit lite middag, blev avocadosallad. Så nu är jag mätt och belåten. Aarne är inte hemma så det är lite tomt. Har bara varit ifrån honom någon timme men saknar honom redan. Hade tänkt försöka att gå ner och träna imorgon. Lite kondition sådär. Men vi får se hur jag mår imorgon, är ju inte helt frisk än. Är fortfarande snuvig och känner av halsen. Men mår jag bra så blir det träning! Måste verkligen komma igång nu. Jag har sagt det hur länge som helst men nu är det faktiskt dags. Skärpning! Ska se om en kompis kanske vill följa med. Det är alltid roligare när man är två.

Bilden är tagen innan jag gick ner mina sex kilon

Goodmorning!

Vi ligger i soffan och kollar på fast and loud. Är fortfarande hemma hos mamma och har det trevligt. Ska väl hem sen under dagen någon gång. Säkert i eftermiddag. Ska snart resa på mig och göra lite te och få i mig någon slags frukost. Är inte jätte hungrig så det blir nog bara en shake, som vanligt. Men te är ju alltid gott! Nu ska vi fortsätta kolla på vårat bil program. 
Hörs sen! 



För längesen

Idag spökar en massa minnen. Mestadels bra men även en del sämre. Man tänker mycket på vad man kunnat göra annorlunda och det är lätt att vara efterklok. Nu får man ta det som det är och njuta av dom bra minnena man har. 

Lägger upp en bild som är ett fint minne för mig. Här var jag lycklig, den bästa sommaren i mitt liv då mycket positivt hände. Jag svävade på moln i flera månader tills jag kraschade stenhårt. Men som sagt, livet består av både bra och dåliga minnen. 

Memories

Ligger i soffan och kollar på tv. Startade dagen med att prata med i tele med Jolina hela morgonen. Alltid så mysigt att prata med henne. Vi pratade gamla minnen från vår resa till kreta. Haha så kul vi hade! Skrattar alltid för mig själv när jag tänker tillbaka på det. Vi gjorde mycket skumma grejer då. En riktigt bra resa var det! Vi pratade lite smått om att kanske åka tillbaka dit nästa år, men vi får se. Hoppas verkligen att det blir så, skulle vara så kul! Men vi ska i allafall börja med att jag ska åka ner till henne och hälsa på snart om några veckor. 

Sen kom A hit och vi umgicks nån timme. Satt och kollade tv och pratade. Mest om hur hungriga vi var då ingen av oss hade ätit och dumma som vi var satt vi och kollade på matprogram på tv.
Snart kommer min mamma hit och passar Aarne medans jag ska till läkaren. Sen efter det ska jag åka med mamma hem till henne och spendera helgen där. Ska bli trevligt. Man behöver lite familjetid ibland.

 

Sämst kombo!

Idag har jag inte gjort så mycket mer än varit och fixat mina fransar. Det blev väl helt okej. Tycker att dom känns så korta men det blir väl för att man vänjer sig. Dom är ju längre än mina vanliga fransar så ska egentligen inte gnälla. Får se hur länge jag väljer att fylla på dom då det kostar en rejäl slant varje gång. Till jul och nyår ska jag fixa dom i alla fall, det är redan inbokat.

Var ju så dum. Kanske borde lära mig att kolla ut genom fönstret på vad det är för väder innan jag ska ta ut hunden. Kan ju säga så att foppatofflor och spöregn, speciellet vattenpölar, är ingen bra kombo! Usch vad blöt om fötterna jag var när jag kom in. 
Men nu ligger vi nerbäddade i en varm säng redo för att sova. Så godnatt, hörs imorgon! 


Dagens göra

Ligger i soffan nu och latar mig. Har fortfarande morgonrocken på mig så känner att det är dags snart att byta om till vanliga kläder. Ska ju kila iväg och få mina fransar fixade nu om en halvtimme. Ska bli skönt, har tappat nästan alla så ser lite naket ut. Efter det ska jag springa in i centrum och köpa en present till min kära mor som fyller år idag. Grattis! 
Sen kommer Aarne hem igen! Äntligen är jag tillräckligt frisk för att ha honom hemma. Mådde ju så dåligt så klarade inte att gå ut med honom så min mormor och morfar var så snälla och passade honom medans jag låg halvdöd i influensa. 
Nu ska jag trycka i mig en kiwi och klä på mig innan jag kilar iväg. Hörs sen!


Tröttmössa

Kikar bara in här för att säga godnatt. Är så trött så ögonen går i Kors. Vi hörs imorgon Istället. Godnatt puss!


Sjuklingen här

Som den sjukling jag är så ligger jag bara i soffan och kollar på tv. Har precis tryckt i mig en kiwi för att få i mig lite näring i alla fall. Det är inte mycket men bättre än inget alls. Pratade nyss i tele med finaste Jolina och vi pratade lite om när jag ska komma ner och träffa henne. Förhoppningsvis om inte allt för lång tid. Ska försöka få tid så snart som möjligt
Hon är extremt saknad! Ibland är det jobbigt att bo på andra sidan landet. 

Nu ska jag nog ta och vila lite och försöka bli av med febern. Hörs sen!


Hell no

Åh nej, jag verkar ha fått hostan from hell! Hoppas att det bara håller i sig ikväll och är borta imorgon bitti. Man låter ju Döende!
Som om att det inte räcker med feber och halsont redan liksom...
Imorgon bitti ska jag upp tidigt och tvätta. Inte alls taggad. Sen ska jag inte göra så mycket under dagen men bort och äta middag på kvällen. Precis som varje Onsdag. 
Nu ska jag sova så att jag kan bli frisk någon gång. Ska lägga mig nyduschad i en nybäddad säng. Det är vardagslyx på hög nivå! Godnatt!

På väg neråt

Det blev ingen lättakut imorse. Jag var alldels för trött. Febern har blivit bättre men har fått mer ont i kroppen nu och inte bara i halsen och känner mig verkligen mörbultad.
Kom nyss hem från läkaren, precis som varje tisdag och det gick som vanligt bra. Har gått ner ytterligare ett kilo så är på god väg mot min målvikt. Har nu gått ner sex kilo allt som allt. Några kilo till bara så kan jag börja ta det lite lugnare med dieten. Blir ju ingen träning den här veckan eftersom att jag är sjuk, men nästa vecka ska jag kämpa på! Det borde ju hjälpa till med vikten lite grann i alla fall. 
Vikten går neråt och framåt. Jag är glad och ska bli skönt att komma igång med träningen sen igen. Så kanske det går ännu fortare!

Hur jag känner för att vara sjuk


Fortfarande sjuk

Inte mycket uppdatering här inte. Är fortfarande sjuk så det enda Jag har gjort är att sova. Ska försöka ta mig till lättakuten imorgon bitti men får se hur pass pigg jag är då. Ska till läkaren senare på dagen också men det är i ett annat ärende. Skulle ha tränat också. Sista dagen på.mitt prova på kort, men det blir ju inte av. 
Fan det är vid såna här tillfällen jag önskar att jag hade någon som tog hand om mig. Skämde bort mig lite extra. Eller varför inte, att jag fortfarande bodde hemma. 
Nu ska jag ta och sova för natten. Hörs imorgon. Godnatt och krya på mig!


Sjukstuga

Nu var det min tur. Nu har jag blivit sjuk. Vaknade upp inatt med hög feber och ont i halsen. Så nu sitter jag här med ont i varenda liten muskel. Det var inte så som jag hade tänkt spendera helgen.
Ligger i soffan uppe på landet med värmefilt och brasa i kaminen. Har druckit varmt te också. Allt för att inte frysa, vilket man gör så otroligt när man har feber! 
Hoppas på att bli frisk tills på måndag för då ska jag fixa mina ögonfransar och träna. Mitt "prova på" kort på gymmet går ut på tisdag så måste passa på att träna nu medans jag kan.
Nu kom Aarne och la sig här bredvid. Ska slå igång tvn och fokusera på att bli frisk nu. Hörs sen!



En rätt skön dag

Idag har jag inte fått mycket gjort. Har varit o centrum med en kompis en sväng och sen varit nere och handlat lite mat. Jätte trevligt i och för sig för fick sällskap av jätte härliga människor. Sen har jag hunnit tvätta håret och måla naglarna. Fick bli mörka naglar nu, lite höstigt sådär. Försöker verkligen få lite feelings för.hösten men det går inte. Det är ju bara kallt och grått och äckligt. Nej usch. Är verkligen ingen människa som trivs med höst och vinter. Kyla är inte min grej alls!
Sen kom A förbi och vi umgicks lite innan han skulle hem. Alltid lika trevligt! Synd att vi inte kan umgås mer, men man ska vara glad för det man får.
Idag kom jag ihåg att ta min medicin så har hållt igång hela dagen utan några direkta dippar. Jätte skönt att slippa känna sig helt slut i både kropp och huvud. Har känt mig relativt pigg hela dagen så är extremt tacksam för mina mediciner. Jag är som dag och natt när jag tar dom och inte. 

Nu ska jag lägga mig och läsa lite och sen sova. Godnatt!




Goodmorning

Godmorgon! Sitter i soffan nu med Aarne och kollar tv. Har tryckt mig en shake till frukost och shit, vad jag tröttnat på dom nu! Vidriga! Men men vad gör man inte för att känna sig fin och må bra. Måste ju ner fem kilon till innan jag nått min målvikt. Så har kommit halvvägs med mina fem kilon hittills iallafall. Det går långsamt, men framåt.
Ska ta mig i kragen och tvätta håret idag. Med alla dessa olika krämer och inpackningar så tar det ju sin lilla tid. Men det måste ju göras så.
Nu ska jag ta ut Aarne på promenad. Hörs sen! 


Inte glömma medicinen!

Nu är det sängdags! Glömde ta min medicin idag så är så fruktansvärt slut i huvudet. Så galet trött! Måste komma ihåg att ta den imorgon för en sån här dag till orkar jag inte. Det var nästan så att jag tänkte gå och lägga mig utan att gå sista promenaden med vovven, men det gick ju inte såklart. Har iallafall varit duktig och tränat idag, andra gången den här veckan. Det är bra för att vara jag. Man borde få energi av det men utan medicin så blir det bara tvärtom. Man blir helt väck. 
Funderar på imorgon om jag ska försöka ta mig ner till djuraffären och leta vinterjacka till Aarne. Men vi får se hur pass pigg jag är. Köpa kommer jag ändå inte göra den här månaden men om man hittar något så vet jag ju vart det finns tills nästa månad. Det börjar ju bli så pass kallt ute att det är dags för någon tjockare jacka även till vovven.
Nu är det sovdags här. Aarne har lagt sig tillrätta, idag i sängen, och det ska jag också göra. Godnatt!


Check

Nu har jag varit och tränat. Tränade bara en timme men det gick bra. Tror att jag kommer få träningsvärk i benen imorgon, eller jag hoppas det iallafall! 
Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och skrubba bort gammal BUS och smörja in mig med ny så att jag blir brun och fin. Ska kanske träffa A lite senare men vi får se hur det blir.
Hörs sen!




Morgondagen

Nu ligger jag i sängen. Aarne ligger på golvet(?) och tänkte visst sova där. Han brukar alltid somna bredvid mig i sängen. Han kanske är sur eller nåt. Tråkmåns.
Imorgon ska jag iallafall upp i tid eftersom att jag ska gå och träna innan lunch. Blir andra gången den här veckan och ska försöka hålla det så. Två gånger i veckan, minst. Tänkte inviga mina nya träningsbyxor och den nya träningsbhn (stavning?). Ska även försöka ta mig ner till centrum och leta present till mamma. Hittar jag inget där så får jag ta mig vidare till Täby någon dag. En present är redan införskaffad så är halvvägs i allafall!
Nu blir det sovdags. Godnatt!





Parfym

Nu är jag hemma en sväng innan jag ska iväg och äta middag. Har varit i stan hela dagen i dag och gjort en del fynd. Köpte ju grejer som min syster efterfrågade då den affären inte finns där hon bor. Så jag var en snäll storasyster och åkte in och köpte dom sakerna åt henne! Gjorde även lite fynd till mig själv så som en ny parfym och en tröja. Vet att jag köpte en parfym igår också men eftersom den var så dyr så vill jag bara använda den vid lite finare tillfällen. Köpte alltså idag en som luktar liknande som den igår men som kostade bara halva priset så att jag kan använda den till vardags. Vet, lite slöseri. Men ibland får man faktiskt unna sig!




Bolltäcke

Bästa uppfinningen ever, bolltäcket! Så fruktansvärt skönt med en liten tyngd över hela kroppen. Man känner sig trygg, typ som att någon håller om en. Jätte skönt tycker jag iallafall! Nu ska jag gosa ner mig och sova. Hörs imorgon, godnatt!




Träningsvärk

Hemma från träningen nu, dags för dusch! Hoppas på att jag får träningsvärk imorgon. Körde i och för sig inte så hårt utan testade mest hur det går till med deras metod. Gick sen in och shoppade lite innan jag gick hem. Blev dels en ny sport bh, underkläder och en ny parfym. Har tröttnat på den jag har nu så köpte en som luktar lite mer vanilj. 
Nu ska jag in i duschen. See you later!


Vägning

Sitter i träningskläderna och väntar på att klockan ska gå så att jag kan gå till gymmet. Blir ju ett nytt gym idag så blir spännande att se hur det funkar. Hoppas att det passar mig. Har ju den här veckan på mig att bestämma mig.
Var ju hos läkaren nu på morgonen och det gick väl som vanligt. Vägde mig och har gått ner ett kilo! Så skönt att se att det inte stannat. Det låg ju på samma vikt där i två veckor så trodde att det fortfarande skulle stå stilla. Men minus ett kilo är bra! Det är inte mycket men det går åt rätt håll. Bara att fortsätta som jag gjort hittills då, plus lite träning, förhoppningsvis, så kanske det går lite fortare. Har hittills gått ner fem kilo. Som sagt inte mycket, men åt rätt håll!

Den där vikten...

Nu ligger jag nerbäddad i sängen. Ska upp tidigt imorgon, innan sju! Usch... Har tvättstuga då så är inte alls taggad. Ska direkt efter det sen iväg till läkaren, precis som varje tisdag. Ska bli skönt att väga sig men jag tror inte att jag gått ner något. Den står nog rätt stilla på samma vikt som förra veckan tyvärr. Kämpar stenhårt med dieten men det verkar inte funka längre. Får se hur det blir när jag börjar träna sen. Då borde ju vikten sjunka något iallafall! Blir så trött när det inte blir någon förändring i vikten. Då är jag nära att ge upp och proppa i mig en stor pizza eller nåt! Usch, det är frestande ibland... Men jag ska försöka att inte ge upp.
Passande nog så ska jag efter läkaren faktiskt på en introduktion på ett nytt gym och ha en prova på vecka där. Ska bli skönt att träna lite då det var ett bra tag sen sist nu. Nu ska vikten ner!

Så sovdags nu, godnatt!




Födelsedagsfirande

Har precis målat naglarna. Har sån beslutsångest när det kommer till vilken färg jag vill ha så byter var och varannan dag. Nude till mörkt, mörkt till nude.
Sitter och väntar på att klockan ska gå så att jag kan gå ner till Ica och möta pappa. Vi ska laga middag här hemma hos mig och fira att han fyllt år. Det ska bli trevligt. Vi ses ju inte så ofta sen jag flyttade hemifrån. 
Nu ska jag ta och skölja ur min hårinpackning jag sitter med. Den jag fick med, efterbehandlingen, när jag gjorde min Olaplex behandling. Så vi hörs senare!

Yrslig

Godmorgon bloggen! Bloggade ju inget igår men det var för att vi inte har någon mottagning på landet så kunde lika gärna ta en Day off. 
Nu ligger jag och Aarne i soffan framför tvn och jag ska snart börja städa lite. Kör en storstädning varje måndag så det är skönt att ha det rent resten av veckan.
Mår inte så bra idag. Höll på att svimma flera gånger nu när jag var ute med Aarne på promenad. Ingen aning om varför men har tryckt i mig vatten och lite frukost och hoppas på att yrseln går över.
Ska gå och ta min medicin nu hörs sen!


Latmask

Nu är vi inne i Norrtälje och ska köpa lite byggrejer. Morfar håller på och bygger om uppe på landet så behövdes lite mer som saknades. 
Sov rätt länge imorse. Gick upp strax efter tio och satte mig i soffan och kollade tv och har suttit där fram tills vi åkte in hit till Norrtälje. En riktigt lat dag idag! Men det är skönt. Man behöver vila när man är förkyld. 

Här har vi chauffören 


Påväg till landet

Är påväg till landet nu. Ska spendera helgen där, ingen av mina kompisar ville ju ses vilket som! Ska bli skönt med lite frisk luft och för Aarne att springa runt i det fria. Jag har börjat bli lite förkyld så ska passa på att vila ut ordentligt och fokusera på att bli frisk!


Veterinären

Hemma igen nu. Startade.dagen med ett besök hos veterinären. Stackars Aarne har fått sån hosta. Så nu blir det mycket vila för honom.och inga långpromenader. Rätt skönt då det blivit så kallt ute. Då kan vi ligga inne i soffan och mysa istället, perfekt! 
Ska om ett tag gå ner till tvättstugan då det är en sån dag idag. Som.tur är har jag inte alls mycket tvätt så det lär ju gå rätt fort. 
Ska ta en riktig långdusch också, kanske till och med ett bad. Tända massa ljus, sätta på musik och bara njuta. Inte helt fel att ha ett badkar nu när kylan smyger sig på.

Nu ska jag kolla på tv lite..hörs sen!





En fullspäckad dag

Nu ligger jag nerbäddad i sängen. Har jag fullt upp idag med olika läkarbesök. Började dagen tidigt med att ta mig till första läkarbesöket i mörby. Det kan ju vara rätt knöligt att ta sig dit kommunalt men jag hade tur då det gick en buss dit utan en massa byten. Efter jag var klar där åkte jag hemåt för att handla lite mat och dylikt. Hann vara hemma nån timme innan jag skulle iväg på ett nytt läkarbesök men denna gången här i Berga. Efter det hann jag gå hem i drygt en timme till innan jag skulle på ett tredje läkarbesök, även det här i Berga som tur var. 
Kom hem vid typ fem och sen har jag väntat på Aarne som.skulle komma hemma och sen färgade jag utväxten. Såg att du kommenterade Erika men jag kunde inte hålla mig. Det såg hemskt ut! Men jag kanske fått utväxt igen tills den 15e så då kan jag komma förbi ändå. Säg till när ni börjar med bayalage eller ombre för då är jag er första kund hehe!
Nu ska jag släcka ner här och sova. Godnatt!


Ego

Ska snart smita iväg till läkaren. Passade på att ta lite bilder under tiden jag var hemma.



En tråkig dag

Nu är jag hemma en sväng. Har varit hos läkaren hela morgonen så fick gå upp tidigt idag, och ska om ett litet tag iväg till läkaren igen. Rolig dag va? Nä knappast.... Ska iallafall bli skönt att få det gjort så att man slipper gå och tänka på det sen. 
Ska sen möta min morfar och hämta hem Aarne. Efter det ska jag försöka mig på att färga utväxten. Den börjar bli rätt rejäl nu och vill ju inte gå runt och se skallig ut! Frågade en vän om hon kunde hjälpa mig men hon svarar inte så jag tar det som att hon inte vill. Synd. 
Hade sån otur när jag skulle klä på mig. Trosorna sprack! Inte lite, utan hela rumpan kikade fram. Märks att man gått upp i vikt... Tänker inte lägga upp bild på det för det är för barnförbjudet haha.


Sju år

Har precis kommit tillbaka från middagen. Är helt proppmätt! Ligger nu i soffan och kollar tv och pratar med en kompis. Vi har känt varandra i sju år nu. Sju år! Försöker få honom att förstå att det måste ju firas haha. Han är inte lika övertygad... Tråkmåns! 
Nu ska jag ta och tvätta av ansiktet och gosa ner mig i myskläder. Hörs sen!



Färdig hos frisören

Hemma från frisören nu. Eller aa, kom hem för ett tag sen och har suttit och pratat lite med min mormor och målat naglarna i en ny färg jag köpte. En höstig mörkgrå brun färg. Jätte fin tycker jag!  
Håret blev i alla fall jätte bra efter Olaplex behandlingen. Det blev jätte mjukt och går att borsta nu utan problem. Topparna är inte alls lika slitna. Ska göra behandlingen igen om ett par månader ifall jag fortsätter att färga och hålla på som jag gör nu. Rekommenderar alla att testa den behandlingen!

Dålig bild, men ni ser hur glansigt det är jämfört med förra bilden!


Morgondagen

Nu ligger jag i sängen. Ska ju upp rätt tidigt imorgon för att gå till frisören. Min mormor är så snäll så hon kommer hit och passar Aarne under tiden jag är borta.
Både Aarne och Jag har fått ordentlig hosta så vi håller varandra vakna under nätterna. Så inte mycket sömn där inte. Hoppas på att det blir bättre inatt.
Sen ska jag ju bort på middag imorgon, precis som varje Onsdag. Så skönt att slippa laga mat själv hehe. Jag är lite lat av mig när det gäller det. Men det är ju så tråkigt att ställa sig och laga värsta middagen när man ändå bara ska äta den ensam sen. 

Nu är det sovdags. Godnatt! 


Olaplex

Ligger i soffan och myser med vovven och kollar tv. Har precis beställt tid hos frisören imorgon. Känner att mitt hår behöver lite omvårdnad så ska göra en Olaplex behandling. Hoppas att det gör susen på mitt slitna hår. Vill kunna färga det snart igen men det går inte när det är så slitet som det är nu. Ska försöka ta bild på det imorgon så får vi se om det blev någon skillnad eller inte. Det kostar rätt mycket så någon nytta lär det ju göra! 

Såhär slitet är det nu. Och ja, det är kortare på ena sidan då håret inte växer där av någon konstig anledning. 


Paketen hämtade!

Nu är jag hemma från läkaren och har dessutom hämtat ut mina paket. 
Hos läkaren gick det väl sådär. Har bara gått ner 0.3 kg igen. Börjar bli så less på att det stannat av. Att jag inte går ner mer i vikt trots att jag håller mig till dieten. Nästan så att jag vill ge upp. Blir så besviken! 
I paketen så var det en bh, superfin lite svart och nude. Perfekt för jag äger ingen svart bh! I det andra paketet var det lite mer privata saker som jag ej kommer dela med mig av här. 


Det kommer aldrig gå

Ligger i sängen och lyssnar på musik. Fått en ny favorit låt som jag säkert kommer att ha lyssnat sönder om ett par dagar. "Det kommer aldrig gå" med Medina. Snacka om att tankarna börjar snurra och minnena kommer tillbaka. Vissa saker kommer man aldrig undan och aldrig glömma.
Ska upp i tid imorgon då jag ska till läkaren, precis som varje tisdag. Skittråkigt men det måste göras. Sen ska jag ner till Ica och hämta ut två paket som väntar på mig. Fick en påminnelse hem på posten idag att jag måste hämta paketet för annars skickar dom tillbaka det inom några dagar. Konstigt. Jag har inte fått någon avi om att jag ska ha ett paket att hämta ens... 
Nu är det sovdags. Godnatt! 


Latar mig


En effektiv morgon

Så, nu sitter jag ner i soffan och andas ut. Klockan ringde vid sju imorse och jag och en kompis åkte iväg till Täby och åt frukost. Åt som vanligt en varm cream cheese bagel och en kopp te. Så gott! Jätte trevligt att få umgås med min kompis lite. Det händer ju inte så ofta att vi kan sätta oss ner och bara prata och umgås, så jag tog tillvara på tiden ordentligt.
Sen när jag kom hem så började jag storstäda och har hållt på fram tills nu. Jätte skönt att få det gjort och att få rent både i lägenheten och i Flipsydes bur. Nu kan man sätta sig i soffan och lata sig med gott samvete! 



Fläskläpp

God kväll! Kom precis in från kvällspromenaden med vovven. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och myser. 
Lyckades skalla mitt handfat nu på kvällen, eller aa. Det hoppade fram ett handfat från ingenstans, när jag böjde mig ner, och knockade mig. Inte schysst! Fick en snygg fläskläpp men den har redan lagt sig.
Ska upp tidigt imorgon för jag ska åka och äta frukost med en vän. Vi ses inte så ofta längre så ska bli trevligt att se honom igen!

Nu är det sovdags. Godnatt!


New in

Här är sminket jag har köpt. Läppstiftet och primern har jag sen innan men dom är nästan slut så köpte nya. Läppennan är ny, men den har ni ju fått se bild på hur den ser ut redan.



Shopping

Är i Täby centrum för tillfället. Vi sitter och ska äta lite, McDonalds såklart hehe. Har shoppat lite, läppstift, primer till läpparna och en tjocktröja. Kan fixa bilder när jag kommer hem sen. Vi ska väl börja röra oss rätt snart. 


Det blir bättre

Nu ligger jag nerbäddad i sängen. Haft en så otroligt tråkig dag idag så kände atr jag lika gärna kan avsluta den tidigt. Imorgon kanske jag ska träffa en vän, men det lär nog inte bli av märker man redan nu. Men man kan ju hoppas. Så får jag en bra dag när jag kan fokusera på annat och inte sitta inne ensam med mina egna tankar. Är inte inne i den bästa perioden i livet just nu och dagarna blir bara svårare och tyngre. För att inte tala om kvällarna. Usch. Slipper inre undan en enda natt utan mardrömmar. Är bara rädd att jag ska göra något dumt mot mig själv igen. Men försöker att se ljuset i tunneln. Det blir alltid bättre, till slut. Även om det kan ta ett tag.


Den handlar om mig själv.

 Det är inte alltid så lätt att ta sig igenom dagen med dessa diagnoser. Ibland går det bara inte.
 

Dags att bli brun!

Nu ska jag bli brun! Det är ju så skadligt att sola solarium så jag ska bli bättre med min BUS. Använder den redan rätt flitigt men köpte hem en ny idag som ska ge full färg på bara tre timmar. Får se om det funkar. Har precis smörjt in mig med den så får se om ett par timmar hur det blir. Den här är så bra för det blir inga ränder av den så det går i stort sett inte att misslyckas. Dock kostar den rätt mycket... Men det får det vara värt!
Har en tråkig dag idag. Skulle kanske ha träffat en vän men hon fick andra planer så det blev inget med det. Vi kanske ska ses imorgon istället och åka och äta någonstans. Jag håller tummarna för det för vi ses inte så ofta längre så det skulle vara kul! 
Har varit nere i centrum och köpt dels den nya BUS men även en ansiktsmask som ska vara bra för problemhy och ett par nya ringar så mina silvriga tappat färgen.


Jolina

Världens Finaste Jolina. Längtar tills vi Ses. Har gått allt för lång tid nu. Bäst är du. Kommer alltid finnas för dig även om vi inte pratar så Ofta. Att prata med dig ikväll fick mig genast på bättre humör. Du får mig Alltid att skratta när jag mår dåligt.
Min vackra vän! 


Dissad

Ligger i soffan och har tråkigt. Lär ju gå och lägga mig tidigt. Skulle ha träffat kompisar men blev dissad så nu sitter Jag här fullt fixad, sminkad och allt. Skit tråkigt. Tröttnar på sånt beteende. Man har bestämt något för en vecka sen så blir man dissad för någon annan. Vänskap? Nä skulle inte tro det va. 
Har passat på att prova min nya läppenna idag. Gått runt med den på läpparna hela dagen och Jag gillar den allt mer. Färgen är ju faktiskt snygg! 

Såhär ser den ut på





Utgång?

Godmorgon! Sitter och kollar på tv, som vanligt. Har precis sminkat mig lite och börjat göra mig iordning för dagen. Ska dagen till ära försöka att pilla i ett par linser också. Det är inte det lättaste när man har långa naglar! Ska i och för sig inte göra något speciellt idag. Vänta på att morfar kommer och hämtar Aarne och senare ikväll kanske följa med några kompisar in till stan. Men vi får se. Det lär nog sluta med att jag sitter hemma i mjukisar och kollar tv och latar mig. Men det skulle ju vara kul att komma ut och göra något annat för en gångs skull. Vet inte ens om dom vill ha mig med sig. Som sagt, vi får se!
Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Hörs sen!



New in

Nu är jag hemma igen. Har varit iväg med mamma och shoppat lite idag. Hittade ett par träningsbyxor som jag köpte. Vet ej om jag ska behålla dom ännu men ska klämma och känna lite på dom. Lyckades inte få någon bra bild på dom direkt.
Köpte även en tröja, en grå vanlig långärmad bara, och en läppenna. Det är ju så trendigt med lite mörkare läppar nu så slog till på en lite mörkare rosa/nude färg. Jag tycker att den är skitsnygg men är lite ovan då jag alltid har ljusa nude läppar.