Hörs imorgon!


Dags att bli frisk!

Jag är fortfarande väldigt förkyld, men nu har svullnaden i bihålorna lagt sig! Tyvärr har allt förflyttat sig till lungorna så jag hostar som en galning. Har fått otroligt ont i halsen och bröstet nu tack vare det... Men jag tror på att sömn fixar det mesta så det blir nog en tidig kväll för mig!
Ska ändå upp tidigt imorgon igen för mitt dagliga läkarbesök, så det kan ju vara lite skönt att få sova ut ordentligt inatt och se till att vara relativt utvilad imorgon för alla tester som ska göras...
Får se om det blir några bilder som läggs ut imorgon, det beror väl lite på vilket humör jag är på och hur pass fräsch jag känner mej!
Planerna är i alla fall att åka och träffa Malin en stund efter att jag är klar hos läkaren. Hoppas verkligen på att jag mår tillräckligt bra för att kunna göra det för jag saknar henne som fan! Men samtidigt så vill jag ju inte smitta ner henne i onödan... Men jag håller tummarna!


Today





Här är den nya blusen med nitar på som jag köpte igår. Nu ser man lite bättre hur sen sitter på! Prövade på att köra mörkt läppstift till. Lite ovant men det kanske funkar ändå!


Hörs imorgon!



Trots att jag är dunder förkyld så ska jag upp tidigt imorgon för att gå på min utredning hos läkaren.
Duktig flicka jag är!

12. En bild på din vardag



Det här beskriver min vardag rätt bra just nu.
Min varma säng, nässpray, alvedon och en jävla massa papper!


Mini-shopping




Idag blev det lite små köp efter läkarbesöket. Det har jag gjort mig förtjänt av tycker jag!
En galet snygg blus med nitar på och ögonfransfärg blev det.

Min förkylning har brutit ut ordentligt nu och det känns som att jag kommer att hosta lungorna ur mig. Men det är som sagt bara att bita ihop och hoppas på att det lägger sig snart. Har fortfarande läkartider varje dag som jag måste hålla...

Sweet dreams



Imorrn är det dags för läkaren igen så jag måste upp tidigt.
Ska bli skönt att få sova lite nu, och ska njuta extra mycket, för jag vet hur jävla svårt det är att väl ta sig upp ur den där varma gosiga sängen på morgonen... Så nu ska jag gå och ta några alvedon, knarka lite nässpray och säga hej till kudden!
Hörs imorgon!

Bild från gårdagen



En bild från brunchen på Waxholms hotell igår.
Mupparna bakom mig är min syster och hennes kille!

Sjukling...

Jadu, då är man sjuk igen då... Tack Felicia!
Hade äntligen blivit frisk för första gången sen i julas, och då kommer min söta syster hem med influensan, och klart som fan att jag suger åt mig skiten direkt!
Känner mig riktigt dålig. Tjock i halsen, bihålorna sprängs, snorar och har mig. Så min bästa kompis den närmsta veckan lär nog bli Mr. Otrivin och sen att knapra lite alvedon... Igen.
Ska ta och hoppa in i duschen nu och fräscha till mig lite, sen sätta mig med en kopp te och mysa ner mig i soffan innan det blir dags för sängen!


11. En bild på en person du kan berätta allt för



Även här får jag nog säga Kim.
Hon är den jag kan prata om precis allt med. Spelar ingen roll vad det än gäller, henne litar jag på och berättar allt för. Jag har inga hemligheter för henne och det tror jag knappast att hon har för mig heller!
Min bästa vän sen barnsben. Vi kan prata om allt och det finns inget som heter pinsamt eller skämmigt! Vi stöttar varandra genom allt och har alltid roligt tillsammans. Jag känner mig trygg med henne!

27 februari


Hörs imorgon!


Going zombie...

Åh, imorgon är det dags för läkaren igen... Så det är bara att bita ihop och så snällt pallra sig upp ur sängen, allt för tidigt för att jag ska kunna fungera! Zombie resten av dagen? Yes sir.
Och så kommer det att vara varje dag den här veckan fram tills helgen. Och då kan jag förhoppningsvis få dra ut och ha lite kul, om jag har orken vill säga!
Så, nu ska jag gå och ta bort sminket och fixa klart mig inför min alldeles för välkomnande säng...
Måste dock puss lite på den här killen också, annars blir han galet svartsjuk när jag ligger och kramar kudden inatt! En mammigare liten gris får man fan leta efter...


Flipsyde

10. En bild på någon du tycker är väldigt snäll



Malin!
Hon har ett hjärta av guld och är en av dom gosigaste personerna jag känner. Hon finns alltid där, och får mig att le även dom dagarna som är som gråast!


Today is a blue day




Godmorgon!


Nu håller jag på och fixar mig inför födelsedagsfirandet på hotellet.
Det ska bli så gott med frukost (brunch)!
Måste skynda mig lite nu,som vanligt, så vi hörs under dagen!


Hörs imorgon



Nu ska jag sova!
Ska upp i tid imorgon så att jag hinner fixa till mig lite innan vi ska iväg till Waxholms hotell och fira min morfar.
Det blir första gången någonsin som jag käkar äkta brunch!


Piercing

Jag funderar starkt på att göra en"smiley"-piercing! Är nästan övertygad och jag är 99% säker på att jag ska göra den. Så jävla snyyggggt!





Nå, vad tycker ni?
Ja eller nej?



Lördag 25/2

Kvällen blev ju inte riktigt som jag planerat kanske... Men det blev rätt mysigt ändå!
Skulle ha dragit till Tegel, men det var lite svårt att få med dit någon tjejkompis för alla var för trötta. Latmaskar! Så då skippade jag det oxå, tänker ju inte dra ut ensam...Sen fick jag ändå så galet ont i magen ikväll igen så jag gick och la mig och sov någon timme. Förstår inte vad det är... Det bränner och krampar, jag börjar frysa och svettas som en galning! Någon som har en aning om vad fan det kan vara? Kan inte äta ordentligt och jag är livrädd för att rasa i vikt igen. Har kämpat för dom här kilona jag lyckats lägga på mig!
Har varit ute och åkt idag med min mamma och hennes sambo Tommy. Vi var och skulle köpa en present till min morfar som fyller år idag. Har ingen aning om vad det blev dock, har bara sett kortet han ska få! Vi ska fira honom imorgon då vi blivit bjudna på brunch på Waxholms hotell! Jag kollade lite på nya skor också som blir bra nu till våren. Men fattig som jag är så får jag allt gå och dreggla över dom ett tag till, tills jag lyckats skrapa ihop lite pengar! Blev en "hår-donut" i alla fall, så nu kan jag fixa håret lite snabbt och enkelt när jag är för lat för att orka bry mig om stylingen.

Nu ska jag fortsätta kolla på TV, hörs sen!


9. En bild på någon i din släkt



Min underbara moster och gudmor Mickan (Mikaela). Bättre moster kan man inte ha!


Godmorgon!

Hejhej!
Idag ska vi iväg och kolla efter en present till min morfar. Sen blir det förhoppningsvis lite små-shopping för min del oxå! Vet i alla fall att jag ska kolla på ett par vårskor som kanske kan bli mina... Kan ju alltid hoppas!
Nu ska jag käka upp min frukost och sen börja göra mig i ordning.
Hörs under dagen!


Hörs imorgon!



Mår fortfarande lite dåligt så det blir en tidig kväll för mig... Vill verkligen vara frisk imorgon!


8. En bild på en person som du saknar

 

Jag saknar min Jolina... Dags att ses snart igen tycker jag!

Checka in hennes blogg, alltid lika snygg tjej

http://www.nattstad.se/juana

 

 

 

 


Någon som vill byta?

Nä, mini-spat blev ju inte av direkt. Blev sjuk istället. Fick så otroligt ont i magen att jag inte ens kunde stå! Kunde knappt sitta så gick och la mig, vilket nästan inte gick heller för smärtan... Började kallsvettas så det bara rann om mig och jag började fan bli lite orolig där ett tag. Men efter ha legat och gnytt i någon timme ,och försökt hitta en bra position att ligga i så, somnade jag äntligen och vaknade upp nästan smärtfri sen! Men jag känner nu att jag börjar må lite dåligt igen så ska gå och leta upp lite Samarin och hoppas på att det hjälper.



Godmorgon!

Jag vaknade med migrän imorse ,så jag har legat i sängen fram tills för någon timme sen, för att försöka få den lägga sig lite... Nu blir det att sätta sig framför simpsons och käka frukost! Sen blir det nog det där mini-spat jag snackade om igår, ansiktsmask, fotbad, hela det där kitet.
Här är en bild på det jag köpte igår.

Hörs sen!


01.05


Wohoo!
Idag är jag ledig från läkartider, och allt sånt där tråkigt skit som snor mina sovmornar, så då kan jag sova hur länge jag vill! Sen blir det nog att lata mig resten av dagen. Kanske ett litet mini-spa för att skämma bort mig själv lite... Det tycker jag att jag förtjänar efter den här veckan!
Kanske lägger upp någon bild också på det jag shoppade igår, men det beror på hur lat jag känner mig hehe.

Hörs sen i alla fall!


7. En bild som du aldrig lagt upp



Ja, det finns många bilder med tanke på att jag inte bloggat så länge!
Men det fick bli den här som också var mitt slappa klädval igår!

6. En bild på dig själv och en vän du inte varit med på länge



Bild från 2006 på mig och min gamla kompis Sandra.
Hon var en av mina närmsta vänner och är lika knäpp som mig så hade aldrig en tråkig stund med henne!

Godnatt, hörs imorgon!



Det lär nog bli rätt dålig upptadering imorgon då jag har hela dagen fullbokad med läkartider och annat skoj...

Förlåt mig







Semlor, mums!


Oj, idag har jag verkligen latat mig framför TVn hela dagen... Har knappt rest mig ur soffan förutom för att packa upp väskorna och få i ordning lite på rummet. Har hunnit gosa lite med min lilla gris också, den enda killen som alltid kommer finnas där för mig! Han kan inte säga emot vilket som, så han är så illa tvungen.. Hehe.
Ska sätta mig i soffan med mamma nu och mumsa på lite semlor, som jag har väntat på hela dagen!




Mums...

Today




Ja, jag vet att bilderna är kassa och att min spegel är galet smutsig! Men det får ni stå ut med!

Jeans - Gina tricot (nya)
Linne - Monki
Döskalle ring - Glitter
Klocka - Ur & Penn

"Inner peace"




Nagellack från Kicks egna kollektion i färgen "Inner peace"
Kostar 39:-

14.56

Hej alla glada!
Idag vaknade jag vid ett, men orkade inte gå upp så låg kvar och latade mej till två. Vem orkar gå upp tidigt när man faktiskt kan ligga kvar så länge man vill? Inte jag i alla fall!
Så idag ska jag inte göra ett piss förutom att packa upp mina väskor och gosa med Flipsyde!
Är på rätt dåligt humör idag så det kanske kommer att märkas genom mina inlägg, men vissa människor får vad dom förtjänar! Idioter det finns asså... Inte konstigt att det inte finns någon tillit mellan folk när det inte är någon som bryr sig om att göra sig förtjänt av den!
Aja, kanske slänger in en bild sen på hur jag ser ut idag, om jag orkar ställa mig och posa för kameran när jag är på det här humöret! Vi får se helt enkelt...

Hörs senare!

5. En gammal bild på dig själv



Sådär ja! En bild på mig från -09 tror jag.
Försökte få tillbaka mitt blonda hår och hålla det så, men färgade tillbaka det brunt någon vecka efter att det här kortet togs. Särskilt snygg kan jag ju inte direkt säga att jag var i alla fall haha.

Ses imorgon!


Ska nog gå och gråta lite nu, vart tog alla läsare vägen???

Yes, i´m in love!



 

Jeffrey campbell - Lita

Kan man göra något annat än att älska dom här skorna?

Jag vill ha ett par i varje färg, är kär!

Var och varannan tjej äger ett par såna här men jag har inte riktigt lagt märke till dom förrän nyligen, och nu är jag fast! Dom är helt perfekta och ska dessutom vara riktigt sköna att gå i... Kan det bli bättre? Förutom priset då... Det är lite för saftigt för min plånbok tyvärr.

 

Någon som vill köpa ett par till mig kanske haha?

 


Skinnimitation




Mina nya jeans i skinnimitation från Gina tricot.
Eftersom jag är rätt smal så är det inte så lätt för mig att hitta jeans som sitter bra, så då blir jag alltid överlycklig när jag väl hittar några, och då är det kosta vad dom kosta vill som gäller!
Dom här sitter som en smäck och är till och med perfekta i midjan, men var dock lite svåra att få upp över rumpan...
Är otroligt nöjd och dom kommer att användas flitigt här framöver!

Tips från coachen!




Vita Liberata Brun utan sol

Detta är helt klart den bästa brun utan sol jag testat!
Jag har alltid haft svårt för just BUS då jag tycker att jag alltid blir orange eller gul. Men med denna blir man verkligen brun! Man ser sådär härligt solkysst ut utan att det ser fejk ut. Den är lätt att applicera och sjunker in och torkar extremt snabbt. (Därför är det bra att använda plasthandskar). Du kan klä på dig direkt efter,men skulle undvika vita kläder första halvtimmen, då den inte kladdar eller färgar av sig. Visst kostar den lite mer än dom vanliga BUSn men är definitivt värd priset! Den är hundra gånger bättre än dom vanliga man kan köpa, då den här gör mig härligt solbrun istället för gulaktig och jag känner mej inte ett dugg kladdig, som man kan göra av t.ex Dove - summer glow...


Finns att beställa på ex. Nelly.com , Eleven.se , Beautyplanet.se
Priset ligger på    250-295:-

4. En bild på en konstig tid i ditt liv

Vad som ledde till att jag hamnade på den här klubben i Göteborg kan ni läsa under inlägget " Heartbreaker".
Men i alla fall. Det hade hänt så otroligt mycket negativt i mitt liv på en väldigt kort tid så min kropp och hjärna stängde helt enkelt av. Jag orkade inte mer! Jag var inte mig själv och jag behövde få komma bort och få en paus från mitt eget liv.
Så jag pratade ihop mej med en tjej på min Facebook, som jag aldrig hade träffat och knappt ens snackat med, och hon kom fram till att jag kunde komma ner till henne i Gbg och bo där ett tag! Att jag fick stanna så länge jag behövde för att komma tillbaka på fötter igen och att hon skulle göra allt hon kunde för att få mig att glömma skiten här hemma! Så jag bokade en tågbiljett ner, en enkelbiljett, redan nästa morgon.
Jag stannade där i nästan två veckor och har aldrig mått så bra och haft så roligt i mitt liv! Vi käkade ute varje dag, bowlade, festade (därav bilden), drog hem till några av hennes, inte fullt så normala, vänner... Vi shoppade, flummade sönder och skrattade så galet(!) mycket, åkte en hel del spårvagn och jag blev lika glad varje gång. Som ett litet barn! Jag skulle kolla och peka, fråga en massa saker, dra i det roliga "stoppsnöret", osv...
Jag lärde känna en hel del människor och även hon jag bodde hos! Kommer aldrig att släppa henne och jag saknar henne som fan här uppe i Stockholm!
Jag kommer aldrig glömma den tiden där, ett minne för livet helt enkelt!

Solarieöarna nu då

Nu är jag klar hos läkaren. Det var andra dagen på utredningen och det var lika långtråkigt som förra gången. Men bra gick det i alla fall och nu ska jag inte dit igen förrän på onsdag!
Bestämde mig också för att ta en tripp förbi "solarieöarna" innan jag drog hem till min varma säng igen! Så att man kan få känna sig lite brun och fräsch nu när solen börjar kika fram! Och eftersom den riktiga solen inte tar så bra än så är det okej att fuska lite tycker jag...

Nightynight



Ska upp tidigt för ett läkarbesök så måste försöka sova nu!
Hörs imorgon

Mums!



Har precis smörjt in mej med en test jag fick på den nya hudkrämen som ska lukta choklad.
Och det gör den verkligen! Inte sådär sött sliskigt, utan mer nötigt och.. Mysigt haha!
Kommer att ligga och sniffa lite på mej själv hela natten, kanske tar en liten smakbit av mig själv oxå (gör inte det, den smakar tvål!)

Body butter - Chocomania   175:-
från The body shop

Get busy girl

Ligger just nu och glor på tv. Borde egentligen städa upp på rummet, ordentligt(!), och packa. Ska hem till mammsen imorgon och är där i två veckor sen som varje månad... Ni som vet vart jag bor vet hur exalterad jag blir varje gång jag ska dit... Världens ände,woho! Nej då, får ju träffa min lilla Flipsyde igen och det var ett tag sen!
Aja, pappa och jag var förbi min farmor en stund idag och sa hej. Jag ska bo i hennes hus under tiden som hon reser till Rom. Så jag måste alltså åka förbi där några gånger innan dess och lära mig lite om hur vissa saker fungerar där och även lära känna hennes katt (vilket kanske låter lite skumt). Katten har precis flyttat in där och är lite skygg och avvaktande och sticker gärna iväg om nya människor kommer och hälsar på. Så därför måste jag träffa kissen, och få honom att känna sig relativt trygg med mej omkring, så att han inte rymmer för gott och inte vågar komma tillbaka när farmor väl åker! Gick riktigt bra, lite skygg i början men efter ett tag var han huuuur gosig som helst. Men han är nog den tjockaste katten jag sett! Kanske får banta ner honom lite i smyg...

Nu ska jag släpa mitt feta arsle ur sängen och gå ner och ta bort sminket och sen börja plocka lite på rummet.
Hörs sen !

Facelook...



3. En bild på någon i din familj



Här är mina småsystrar!
Till vänster Linnea och till höger Felicia.
Älskar dom över allt och dom finns alltid där för en!

19 februari

Godmorgon! Idag blev jag minsann väckt, så jag kom upp i tid! Låg och kollade klart på en film igår så har ingen aning om när jag somnade, men det blev nog inte tidigare än tre i alla fall! Låg och snackade lite med en kompis om singellivet. Varför tycker i stort sett alla att det suger att vara singel? Jag förstår inte grejen, för så hemskt är det faktiskt inte! Det är lite taskigt att säga till alla som nyss kommit ut ur ett förhållande hur synd det är om dom som måste göra allt ensamma nu! Nejdå! Nu har du ju all tid i världen att bry dig om dig själv och göra allt du velat göra men inte kunnat! Lev livet nu och njut av vad dagarna har att ge. Umgås med vilka du vill, dra ut och festa, gör vad du vill med vem du vill! Om inte annat kan du se det som en liten paus i livet, för att kunna ladda upp batterierna och leva livet samtidigt, tills när du hittar en ny kärlek och kan börja på ett nytt liv tillsammans!
Aja nog med sånt där, men man börjar alltid tänka som mest när man ska sova. Åtminstonde hälften är sånt som jag aldrig skulle låta någon få veta om , för det kan komma upp de mest sjuka tankarna i min skalle vid den tiden asså, haha!
Nu ska jag äta upp min frukost och sen måste jag ta och städa rummet. Bombnedslag, yes sir!
Hörs under dagen! Kram

Hörs imorgon!


Tips från coachen!



Ett tips för oss som är redheads är denna underbara produkt! Den fungerar verkligen och ger hela håret ett lyft. Den röda färgen brukar lätt försvinna och bli rätt glanslös och tråkig efter ett tag när man har färgat hår tyvärr. Den här färgbomben som den kallas, fungerar både som en lätt toning och hårinpackning i ett! Det räcker med att använda den någon gång i veckan så håller det röda håret sig verkligen rött! Älskar den och jag använder den i färgen "Fire red" flitigt! Finns i alla möjliga färger och nyanser, från platina blond till rött, brunt och svart!

Revlon - Nutri colour creme
Runt 200:- hos frisörsalonger (går såklart att hitta billigare på nätet!)

Hårfärgning på g !

Dags att slänga i lite färg i håret tror jag minsann! Har dragit ut på det hela veckan för att det är så sjukt tråkigt att göra det! Men nu börjar utväxten se förjävlig ut så jag känner att det faktiskt är dags att bita ihop och göra något åt det!


2. En bild på dig själv



Dock rätt gammal nu, tagen i höstas tror jag!

Nämen, godmorgon!

Ojoj, här har man visst försovit sig x antal timmar! Är så van vid att far min brukar komma in och tända lampan och dra upp rullgardinerna vid typ tio på helgerna. Men inte idag, han jobbade tydligen... Men det är inte varje dag man sitter i köket och äter frukost medans man ser hur det blir mörkare och mörkare ute för varje minut som går!
Får se vad jag orkar skriva om idag, med tanke på att man blir så otroligt jävla seg av att ha sovit bort halva dagen!
Men ja, någonting blir det säkert... Kan man ju hoppas i alla fall.
Nu ska jag dricka upp mitt te och hålla tummarna för att få ett positivt svar på mejlet jag väntar på! Det som har hänt är helt mitt fel, och jag förstår om den personen inte kommer att förlåta mej och väljer att hata mig resten av livet. Men jag hoppas ändå, att han innerst inne förstår hur ledsen jag är och hur dåligt jag mår över det hela! Jag hoppas att han ger mej en chans att gottgöra honom och bevisa vad han och hans vänskap betyder för mig helt enkelt! Men jag kan tyvärr inte göra mer nu än att vänta...
Hörs sen !

23.57

Idag vaknade jag rätt sent, eller aa, väldigt sent (vid tre)! Så har inte riktigt känt någon lust att hitta på något vettigt utan har bara myst i sängen med en himla massa te! Bara halva familjen var hemma idag så vi lyxade till det med att äta skaldjur till middag. Hummer, Kungskrabba, räkor. Hur gott som helst och inte så ofta man får njuta av sånt!
Drog sedan i en hårinpackning och körde på ansiktsmask medans jag satt vid datan och guidade min polare i hur jag ville ha min header (som nu är uppe). Och den blev riktigt bra, är nöjd! Han är en duktig pojke han haha.
Körde på en långdusch efter det, skrubbade, rakade benen, ja allt sånt där tjejigt! Har nu smörjt in mej med min favvo hudkräm så nu sitter jag och luktar mumsigt! Tänkte kolla klart på filmen nu och tjocka klart mej med allt godis och sen ska jag nog sova faktiskt! Blir ju trött av att ha haft en sån produktiv dag haha.. Eller?
Imorgon kanske jag skriver lite flitigare eller i alla fall lägger upp en bild på mig själv!
Nightynight


Sena sommarkvällar



Någon mer än jag som saknar sommaren?
Tog den här bilden på vårat landställe i slutet av förra sommaren. Vi skulle sätta oss och meta lite på bryggan innan myggorna kom och invaderade stället. Känslan av att kunna sitta utomhus i nästan inga kläder alls, så sent på kvällen, och höra hur det slår i vassen. Ja, det skulle inte vara helt fel just nu!

1. En bild på någon du umgås mycket med



Min underbara vän Kim

30 days of pictures

1: En bild på någon du umgås mycket med
2: En bild på dig själv
3: En bild på någon i din familj
4: En bild på en konstig tid i ditt liv
5: En gammal bild på dig själv
6: En bild på dig själv och en vän du inte varit med på länge
7: En bild som du aldrig lagt upp
8: En bild på en person som du saknar
9: En bild på någon i din släkt
10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
11: En bild på en person du kan berätta allt för
12: En bild på din vardag
13: En bild på dig och någon klasskompis
14: En bild som påminner dig om gamla tider
15: En bild på en person som du vill vara med
16: En ful bild på dig själv
17: En ovanlig bild
18: En bild på din fritid
19: En bild på en person som är snygg
20: En bild på dina närmaste
21: En bild på en person som alltid ställer upp för dig
22: En bild på en tid du saknar
23: En bild från i somras
24: En bild som göra dig glad
25: En bild på en person som alltid gör dig glad
26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
27: En bild som du alltid skrattar åt
28: En tokig bild
29: Den nyaste bilden på dig själv
30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om

Lite värme i vinterkylan












What is love ?



Är inte så jävla pigg idag efter vad som hände igår, så troligtvis kommer jag inte skriva mer förrän i morgon!
Kan kanske berätta vad som hände då... Kvällen började så otroligt bra, som en dröm, men slutade med krossade hjärtan från båda parterna...


Crying my heart out



Behöver jag säga mer....


Alla hjärtans dag...



Har inte så mycket att skriva om den här dagen. Funderar på att lägga mig och sova och vakna upp imorgon när folk börjar bete sig som vanligt igen! Men vem det, dagen kanske blir rätt mysig ändå. Det blir vad man gör det till helt enkelt! Skickar en puss till er därute så länge. Så har jag oxå spridit lite kärlek idag! PUSS


Crazy, stupid love

Jaadu, vad ska man säga... Det är första gången på fyra år som jag får fira Alla hjärtans dag ensam, så det är klart att jag har en himla massa tankar som snurrar runt i huvudet just nu! Just nu känner jag bara att vi kan skippa morgondagen. Sova mig igenom det eller något! Men man får väl göra det bästa av situationen, se till att skämma bort sig själv lite haha! Blir nog en sväng ner till affären och köpa så mycket choklad och annat gott som jag bara kan! Lägga mig i badet med lite tända ljus och ha ett mini-spa... Det kan nog bli rätt mysigt ändå om jag tänker efter! Vi får väl se. Man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan, så då är det perfekt med en dag där jag verkligen kan bevisa för mig själv hur viktig jag faktiskt är utan att låta alldeles för ego!
Men nu ska jag fortsätta dricka mitt te och kolla på tv så tar vi morgondagen som den kommer.
Godnatt !


Today