Shoppat, igen...!






Så, här är allt jag shoppade idag!
Det lär troligtvis komma upp bättre bilder när jag anväder sakerna, men tills dess får ni nöja er med dessa.

-Mintgrön topp från Gina tricot
-Silvriga örhängen från Ginatricot
-Beiget, matt, smått skimrande, nagellack från Depend (Åhléns)
-Lösögonfransar från Åhléns
-Nya Telescopic mascaran "False lash Telescopic"
-Skor från H&M
Och den vanliga hårfärgen jag alltid kör på nu förtiden!

Och jag vet att vissa har gnällt över min uppdatering, men den kommer att bli bättre nu. Det lovar jag!
Ska försöka ta lite bättre bilder imorgon på toppen och skorna som jag köpte, så det lär ju dyka upp här i alla fall.
Nu ska jag dricka upp mitt te och sen bädda rent i sängen och sova!
Vi hörs i morgon, Godnatt!

(Uppdatering: Nagellacket är nu borttappat, så fort gick det!)





Godnatt



Puss och godnatt, nu ska jag sova!
Imorgon blir det troligtvis Tegel, men får se! Har lite ärenden jag måste fixa under dagen i alla fall.
Så det betyder att uppdateringen troligtvis kommer att suga imorgon också tyvärr...
Sov gott och dröm sött!


Klippt och färgat




Före och efter!
Den fina röda färgen jag hade innan har tyvärr försvunnit extremt snabbt och den skiftade nu mer i laxrosa..
Så jag drog i en färg så att det blev mörkare och i solen så skiftar det lite i röd/lila, men det blev lite mer brunt än vad jag hade önskat. Passade också på att klippa av fem cm av håret för att det var så galet slitet.
Nu känner jag mig något fräschare och blev genast på bättre humör! Det kunde ha blivit en bättre färg, men jag är relativt nöjd än då. Älskar känslan av förändring!


Sämsta uppdateringen ever, i know!



Här spenderade jag helgen, med arslet parkerat i soffan! Hade riktigt trevligt, och vissa saker som hände lär man ju aldrig glömma! Knäppskallar är vad det där gänget är asså!
Blir troligtvis en sväng dit nu i helgen också, men det är inte bestämt så vi får se när det börjar närma sig fredag.
Nu ska jag sova, tänkte bara lägga upp något med tanke på att uppdateringen sugit rätt rejält de senaste dagarna...
Men imorgon kommer det nog komma upp lite bilder på mitt hår. Tänkte klippa och färga det då det är så galet slitet och den röda, fina färgen jag hade, nu drar lite mer åt det laxrosa hållet. Och det är fan inte snyggt!
Så godnatt hörs imorgon!


Laaaazyy outfit


Idag är jag ändå bara hemma för att städa och packa ihop dom sista sakerna innan jag ska till mamma.
Så det fick bli dessa kläder, rätt simpelt med höga jeans och magtröja. Ansiktet är osminkat och håret ofixat så skonade er från att se det på bild!


Bedtime tea



Hoppade in i duschen en snabbis och sköjlde av kroppen lite. Är alldeles för trött för att orka tvätta håret och hålla på och föna och sånt. Så det får jag fixa imorgon när jag är lite mer pigg!
Nu sitter jag och smuttar på mitt "Godnatt"-te.
Det ska hjälpa till att balansera sömnen så att man sover djupare och blir mer utvilad.
Och det funkar verkligen, blir helt seg i kroppen och ögonlocken blir rätt tunga efter att ha druckit en stor kopp av det här teet!
Så nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på Tv lite innan jag somnar.
Godnatt!


Smycken av Masaier



Detta kom min styvmamma hem med i onsdags när hon varit i Tanzania!
Det är smycken som både är handgjorda och säljs av masaierna, som är ett nomadfolk och krigare.
Dom lever för sig själva ute på slätterna i byar med hyddor av lera och savannen som baksida!
Smyckena är otroligt vackra och fint gjorda, med tanke på att dom sitter och pysslar ihop tusentals sådana smycken med sina egna händer. Hon kom hem med fler smycken också, såna som gjorda i färgerna av deras flagga, och andra smycken i t.ex buffelhorn, som dom snidat och fixat med själva.


I have been crying my fucking heart out

Och där tog tårarna slut. Har gråtit veckor i sträck. Men tack för att du berättade, nu är det bara att försöka gå vidare. Du kommer alltid att betyda otroligt mycket för mig, men jag förstår dig. Hoppas att du får det bra! För det ska jag försöka ha det i alla fall. Du ska veta att jag aldrig mått så dåligt över någonting, som jag gjort under den här tiden. Men du valde att inte ha något med mej att göra någonsin igen, så jag kommer aldrig att kunna ens försöka att gottgöra det. Ditt val, och jag kan bara lyda och försöka se ljuset på andra sidan. Det blir bättre för mig, även om det känns tungt just nu. Jag kommer att klara det här, bara att försöka ta ett djupt andetag och leva vidare! Jag kommer att må bra. För man är sin egen lyckas smed! Hoppas att vi hörs i framtiden, när allt lagt sig. För jag kommer aldrig att glömma dom bra stunderna vi haft, och det kommer alltid att finnas en liten del av mig som kommer att sakna dig på ett eller annat sätt. Du var min vän, något som jag alltid kommer att uppskatta!


Godis !



Hihi, mums, gick loss lite inne på tobaksaffären i centrum... Det var ju så billigt och vem kan motstå att frossa i lite godis ibland! Inte skulle väl jag vara en liten godisgris heller...? Kan ju säga att detta inte är en tredjedel ens, resten ligger redan i min mage!


Tired as fuck

Idag var det sista dagen på utredningen hos läkaren!
Nu är allting klart och jag slipper att åka dit var enda jävla dag!
Det är riktigt skönt, dom har kommit fram till en diagnos och nu kan jag få lite hjälp när jag faktiskt vet vad det är som försvårat allt för mig. Jag kan också börja söka jobb på riktigt nu när dagarna inte består av läkarbesök. Det har tröttat ut mig väldigt mycket och gjort mig otroligt trött och seg. Att sitta varje dag och göra en massa tester och svara på frågor, och annat som krävs i utredningar för hälsan, är inte så lätt som det kan verka. Det tar otrolig mycket på krafterna! Så jag är extremt trött just nu, mycket spänningar och nervositet som släppt.
Så jag tänkte faktiskt bädda ner mig i sängen med en kopp te och kolla lite på TV innan jag somnar.
Så vi hörs imorgon!

23. En bild från i somras



Den här bilden tog jag när jag och min familj var på Santorini i somras.
Vi hade hyrt mopeder för några dagar och hade här åkt över halva ön för att ta oss en liten titt i huvudstaden på ön. Grekland är ju så otroligt vackert och många bilder från vykort är tagna just från den här lilla staden, där husen är byggda på höjden i sluttningar och berg som vätter mot havet!
Att kunna ligga vid poolen och slappa i solen, eller bara ta en promenad på stranden längs medelhavets klara, ljusa vatten. Att kunna ligga och njuta av så mycket glass att man nästan spricker och att äta exotisk mat, så som nyfångade färska skaldjur, dagarna i ända, mums. Och som den tjockisen jag är så är det är som en dröm för mig, jag saknar det!



Dagens inköp




Idag blev det en supersöt virkad topp med fransar.
Den kommet att bli riktigt snygg i sommar till ett par slitna shorts.. Men än så länge får jag försöka matcha den på bästa sätt ändå, och bild på det lär nog komma upp under de närmsta dagarna, för denna vill jag använda NU!
Vitt, virkat och fransar. Kan det bli bättre? Nej, tror inte det va! Har suktat och letat efter ett linne som detta riktigt länge, och nu är det äntligen mitt!


Todays enkla



Idag har jag inga speciella kläder på mig direkt, skulle ändå bara till läkaren för ett möte och sen tillbaka hem igen!
Har en blå skjorta och ett svart linne från H&M och sen mina svarta Levis jeans.


Hörs imorgon!


Mår inte så jätte bra just nu, har alldeles för många tankar som snurrar runt i huvudet.
Känner mej så otroligt ensam och känslorna jag har som bubblar upp är fan inte okej...
Så jag ska nog ta och bädda ner mej nu och krama kudden, ska dessutom upp tidigt för mitt läkarbesök.
Höres!




Keep on smiling bitch


Vad som hände i lördags...





En kompis tyckte att jag skulle lägga upp bilderna och visa vad det var som hände i lördags. Att det här är min blogg och här berättar jag allt som händer i mitt liv. Så varsågoda. Här har nu hur mitt face såg ut då. Den sista bilden är tagen igår tror jag, och nu är svullnaden och blåtiran nästan borta. Nu ömmar det bara och jag kan inte riktigt blinka ordentligt. Men det är alltså inget som syns och som man tänker på om man inte vet om det!



Nu är det fan vår!


Nu är det tamejfan vår på riktigt, har fått årets första myggbett! Lite lycka känner jag faktiskt, men jag vet hur jävla less man blir sen i sommar när hela luften kommer att krylla av myggor och myggbett är ett helvete! Men jag känner mig som ett litet barn nu, blir helt till mig! Värme, sol och långa ljusa dagar, ja tack, here we come!







Solarieöarna



Yes, det blev en liten tripp till solarieöarna idag också!
Har funderat ett tag nu över varför jag endast fått färg på kroppen men inte mycket i ansiktet. Jag kollade upp vad min ansiktskräm innehåller, och jo visst, spf 15 hade den minsann... Så skippade den idag och nu är jag alldeles fräknig och söt igen!
Men annars så är ju min BUS the shit! Älskar den och har tipsat om den i tidigare inlägg!


Mini-shopping



Ansiktsmask som ska hjälpa till att dämpa rodnader i ansiktet samt ett par lösögonfransar som jag tycker är skitsnygga och lite lagom diskreta att använda när jag drar ut!
Hade i stort sett aldrig använt lösögonfransar innan jag drog till Göteborg, men väl där nere blev jag fan proffs på att sätta fast dom med tanke på att vi drog ut och festade varje dag i två veckor! Så det är dessa jag använder samt ett par ännu lite mer diskreta som man kan använda till vardags också, har dock ingen bild på dom just nu....


Ballerina shoe



Jag har länge letat efter ett lagom transparent nagellack, och nu har jag hittat det perfekta!
Det blir lite smått beige-rosa på naglarna och är sådär härligt "nude"-färgat och avslappnat, speciellt när jag inte orkar gå runt med skrikiga färger på naglarna hela tiden...

Nagellack från Kicks egna kollektion i färgen "Ballerina shoe"
Pris 39:-

Hemma igen



Så, nu är jag hemma igen från läkaren. Ska lägga mig i sängen nu och ta igen lite av den sömn jag aldrig fick inatt tänkte jag! Så här såg jag ut imorse innan jag sprang till bussen. Återigen, tack ock lov för att solen skiner så att jag kan dölja mitt osminkade och trötta ansikte med mina älskade solglasögon!


Hörs imorgon!



Imorrn är det dags för läkartid igen så måste upp riktigt tidigt.. Så nu ska jag sova!


Jadu, Felicia...

Tack Felicia för dom fina inläggen du gjorde! Är glad att du visar upp vad som händer i min väska och vem min, inte längre så hemliga, kärlek är! Omtänksamt av dig...
Då kör vi lite hämnd på det!






Avslutar med en liten fjortis där så... Varsågod!



Jag saknar dig






i think im in love

Idag ska jag på bio med en killkompis jag har träffat ett tag. eller ja, kompis vet jag inte om det är rätt ord men vad ska jag annars kalla honom? allt är lite upp o ner just nu hihi :*

han sa att han inte behöver vara anonym så här har ni en bild på någon som inte längre är mr x, utan rätt och slätt bara Göran!

Göran <3

In my purse

idag tänkte jag att ni skulle få ta en titt i min handväska! kul va ? eller, klart det är. vem vill inte ha en titt i kända yeseys väska!

här är min älskade ögonsten i allafall, en louis vouitton!
nu ska vi öppna den....


OJ! var ni där!!!! har precis installerat en platt tv i min väska, så dem där boysen bara kommer och går. ber så hemskt mycket om ursäkt vi får göra ett nytt försök senare, gissar att dem vil vara ifred där ;-)

Powernap



Ska ta och vila lite innan mitt huvud sprängs... Jävla migrän-helvete!

Ny dag, nya tag!

Sorry för den usla uppdateringen!
Det hände tyvärr lite grejer igår som gjorde att jag tappade suget helt för att skriva eller ens veta av omvärlden...
Men det känns bättre idag, rädslan och ilskan har lagt sig lite så jag ska börja grotta i vad fan det var dom hände egentligen! Idioter till människor det finns, fel i huvudet på dom! Fega jävlar...

Aja, idag ska jag och min syster ägna ett par timmar åt att städa huset, tvätta, diska osv. Vi har ju varit ensamma hemma sen i onsdagskväll och nu kommer pappa hem om några timmar, så time to get busy!
Kanske skriver något mer senare, lägger upp en bild eller något.

Wish me luck med städningen, hörs sen!

Yes, i´m a redhead!




Bättre bilder på min nya hårfärg, som jag älskar!


Just chilling...


Tar en liten paus i vardagen.
Ligger här i ett varmt bad, med tända ljus och lyssnar på musik. Stänger av allt skit som har med omvärlden att göra för ett tag. Jag behöver det här, är så nere av vissa grejer som jag skrivit om tidigare. Så nu får jag koppla av och bara njuta ett tag!


21. En bild på en person som alltid ställer upp för dig

Xenea, jag är så otroligt glad att jag hittat dig!

Du är den mest godhjärtade människa jag träffat. Det är synd att du bor i Göteborg, men det hindrar mig inte från att älska dig! Du finns alltid där för mig, i vått och torrt, vad som än händer.

All kärlek till dig, vi ses snart!

 

 


Dröm sött, hörs imorgon!


I love bracelets




"Vill ha"-begäret är på topp just nu!
Älskar armbandet, så enkel men ändå jävligt snyggt!
Från H&M och kostar endast 79,50:-
Så ja, jag ska nog dra mig till närmaste butik så snart som möjligt och införskaffa mig dessa, en i varje färg, dom lär ju piffa upp vilket outfit som helst!




Love is only a feeling...

Hur länge är det meningen att jag ska må såhär?
Varför ens ge sig in i kärleken när man vet att det någon gång kommer att sluta i tårar.
Att något så vackert kan göra så otroligt ont... Det tänker man inte på när man väl är hög på lyckan. Det är först när den tar slut som livet tar sin vändning. Man ser allt på ett annat sätt. Sånt som tidigare gjort en lycklig och fått dig att le mer än någonsin, är nu sådant som får det att vända sig i magen och får tårarna att falla. Varför ska det vara så att man inte kan glömma? Att man alltid kommer att koppla vissa saker till kärleken man delat en gång. Hur mycket man än försöker vända allt till något positivt och visar en annan sida utåt, så kommer alltid tankarna och dom sanna känslorna att finnas kvar. Det är otroligt tufft, men det gäller att inte ge upp. Någon dag kommer den rätta att dyka upp och du kommer att undra vad det var du grät för tidigare. Det kommer att komma någon som får dig att sväva på moln, vakna och somna med ett leende på läpparna. Som stolt vill visa upp dig för hela världen! Visst, det kommer att bli en del tårar då också... Men det som nu ser så mörkt och hopplöst ut, kommer då att vara som bortblåst.
Jag är i den sitsen just nu, jag har jätte svårt för att glömma och förlåta en del saker som hänt. Men jag vet att det vi haft inte kommer att komma åter och att kärleken och känslorna nu är borta för gott. Så jag blickar framåt och drar på ett leende på läpparna. För jag vet att min Prins Charming, killen jag kommer att dela så mycket glädje och kärlek med, finns därute någonstans.

Platinum marble



Ett av de nya nagellacken jag köpte idag. Gillar färgen, den är inte riktigt så silvrig som den ser ut på bilden utan den har lite lila och smått guldigt skimmer i sig också!

Nagellack från Mavala i färgen "Platinum marble"
Pris 45:-

Torsdag 8/3

 

Idag har jag äntligen fått fixa mitt hår! Det blev ganska mycket rödare än innan, som ni kan se på bilderna, och jag är riktigt jävla nöjd! Lite ljusare än vad jag brukar ha kanske, men jag vänjer mig nog rätt snart.

Sen blev det lite ego-pics på vad jag har på mig samtidigt, så två flugor i en smäll helt enkelt!


Hörs imorgon!


Time to sleep



Sitter och borstar tänder just nu , ska strax lägga mig.
Imorgon ska jag upp riktigt tidigt för att dra mig till John Bauer där fina Sofi ska fixa mitt hår!
Ska bli så skönt att få lite ordning på skiten och få den där snygga röda färgen, som jag la upp en bild på för någon dag sen. Längtar som fan,och känslan av nyfärgat/klippt hår är ju så skön!
Man ska glädja sig åt det lilla här i livet och unna sig lite vardagslyx, så som en hårfärgning är för mig.

Orange amazone



Här är också en riktigt snygg färg till naglarna i vår!
Den är lite orange/röd-aktig i nyansen och inte så hysterisk som många andra orangea nagellack kan vara.

Nagellack från Mavala i färgen "Orange amazone"
Pris 45:-

20. En bild på dina närmaste



Här är några som står mig väldigt nära, en del av min släkt... Och Martin (Flisans kille).
Bilden är tagen från min morfars födelsedagsfirande på Waxholms hotell för några veckor sen.
Och min morfar är han i nedre högra hörnet som ni förhoppningsvis förstod, haha!


Dröm sött!



Måste sova nu för jag ska upp tidigt för mitt dagliga läkarbesök...
vi hörs imorgon!


Be strong


Shakeade rumpan i lördags!



Sorry att jag skriver inte så mycket längre, men sen har jag ju märkt att ni hellre kollar på bilderna än läser en massa långa texter ändå! Förhoppningsvis gäller det inte alla, för då skulle bloggen vara rätt onödig...

Men jag kan ju berätta att jag hade en av dom bästa kvällarna på länge i lördags! Var ute på krogen med min älskade Malin. Träffade en massa vänner där också, och en gammal klasskompis jag inte sett på flera år! Vi hade riktigt kul, började kvällen med att sitta och snacka lite och bara ta det lugnt. Sen började mer folk att drälla in och då kunde vi ju inte sitta kvar vid bordet, utan vi for runt hela stället och satt i stort sett inte ner mer än att vila benen nån minut. Hade riktigt roligt, blev mycket skratt, snack och dans! Sen, tyvärr, så finns det ju alltid en massa äckel som inte fattar vad NEJ betyder... Men inte ens det kunde förstöra kvällen. Fick en massa komplimanger av folk och sånt gör en ju alltid på lite bättre humör,hehe !
Sen när dom stängde så åkte jag och Malin hem till henne för att sova där. Vi satte oss i hennes kök och snackade lite, käkade och mådde bra helt enkelt. Även när vi hade pressat in en lite för stor madrass i ett lite för litet rum så fortsatte vi att pladdra på. Men sen så är vi ju tjejer också, ibland går munnarna i ett och det finns alltid en smaskiga saker att skvallra om!

Nu ska jag gå ner och kolla på film med min pappa.
Hörs sen!

19. En bild på en person som är snygg



Min fina Alexandra!
Hon har alltid varit snygg, men det är lite fusk när hon bara blir mer och mer vacker för varje dag som går...
Saknar dig och ditt eviga smajlande!

Freshy



Börjar känna av vårkänslorna på riktigt nu, så då fick naglarna bli härligt rosa den här gången!
Den här färgen på naglarna blir riktigt härlig till en snygg solbränna, så sommaren är mer än välkommen nu...

Nagellack från Mavala i färgen "Freshy"
Pris 45 :-

17. En ovanlig bild



Kom inte på någon bild som är direkt "ovanlig"...  Förstår inte riktigt vad som menas med det, så denna fick duga så länge!
Bilden är tagen av mitt ex inne på Willys i somras.

Färga håret



På torsdag ska jag iväg och färga håret.
Jag siktar på den här färgen som på bilden ovan, så jävla snygg röd färg!

(bild lånad från: mmeeli.se)




16. En ful bild på dig själv



En liten tur med Eckerö-linjen, sommaren 2011.
Vem fan orkar leka normal då? Det här är ju mitt riktiga jag...



Dröm sött, hörs imorgon!



Nu ska jag sätta mig och käka chips och kolla lite på TV innan jag går och lägger mig. Har börjat må ännu sämre nu än vad jag gjorde tidigare idag, så det är nog bäst att försöka få så mycket vila som möjligt...
Vi hörs imorgon!


15. En bild på en person som du vill vara med



Hehe, man kan ju alltid drömma lite...


Solarieöarna



Japp, det blev en tripp till solarieöarna idag efter läkarbesöket.
Trots att jag är sjuk och att det bara är onödigt att sola då, med tanke på att brännan inte sätter sig lika bra, så passar jag alltid på att göra såna här saker när jag är sjuk. Tar hand om mej lite så att jag känner mig något fräschare än vad jag egentligen är! Det blir nog ansiktsmask och fotbad efter middagen också. Lurar kroppen att jag mår bättre än vad jag gör så kanske jag blir frisk snabbare!



Nu börjar våren att närma sig!



Snart kommer våren att komma på riktigt! Det är så otroligt skönt när solen skiner ute nu. Fåglarna kvittrar och man behöver inte känna sig som en jävla michelin-gubbe med alla kläder man måste dra på sig.. Förutom jag idag då, eftersom att jag fortfarande är sjuk. Det är jätte skönt att kunna gömma sitt osminkade ansikte bakom ett par solglasögon, utan att se ut som en mupp!

22.57



Så här har jag sett ut idag!
Jag är fortfarande sjuk och hostar som en galning, så jag ska nog gå och lägga mig i sängen och snacka lite tele nu tror jag... Imorgon är sista dagen som jag behöver gå upp tidigt den här veckan så det ska bli riktigt skönt!
Hoppas på att jag blir så pass frisk att jag kan hitta på något kul i helgen. Förra helgen blev ju utgången jag planerat inte av tyvärr...

14. En bild som påminner dig om gamla tider



En bild på mig och min lillasyster, Linnea.
Den togs i London för drygt tre och ett halvt år sen. Det var en av de bästa resorna jag varit på! Vi firade att min pappa skulle fylla 40, så den resan var hans present av familjen.
Jag ÄLSKAR London och kommer garanterat att åka dit igen så fort jag får råd. De två gångerna jag varit där räcker inte på långa vägar!